Tisdag 22 februari !


Idag har jag äntligen varit i trollhättan och hämtat massa böcker till min kurs. Så imorrn börjar allvaret med min hemtenta! Annars så har jag städat o tvättat här hemma under dagen, o kollat några OC avsnitt ! Har äntligen köpt mej hela boxen!

Nu inväntar jag mina grabbar som kommer hem strax efter 16. Då blir det lite bus innan jag drar mej bort till Vänerparken för ett Spinning pass. Känner att motivationen för träning inte är på topp idag men lika bra att åka ändå. : ) Kan ju inte kännas lika roligt varje pass menar jag!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

21 Februari !


Måndag och ny vecka med nya möjligheter. Lämnade Miio i morse och sen blev det ett härligt konditionspass på gymmet! Blev Milen på cykeln och 20 minuter på crosstrainern! Imorrn är det Spinning på schemat. Så otroligt skönt att vara igång med träningen på allvar nu! O underbart att känna resultaten.

Nu slappar jag fram tills Tom o Miio kommer hem, ska hämta mina skolböcker imorrn så då blir det att ta tag i hemtentan! I eftermiddag ska vi passa Selma en stund.

Måste ju bara tipsa om Brittans nya låt - Hold it against me. Så uunderbart bra, så det så!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sjukling ..


Igår blev det 2 träningstillfällen. På morgonen blev det gymmet med Mli, tog 1 mil på cykeln och sen blev dte styrka i drygt 40 minuter. Sen hem och köa middag o häämta hem Miio. Drog ikväll för ett spinning pass vid 17 tiden. Man får passa på att träna de daagrn man kan : )

Dock var det mindre roligt att komma hem, Miio låg utslagen i 39,5 gradees feber. Stackars mitt lilla hjärta. Han somnade mellan 20-23 tiden och sen blev det en vaken natt. Han vart ledsen om vartannat så jag satt i soffan med honom fram tills tom åkte till jobbet vid 78. Då somnade han och sov i 2 timmar! Vi får se hur denna natten går, han sover nu iaf. Uscha så jobbigt att se honom så hängig.

Så dagen har spenderats inomhus med en mysig liten kille. Hoppas han är feberfri imorrn.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobbig dag !


Jaa idag har jag en sån där allmänt jobbig dag. Saknar Frida något så enormt mycket, hade vart så underbart att ha henne här i närheten. Kunna prata med någon som förstår precis hur man känner, tänker och menar. Hon är den finsate människan jag vet om<3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Bra dag !


Idag har verkligen varit en bra dag trots snöstorm ! Åkte till gymmet i förmiddags med Mli för att rensa hjärnan innan jag skulle ge mej på min online tenta i kriminologiska teorier. O jag blev GODKÄND ! : D Undebart så nu tar jag helj!

Ikväll kommer Peter hit (Toms bror) Så blir en lugn och skön hemmakväll. Sen skulle kanske Sara titta förbi också. : ) Så vi får nog en mysig fredag! Hoppas ni får detsamma!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag 9 Februari !


Igår bestod dagen av att jag lämnade Miio på morgonen och sen en liten frukost. Efter det var de bara att ta fram boken och läsa instuderingsfrågor till online tentan som är på fredag. Läste fram tills 15 tiden sen vad jag helt slut i huvudet, så det var riktigt skönt att komma iväg på ett spinningpass!

Inatt har jag fått max 3 timmars sömn om man lägger ihop de små snuttarna jag fick sova. Miio har sovit kass med andra ord. Vaknade vid 22 tiden och vägrade somna om i sin säng så vi tog in honom till oss. Han sov från o till men röjde mest runt som en galning emellan oss! Pjew. Så idag har jag kännt mej mer eller mindre som en zombie. Det roliga var att det stod plugg och jobb på schemat fram tills 19:30 ikväll. Men det gick, o nu varvar jag ner o soffan och väntar på att tvätten ska bli klar o sen väntar sängen! Jag hoppas innerligt att Miio sover hela natten. Jag behöver SÖMN!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag - Ny vecka..


Igår blev det ett pass på gymmet, blev både kondition och styrka! Hade dock seg huvudvärk men det gick bra ändå! Idag tog jag o Miio en promenad tillsammans med Sara o Luna ut till Amelie o Maxxen i Vargön. Riktigt trevligt hade vi.

Nu sover Miio och Tom tränar. E riktigt lugnt och skönt här hemma : ) Ska faktiskt lägga mej i soffan och kolla på någon intressant dokumentär tänkte jag! Imorrn väntar läsning av Kriminologiska teorier inför tentan på fredag, och ett svettigt spinningpass på kvällen!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tårta på 1 årsdagen <3


Stor kille ska äta tårta själv såklart!Min lilla sötnos.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Full rulle !


Imorrn har jag och Miio en ledig dag tillsammans. Men vi har den redan uppbokad fram tills 14 tiden! Kl 9 ska jag vara på Mödravården, sen snabbt hem för att få besök av Sofia o Nova. Kl 13 ska vi befinna oss på BVC för att mäta o väga, men också vaccination denna gång. mindre roligt!

Sen blir det hem o sova lite middag innan jag ska iväg på ett spinning pass kl 17! Som sagt full rulle hela dagen. Men det gillar vi ibland de också : )

Idag har jag jobbat och sen umgåtts med Marie. Miio somna vid 19 tiden och sover fortfarande. Känns som det börjar vända tillbaka nu med hans sovrutiner. Det har vart sisådär de senaste 2 månaderna. Men igår somna han runt 20 tiden och sov till strax efter 8 i morse! Så jag hoppas innerligt att det vänt. *Peppar Peppar*

Nu ska jag hänga tvätt o sen plocka iordning här hemma. Leksaker högt o lågt!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()