Fredag hela dagen !


Ja då var dte äntligen helj igen. Dock lite tråkigt att Tom ska ut med grabbarna på Pokerkväl idag men samtidigt sså måste ens egna intressen också underhållas! Många som slopar alla sina intressen då man får barn, men vi försöker att turas om att unna oss utekvällar och liknande med våra vänner och själva. Tycker det är viktigt så man får ladda batterierna och tänka på lite annat och bara vara "Therese" eller "Tom" för några timmar !

Har beställt en överraskning till Tom idag som jag ska hämta ut lite senare. Kan inte nämna vad ddet är här eftersom Tom gluttar in då och då. Men kan säjja så mycket som att det blir en helkväll i Göteborg tillsammans med ett roligt event som jag är säker på att han uppskattar. Det är han värd efter allt slit med jobb och övertid, och den behöver vi komma iväg o rå om varandra och förhållandet. Det behöver alla unna sej emellanåt! Ska bli roligt och supermysigt

Ikväll kommer Marie hiit iaf så vi ska ha Idolmys och äta räkor och gotta! Det blir garanterat en toppen kväll det också. Nu ska jag försöka få Miio av sova enstund, han är övertrött som tusan!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Emelie

Vart ska han börja på dagis förresten? :D

Postat av: Therese

Restad Gårds dagis blir det =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback