Sooool


Jisses vilket fint höstväder det är idag, ser riktigt skönt ut. När lunchen är i Miios mage ska vi bege oss ut en stund. Han är dock fortfarande väldigt förkyld men kan va skönt för honom med lite frisk luft för en stund.

Ska hämta mitt paket med kläder från Nelly som kommmit, sen får vi se om vi går in till stan o kikar lite. Ikväll är det hockeydax igen. Underbart!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Till Salu !


Jaa jag säljer nu min Sony Ericsson T707 som är rosa och olåst. Så vilket sim-kort som helst går aat använda. Laddare och sladd till datorn medföljer naturligtvis. De är i nyskick, mycket fin och fungerar kalas! Använd i ca 1 år.

Hör av er om ni är intresserde

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Onsdag 29 September


Igår var LillFisen 8 hela månader, så jag o Marie tog oss en runda på Överby o shoppade lite nya kläder till honom! Fick även köpt mej nytt puder o mascara.

Idag jobbar Tom över så lär inte se honom förrän efter 22 tiden. Känns inte alls roligt. Men Marie kommer antagligen när hon slutar vid 15 så då blir det en promenad. Måste till apoteket o sen ska vi nog handla något gott att laga som vi kan äta.

Miio är inte bättre än vad han var igår, o nu har han smittat ner mej. Känner mej helt tjock i huvudet o halsen, hoppas det går över snart!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sjukstuga !


Ja nu lligger Miio genomförkyld igen! Vilket är mindre roligt. Har haft 2 i princip helt sömnfria nätter, vilket gör dagarna vlädigt tunga. Miio hostar o hostar och näsan rinner som jag vet inte vad. Gör ont i hjärtat att se honom sjuk. Men skönt att han ändå har orken och energin kvar, det känns skönt.

I eftermiddag ska vi träffa Marie en liten stund, alltid lika trevligt! Kanske blir en tur till Överby. Behöver köpa tossor och en tjockare mössa till LillFisen. Sen fylla på kyl o frys lite. Badbyxor ska jag också kika efter så vi kan åka till Vattenpalatset o plaska. Han älskar ju att bada!
Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

MobilBloggar!

Jaa denna veckan bor Emil här, han har ockuperat datorn totalt! Så får visa att jag lever genom ett inlägg från mobilen. I morse strax innan 8 kom Selma så vart fullt hus. Vi åt frukost o sen gick vi ut till lekplatsen. Nu sover Miio så jag slöar i soffan. Sen blir det en promenad. Ska bli underbart med helj, knappt sett Tom på hela veckan då han jobbat över o vart hemma efter 22 varje dag! Skönt att få umgås o bar vra tillsammans alla 3. O Emil på ett hörn förstås! / Love Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Val 2010 klart !


Ja då var valet 2010 klart och alliansen blir kvar men dock utan majoritet. Sverigedemokraterna blir vågmästare och det ska bli intressant att de hur detta kommer bli. Dock inte förväntansfull, tycker helt klart det är galet att dryga 5% av svenska befolkningen röstade på ett främlingsfientligt parti. Jag kan förstå att folk la sin röst på SD för att visa de större partierna missnöje med invandringspolitiken som de inte "vågat" lägga mycket energi på. Men SD är inget parti som står för jämlikhet, de vill att Sverige ska tillbaka till hur vi såg ut på 50-60 talet. Jag tycker det är helt absurt. Men det är min åsikt och i en demokrati så får tyvärr "idioterna" (enligt mej) också lägga sin röst.

Nog om valet, idag är jag galet trött då jag vart vaken mestadels av natten. Men blir en promenad när Miio fått lunchen i magen. O när Tom kommer hem får vi åka o handla.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen Fredag !


Jaa idag är det äntligen fredag vilket betyder att vi får ha Tom hemma om dagarna í heljen! Underbart tycker både Miio o jag.

Imorrn åker mamma o gubben till Tunisien och blir borta en vecka. Så Emil (lillebror) ska bo hos oss i veckan, han kommer på söndag. Heljen får han börja med att spendera hos Syster Erika. Emil har riktigt god hand om barn så det blir lite avlastning här hemma när han är här. Han leker o donar en massa med Miio.

Ikväll blir det till att kolla på veckans Idol avsnitt som vi missat och till det ska vi nog lyxa till det med lite räkor. Jag älskar verkligen skaldjur!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagis.


Jaa det ser ut som det blir start för Miio på dagis i Januari, strax innan han blir 1 år. Tycker dock det är liiite tidigt men om jag ska börja plugga så är det den enda lösningen. Känns verkligen att han blivit stor nu när man börjar planera och prata om dagis här hemma! Tiden har verkligen gått fort, känns som det inte var alls längesen som vi åkte in till förlossningen. Snart 8 månader sen redan! Vart tar tiden vägen?! Phu. Min bebis är ingen bebis längre, det kan jag konstatera. Rensade ur hans garderob o byrå för ett tag sen. Kändes så konstigt att titta på de små plaggen i storlek 50-56, va han verkligen så liten? Haha. Jaa jisses vad han växt! Samtidigt är det så otroligt roligt att följa utveckligen o se honom växa och lära sej nya saker för var dag som går. Jaa alla stunder och tid har sin charm, helt klart!

Nu inväntar jag att True blood ska börja vid 20 tiden, höjdpunkten på veckan. O imorrn spelar Färjestad äntligen. Hejja Hejja!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

HöstDag !


E riktigt tråkigt väder ute, regn och blåst. Så blir till att fördriva tiden inomhus idag. Nu sover Miio en stund och jag har gjort de vanliga morgonsysslorna..Ska försöka ha Miio så mycket som möjligt på golvet idag, det är planen iaf så får vi se hur det går med den saken. Är på tiden att han börjar krypa nu.

Ikväll blir det ett spinningpass med syster. Känner mej helt frisk från förkylningen så nu är dte bara att köra på. Ska bli skönt.

Näh ska nog kolla lite på Greys anatomy innan Miio tycker det är dax att vakna.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Måndag hela dagen!


Jaa då vart det måndag igen o en hel vecka framför sej innan det är helj igen! Idag har jag jobbat med Linn istan o gjort lite ärenden, så Miio chillade med Erika o hennes familj o mormor på stan o på fiket. Han stormtrivs utomhus o i affärer haha.

Miio stensomnade i bilen när vi åkte hem o sover fortfarande, man blir trött av att vara social! Tom ser vi inte förräns vid 19 tiden ikväll, det är de absolut tråkigaste med måndagar att han tränar direkt efter jobbet. Men får sätta lillfisen i kärran när han vaknat o fått mat i magen o traska ut en runda. Ikväll är det massa bra på Tvn.

Förresten beställde en skiiiitsnygg Cheap monday sweetshirt till fisen i morse, han kommer bli sååå tuff!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dansa dansa!


Miio dansar så fort man sätter på music, då springer han runt o gungar upp o ner till musicen. Så söt! Igår var vi uppe hos syster o firade henne, var hur mysigt o trevligt som helst! Sen åkte vi hem o somnade Miio o kollade på fotboll, Zlatans debut i Milan gick väl sådär haha!

Nu ska jag ta o väcka Tom så ska vi åka o handla. SEn blir det att fixa klart det sista i vardagsrummet, sätta upp Tvn på väggen, fixa iordning hyllorna o sätta upp en ljuslykta över soffan! Ska äntligen få upp fotoramen o två ljuslyktor i köket också! Kommer bli kalas.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

<3


Tänk att fransgardiner kan vara sååå roligt : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()

ÖronGodis !

Både Sabaton disturbed har haft skivsläpp i år. Kan man ha mer flyt? : ) Jag gottar mej hela dagarna, underbart!
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

FredagsMys.

Dagen har vart riktigt seg idag. Miio har vart jätte trött o mest sovit o myst i sängen. När Älsk kom hem hade han med sej 2 flaskor vin o räkor. Så ikväll blir det fredagsmys tillsammans <3 Han är underbar!
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

TorsdagKväll.

Fick köpt nässpray till Miio idag och han är genast bättre. Somnade efter en flaska välling kl 19 som vanligt. Så han verkar inte alls känna av sin täppta näsa lika mycket ikväll. Skönt för honom. Och för oss om vi får sova i natt! Det skulle vi verkligen behöva. Imorrn åker finaste Frida till USA i en månad. Jag hoppas att hon får det underbart, det är hon värd efter allt slit i Oslo. Längtar tills hon kommer hem, hon är en underbar vän av den finaste sort! <3
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stackarn..

Tycker så otroligt synd om lillfisen just nu. Han har som sgat vart vaken sen drugt 4 inatt o sovit endast 1 timma under dagen. Tom har försökt natta hnoom i 1 timma nu, han somnar några minuter för att sen vakna o gallskrika verkligen. Och så fortsätter de. Stackarn! Önskar att jag kunde ta hans förkylning också, så han slapp! Mitt hjärta brister när han e så ledsen o har det jobbigt.
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröttare än någonsin!

Miio har varit vaken till och från hela natten verkligen. Vid 00:30 orkade vi inte gå upp mer så han fick bli nerbäddad i vår säng. 03:30 var det dax igen, o efter de somnade han om 10 minuter här o där. Så har inte blivit mycket sömn alls. Men lillfisen har blivit förkyld stackarn. Så han e tät o snorig så kan knappt ha nappen i munnen så därför de vart en bråkig natt. Men jisses vad jag vill sova. Konstigt nog är Miio pigg och glad som vanligt o vill helst inte sova. Phu! Min förkylning sitter också i, vill inte ge med sej. ORK.
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()