Trääääning <3


I torsdags kände jag mej äntligen kry nog för att ta mej ett lugnare träningspass på gymmet! Lite småhosta har jag dock kvar men den får ge sej när den ger sej! Blev iaf 15 minuter på gåbandet som uppvärmning och sen 1 mil på cykeln. Det fick räcka för den dagen, ingen ide att ta ut sej fullt första passet efter influensan!

Igår tog jag 20 minuter på gåband och cyklade 1,3 mil. Känns ruskigt bra.

Idag har det endast blivit en promenad då Miio vart ledig och Tom har träning nu ikväll. Imorrn blir dte gymmet efter jag lämnat Miio på morgonen. Då blir det 2 mil som ska avverkas på cykel och lite annat därtill!

Ha en mysig kväll allihopa

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

1års firande !


Jaa heljen har bestått av firande av våran LillFis som fyllde 1år i fredags. Fredagen fick vi besök av Pappa med familj och när vi satt o fikade beslöt sej Miio för att lägga krypandet bakom sej och helt enkelt börja gå på egen hand! Visst har han traskat runt själv innan men då har det vart max 15 steg, men nu går han runt överallt och det går fort! Han kryper knappt någonting, han förstod nog att han blev stor helt enkelt haha!

På kvällen åkte vi och fixade iordning lokalen med dukning och dekoration så den var klar tills kalaset på lördagen. Kalaset blev hur lyckat som helst, var över förväntan. Så vi är mer än nöjda. Taack till alla som var med och gjorde dagen minnesvärd!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

25 Januari !


Hade hoppats att förkylningen skulle vara helt borta idag så jag kunde tagit mej ett pass på MP ikväll. Men ikke. Snorar och hostar, så det får vänta! Annars lär det hålla i sej ännu längre o de vill jag verkligen inte.

Planeringen är i full gång med Miios 1årskalas som är nu på Lördag. Så kul att Frida kommer hem från Norge o att Pappa kommer ner från Östersund för att vara med. Underbart! I eftermiddag ska jag ut o handla bland de sista som vi ska ha. På Fredag ska tårtor och smörgåstårtor hämtas, hoppas även få nycklarna till lokalen så vi kan dona med den på kvällen. Det kommer bli jätte bra det här tror jag!

Nu ska jag fixa lite citronvatten och fortsätta med mina måsten

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

<3

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Äntligen på fötter !


Jaa jisses säjjer jag! I tisdags började jag känna mej hängig men tänkte att det går nog över. Vaknade på onsdagen och hade småont i halsen. Va dock inte så illa. Gjorde Miio iordning för dagmamma o gick o lämnade honom. När jag satte mej i soffan var det som en vägg. Boom, så kände jag mej helt dåsig och fick ont i precis hela kroppen! Influensa. Fy fasen säjjer jag bara. Har vart liggandes i sängen i princip torsdag-söndag morgon! Tom har vart fantastisk som gjort allting här hemma o låtit mej sova bort dagarna. Har vart så galet jobbigt, uscha! Minns inte när jag var så här ynklig o dålig sist.

Nu är jag dock äntligen på fötter igen! E genoomförkyld men det känns helt underbart att inte ha ont o kroppen längre. Imorrn är det dagmamma för Miio och plugg för min del på dagen.

Nu ska vi se på Solsidan innan det blir natten här hemma!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Surt !


När jjag lämnade Mio i morse kände jag att magen pajjade, IGEN ! Deta börjar bli redigt tröttsamt. Hoppas min remiss kommer inom en mycket snar framtid för detta fungerar verkligen inte längre. Så nu är jag fast här hemma o resten av dagen är förstörd. Så med andra ord blir det inget gympass idag. Dock spelar det egentligen inte så stor roll, hade blivit 4 träningsdagar i rad eftersom jag ska dit imorrn och onsdag. Men jävligt tröttsamt.

Tom har iaf vart o köpt mina Thermonex capslar så dom börjar jag med imorrn, så jag får ut maximalt av min träning! : )Yepp. Nu måste jag lägga mej ner en stund.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen men stort D !


Ja idag vart det dagen med stort D ! Vilket innebär att jag äntligen tar tag i min vikt och kropp. Har ett antal kilon som ska bort efter graviditeten. Varken tiden eller orken har funnits innan men nu jäklar.

Blev ett skönt pass på gymmet idag, cyklade 2 mil och kände att det gick över förväntan. Så det känns riktigt roligt! Jisses vad jag har saknat träningen, den är ju en galet stor del av mitt liv. Så det känns mer än underbart att vara tillbax.

Miio sover o Tom är o lirar innebandy så jag tar det lugnt i soffan. Imorrn är det dagmama för Miio och jag ska plugga och köra ett pass på gymmet med Mli. Gott !

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sppradiskt..


Var iaf 3 sötnosar som uppskattar att kika in här då och då, så jag gör så att jag sporadiskt börjar blogga så ser vi om jag tar upp det som förr igen! E ju ändå rätt roligt nu när jag vart ifrån dte ett litet tag!

Kan ju berätta att Miio är nu inskolad och klar hos sin Dagmamma. Det har verkligen gått över förväntan, trodde det skulle vara jobbigare och ta längre tid. Men han trivdes som fisken och det krävdes knappt 1 vecka innan han var redo att vara utan mej! Känns dock fortfarande lite jobbigt att lämna honom men jag får tänka på att det är bra och nyttigt för honom! : )

Nu ska jag strax iväg och klippa av mej mitt långa hår. Inte vart mycket av den egentiden till mej själv det senaste året så det ska bli skönt. Härligt att få bort det långa håret också! Sen blir det att registrera mej på min kurs och plocka här hemma. Ikväll får vi besök av Erik o Nina. Ska bli mysigt.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Längesen !

längesen jag var aktiv. Funderar på att lägga ner. Men kan ju alltid fråga om det finns någon där ute som saknar mej o mitt bloggande?!

Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()