Underbara LillFis <3

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

CupCakes !


Igår bakade jag äntligen mina efterlängtade Cupcakes med Nutella frosting. O gissa om de blev goda ?! Mmm, ruskigt goda !

Idag vaknade vi upp till snöstorm. Uscha vilket oväder, så idag lär det bli inomhus aktiviteter för oss. Miio somnade som en stock vid 19 tiden igår, men vid 22 vaknade han pigg och hade inte en tanke på att sova vidare. Han fick komma upp o mysa i soffan o få en flaska välling innan han slocknade 23:30 drygt! Så idag tog han sovmorgon till 8:30. Det var skönt. Jag är dock fortfarande genomförkyld och galet tung i huvudet. Hoppas dte släpper snart!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gratis är gott !

Vill återigen tipsa alla er som inte redan är medlemmar på www.gratisbio.se. Där kan du lätt samla ihop poäng gratis men 'ven genom att handla på olika buriker online, för att sedan få presentkort eller prylar hemskickade till dej. Gratis är gott mina vänner! Om ni vil va söta kan ni ange mej som värvare, det gynnar både er och mej : hanssontherese skriver ni som värvare. Kraam på er !

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bakar sugen !


Jaa idag är jag riktigt sugen på att baka CupCakes med nutella frosting ! Vi får se om jag får tid över, inte det lättaste när man har en energisk lillfis som inte vill sitta still. Dessutom får det sluta regna så vi kan gå o handla ingredienserna, annars lär det absolut inte bli något bak här.

Har en hel del roliga händelser som kommer upp nu i November o December, 19e ska vi till Ullared, 27e The zone galan i Göteborg, 10e och 23e december blir det besök på Jul på Liseberg (först med syster o mamma med familjer, och sen med pappa med familj) och sen är det ju höjdpunkten: JULAFTON. Jag älskar Julen mer än jag kan beskriva. Många kallar mej tokig, men Julen är ju så underbar. Dessutom blir det Miios första Jul så det kommer bli supermysigt <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Satt som en smäck !


Fick äntligen tummen ur att lägga ut min gamla mobil på Blocket, o efter 15 minuter va den såld. LIte flyt så där första gången man använder sajten. Gytt som fan!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()