Wooork !


Ska strax bege mej bort mot jobbet. Har ett pas mellan 15-20 ikväll. Känns helt okey att åka iväg idag faktiskt, dock ser jag fram emot en kväll med Hawaii gratäng o hockey tillsammans med Älsk när jag slutat! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regn och grått !


Ja idag är dte inget roligt höstväder alls. Regnigt, grått och massa blåst! Så vi får spendera dagen inomhus jag o Miio. Tom ska jobba över och sen direkt till gymet så han är inte hemma förrän 21 tiden ikväll. Lite drygt när dte är så tråkigt väder.

Har plockat o donat i köket, fått undan gamla papper o skit som ligger o skräpar och gjort i ordning skåpet med alla ljus! Skulle behöva rensa skaferiet också, men Miio hade inte tålamodet till mer : ) Så det får jag ta senare.

Just de, Miio tyckte det var jätte skoj och spännande att hälsa på dagiset i måndags. Han var så nyfiken och verkade trivas den stunden vi var där! Kul.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröööött !

Har kommit in i en period där jag e galet trött om kvällarna! Ligger redan nerbäddad i sängen, kikar på hockey o käkar lite choklad :-) E nog hösten o mörkret som gör sitt skulle jag tro! Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagis Besök.


Ja idag väntar ett besök på Miios kommande dagis. Ska traska iväg vid 12 och det ska bli riktigt spännande. Har höga förväntningar! Innan dess ska jag försöka få Miio att sova 1 timma så han är på sitt pigga och bästa humör!

Runt 16 tiden kommer Miios mormor o hämtar honom. Hon vill låna honom över natten : ) Han är så otroligt nöjd hemma hos sin mormor, blir underhållen konstant och får all uppmärksamhet! Dessutom får han va uppe o busa hur sent han vill! Haha Tror jag att han gillar att va där!

När Miio åkt ska jag och Marie ta oss en trip till IKEA, ska bli kul. Måste ladda upp med lite nya ljuslyktor och ljus nu i höst och vintermörkret! Sen ikväll blir det mys med Tom.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag hela dagen !


Ja då var dte äntligen helj igen. Dock lite tråkigt att Tom ska ut med grabbarna på Pokerkväl idag men samtidigt sså måste ens egna intressen också underhållas! Många som slopar alla sina intressen då man får barn, men vi försöker att turas om att unna oss utekvällar och liknande med våra vänner och själva. Tycker det är viktigt så man får ladda batterierna och tänka på lite annat och bara vara "Therese" eller "Tom" för några timmar !

Har beställt en överraskning till Tom idag som jag ska hämta ut lite senare. Kan inte nämna vad ddet är här eftersom Tom gluttar in då och då. Men kan säjja så mycket som att det blir en helkväll i Göteborg tillsammans med ett roligt event som jag är säker på att han uppskattar. Det är han värd efter allt slit med jobb och övertid, och den behöver vi komma iväg o rå om varandra och förhållandet. Det behöver alla unna sej emellanåt! Ska bli roligt och supermysigt

Ikväll kommer Marie hiit iaf så vi ska ha Idolmys och äta räkor och gotta! Det blir garanterat en toppen kväll det också. Nu ska jag försöka få Miio av sova enstund, han är övertrött som tusan!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Snöööööö


Ja jisses vad det snöar, massa stora flingor det är ju så otroligt fint o mysigt.Så fort det snöar får jag julkänslor. Blir sugen på att sätta på massa julmusic och sätta igång med massa julbak : ) Haha! Men det är dock lite tidigt. Tror inte ens att snön kommer ligga nått speciellt länge, men myisgt så länge det varar.

Miio sover lunch och jag inväntar att Frida ska komma. Blir Överby för lite shopping. Lillfisen behöver långkallingar o lite tjockare byxor. Sen kommer jag nog komma hem med lite mer än de till honom om jag känner mej rätt. Men ska försöka hålla mej eftersom vi ska till Ullared om några veckor : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

hjärtat <3

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

TisdagKväll !


Ja då var det Tisdag kväll och idag har det varit en riktigt bra dag. Miio tog sovmorgon till 9 i morse vilket vart undebart. Sen kom äntligen Frida på besök, o Miio blev som vanligt ompysslad av henne, det gillar han! Nu Tom jobbar och Miio har somnat så jag har min lilla egentid nu, den behövs verkligen efter en hel dag av bus o påhitt!

Imorrn kommer Frida igen och vi ska ta oss en shoppingrunda på Överby tillsammans innan hon ska åka tillbaka till Oslo. Hoppas det inte dröjjer allt för länge innan hon kommer hem på besök igen.

Näh nu ska jag sarta en tvättmaskin o sen titta på Tv och invänta att Tom ska komma hem.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längesen !


Jaa nu har det vart en riktig bloggtorka från min sida här ett tag. Men har inte funnits så stor lust eller motivation till att uppdatera faktisk.

Denna veckan händer det dock lite roliga saker. På Onsdag kommer finaste Frida hem, dock bara enn snabb visit tills på torsdag, men vi hinner spendera två dagar tillsammans iaf och det ska bli underbart. Saknar alltid henne, hon är den finaste vän man kan tänka sej.

På fredag ska jag o Miio hälsa på på det dagiset som han antagligen ska börja på i Januari. Ska bli riktigt spännande o roligt. Och på kvällen ska Tom ut med grabbarna så jag o Miio tar en Idol kväll med Marie här hemma, blir mysigt! Dessutom har vi äntligen fått en lokal bokad o klar till Miios 1 årsdag o namnkalas i januari! Känns riktigt bra!

Nä nu ska jag passa på att kolla lite på Tvn när jag har lite egentid här hemma. Miio sover o Tom tränar! Så är rikigt lugnt o skönt : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Gaaaah!


Tittade just på sista avsnittet av True blood på säsong 3. Hur ska jag klara mej tills sommaren 2011 för att få se fortsättningen?! Hjäääääälp. : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()