KvällsMys <3



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sooool.

Är underbart fint väder ute idag ! Skulle jobbat idag men blev ändrat så är ledig. Ska passa på att bege mej in till stan och kika lite.
Behöver en krok till Miios kläder i hallen, vill ha en Pirat krok från Sia så ska in och leta och se om det finns att få tag i. Kommer säkert vara slut bara för att jag vet vad jag vill ha.

Jisses jag kollade min garderob förrut, jag har tamejtusan inga sommarkläder alls jag trivs i iår. Har ju inte direkt fåtillbax den kroppen jag hade innan graviditeten tyvärr.
Fick beställt lite från Ellos så jag hoppas att något blir bra. Sen så väntar jag på ett paket från h&m som jag verkligen hoppas kommer innan onsdag så jag får med mej lite fina kläder upp till Ö-sund. Håller tummarna.

Näh nu ska jag få i mej lite lunch innan det blir ut i solen för våran del.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

MorsDag !

Då var mitt livs första morsdag som mamma avklarad ! : )
Fick en urfin bukett med röda rosor och en söt presentpåse innehållande en bok, en påse m&m.s och en dosa snus ! Mina killar dom kan <3

I förmiddags fick vi äntligen köpt oss utemöbler till balkongen. Kalasfint blev de så nu börjar det ta form där ute. Nu står mys på schemat!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skönt att ha det bakom sej...

Katrin o Bingo har äntligen fått sin lilla Ringo. Har ju följt hennes blogg frenetiskt det senaste. Läst om hur hon upplevt och haft det under sin graviditet. Och nu skrev hon lite kort om sin förlossning som slutade i akutsnitt. (vilket det gjorde för oss också)
Då insåg jag hur glad jag är att jag har både min graviditet och förlossning bakom mej ! För jisses vilken pärs. Först gå 9 månader som gravid och verkligen få tänka sej för och påminna sej själv om att man är gravid och måste avstå vissa saker, och då menar jag absolut inte bara alkoholen och snus. Det var så mycket mer runtomkring.
Vi var tex. på Liseberg, där fick jag stå nedanför o kolla när alla åkte attraktionerna and so on. Och värre var ju alla krämpor man hade, svullen, nerver i kläm, otymplig, svårt att sova..
Men det absolut värsta kommer ju sist, det oundvikliga -förlossningen. Haha. Som sagt jösses vad glad jag är att jag kan lägga allt detta bakom mej. Jag är väldigt stolt över mej själv efter allt man gått igenom för att få våran fis.

Alla upplever sina graviditeter och förlossningar olika, men jag trivdes inte alls som gravid. Det enda som fick mej att tänka positivt det var att jag visste vad vi skulle belönas med efter allt slit ! : )

Så nu sitter jag här med världens finaste lilla fis : ) Vår alldeles egna Miio <3



Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Besviken.

Jaa vad var dte jag sa, Eric Saade - Manboy hade lätt gått vidare till final så det så. : )
Men Anna var faktiskt fantastisk ikväll, fick gåshud stundtals. Ingen final för vår del på Lördag - Det suger !

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

27 maj

Räkningarna är betalda, dammsugaren har gjort sitt och lunchen är i magen ! Jaa där ser man.
Miio ligger i babysittern o sover, lär dock vakna när som helst, så då ska vi ta oss en promenad bort till Hemköp o handla lite!

Ikväll ska Tom på avtackning med VB, så jag och Miio ska ha myskväll med Marie. Blir att vi antagligen kikar på semifinalen av ESC och hejjar fram Sveriges bidrag med Anna ! Marie är en fantastisk vän som jag kommer hålla hårt i.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sååå roligt ! : D

Kolla in detta roliga klippet. En tjej är hos tandläkaren o har dragit ut sin visdomstand ! Lite smått drogad ?! : )



Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Onsdag 26 maj !

I morse var det dax för ett besök på BVC kl 10. Allt ser kalasbra ut Miio växer som han ska. Pratade om mat också, för nu är det dax att börja med smakportioner som ska leda till att han börjar äta mat mer o mer istället för välling.
Det ska bli spännande o se hur detta ska gå. Så senare idag ska vi iväg o handla gröt och lite så.

Har just fått beställt mej kläder på H&M, får se om något blir bra. Trivs inte alls i min kropp just nu, men får hoppas att något blir bra iaf. Hittade ingenting på Överby igår till mej själv, det är drygt !

Ska inreda och få ordning på vår inglasade balkong nu också, så letar inspiration lite överallt. Vill få den riktigt mysig så man vill sitta där ute. Just nu är det inget roligt alls där. Så så är det med den saken.

Dagens filmtips : Case 39. Ruskigt bra !



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regn o rusk !

Jaa, jisses vilket tråkigt väder man vaknade upp till idag! Blir till att sysselsätta oss inomhus idag tills Tom kommer hem då måste vi ut o handla lite.

Firandet för mormor igår var riktigt trevligt. Blev bufè från kalasboden och lite vin och tårta. Alla hade trevligt och mormor var så nöjd. Miio somnade som en stock i bilen när vi åkte hem vid 22-tiden. Vaknade inte ens när vi la honom i sängen när vi kom hem! : )
Det tar på krafterna att vara på kalas. Haha.

Nu ska jag rota fram nån film på datorn och bara vara en stund.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måste ses ! : D

Haha detta är nog det roligaste någonsin i Talang 2010! Haha jisses : ) Skrattar så jag döööör.



Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bra dag !

Igår hade vi en riktigt bra dag! Tom tog Miio på morgonen så jag fick sova ut, sen va vi ute och gjorde lite ärenden tillsammans.
På eftermiddagen stod grill på schemat. Marie kom hem till oss och vi grillade kött och kollade när Sverige spelade hem bronset! Det bästa var när Bengan tog timeout i slutsekunden! Hahaha! Klockrent !
Sen blev det kladdkaka till efterrätt och vi kikade på film. Började kolla på en 3D film med 3D glasögon. Gissa om vi såg fåniga ut 3 stycken i skit fula glasögon! Haha.
Filmen gav oss dock huvudvärk och var dålig så vi stängde av! Satte på ett säkert kort med Gerard Butler istället!

Nu ska jag göra mej o Miio iordning, ska träffa syster o Selma sen ska vi ut till Onsjö allihopa och fira Mormors 80-årsdag! <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stillsam Lördag !

Jisses ! Miio är supergrinig idag. Tom försöker somna honom i sängen men han skriker som en galning. Phu. Hoppas han somnar snart så vi kan göra lite mat och ta de lugnt tillsammans i soffan en stund! Kanske kika på Alice i underlandet?! Vi får se.

Blev promenad med Marie både igår och idag. Så skönt att hon är hemma igen. Idag gick vi runt Önafors och strosade i Marieldal. Hur varmt som helst nu ju, o detta är bara början. Men vi ska INTE klaga : ) Ikke. Såg dessutom en snok som snirklade sej i gräset. Urk.
Imorrn blir det ännu en lugn hemmadag. Marie kommer antagligen på eftermiddagen för att grilla tillsammans med oss, hennes sällskap är alltid uppskattat. På måndag är det firande för min finaste pärla mormor som fyller 80 år <3

Näh nu ska jag kika hur det går i sovrummet.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Äntliigen helj imorrn !

Tom o Miio åkte till Sot i eftermiddags så jag åkte till Överby med mamma o lillebror. Hittade 2 jätte söta klänningar som jag ska åka tillbaka o prova en dag snart tänkte jag. Hade ingen ork att dona med kläderna idag tyvärr. Men skulle behöva hitta en fin klänning tills Sex and the city kvällen som jag är bjuden på i Juni! Åh det ska bli sååå skoj..
Sen åkte vi o handlade mat, så nu finns det massa god mat som ska grillas i heljen! : )

Denna heljen ska vi ha hemma tillsammans alla 3 och bara mysa med varandra! Underbart. Nu har jag just nattat fisen och inväntar Tom som snart kommer från träningen. Då blir det 24. Jag älskar den serien galet mycket. Jack Baouer är min absoluta idol! : D
Nu blir det till att fixa vällingflaskorna inför natten och morgonen.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag 20 maj.

Hostar typ upp mina lungor känns det som. Fy fan va trött jag är på min hosta som vägrar ge med sej, får ju inte tillbax min röst heller. Men kan äntligen göra mej förståd iaf : )

Igår var jag o Miio på stan med syster o Jimmi. Käkade thai lunch och strosade runt. Fick köpt en ursöt solhatt till Miio och en fin sommarbody!
Var hur fint väder som helst igår ju, sommaren kanske kommer i år också trots allt : )

Imorse kom en gubbe som lagade våran Tv så nu funkar den perfekt igen. Så ikväll kommer den på plats i vardagsrummet igen, som jag längtat!

Filmtips för dagen: The bucket list. underbar  film. Se den om ni inte redan gjort det.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Känsliga läsare varnas ! : )

Jocelyn Wildenstein borde vara världens mest skräckinjagande fall av hur beroendeframkallande och hur fel plastikkirurgi kan bli.
Jisses, riktigt skrämmande hur hon ser ut : ) Ta er en titt!



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vänskap.

Så tråkigt att se hur ens nära vänner försvinner längre o längre bort.
Sen vi fick Miio så har vissa inte visat något engagemang alls, eller mycket lite.
Det gör ont, riktigt ont !

Jag saknar Marie enormt mycket, hon finns verkligen där till 100% och hon visar att hon tycker så mycket om Miio. Det är lixom inte jobbigt för henne att hon får Miio på köpet utan jag märker att hon är glad, riktigt glad för att hon får vara en del av hans liv också. Det är en sann vän verkligen ! Imorrn kommer hon äntligen hem från sin semester, o jag längtar massor tills vi ses. <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()

Host Host !

Inte fått många timars sömn inatt hostar o hostar så jag blir tokig. Miio spenderade några timmar under dagen hos sin mormor så jag fick kurera mej lite. Han hade nog roligare hos henne den stunden än han hade haft här heema så trött som jag var!

Men nu är han hemma igen och ska snart nattas. Tom inviger nya grillen på balkongen så snart blir det grillspett, vitlöksbröd och potatissallad till hockeyn som börjar strax! Mums.
Min man han kan han! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Star Wars maraton !

Yes då var Episode 1 o 2 avklarade ska strax dra igång 3an tänkte jag. Mat i magen har jag äntligen fått också, klyftpotatis o schnitzel. Mumma det !

Fan vi har nån konstig granne ovanför oss, idag var det 4e gången kvinnan satte nyckeln i vår dörr och drog i handtaget. Jisses att man kan gå fel så många gånger. Nästa gång tänker jag va snabb som blixten till dörren o fråga vad det är frågan om! Tur man alltid har låst.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuk IGEN.

Ja då var man sjuk igen. Helt sinnes låg genomfökyld o febrig i nästan 1 vecka och nu har jag vart frisk i drygt 3-4 dagar. Detvar tydligen den tiden jag fick vara frisk. Nu har jag blivit genomförkyld igen, dessutom har jag tappat rösten, låter som en hel fiskmås när jag försöker få fram nått ljud. Ork.

Nu ska jag lägga mej i soffan o kolla på star wars, bara att hoppas att Miio sover lite nu också!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukdom på ingång, igen !?

Uscha så typiskt började känna av irritation i halsen igår igen och nu när jag vaknade idag så har jag självklart6 fått ont i halsen, igen! Blev ju förtusan precis frisk från världens förkylning : /

Igår umgicks vi med Frida hela dagen o kvällen, var riktigt mys. Vi lagade tacos, pratade om allt mellan himmel o jord och så kollade vi på The Condemned. - Världens grymmaste film!
Miio blev hur glad som helst att se Frida, kändes som han kände igen henne. Han skrattade hela tiden och var hur glad o trygg som helst hos henne. Så kul.
Nu ska jag strax iväg med mamma en sväng sen blir det familjedag.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frida.

Frida kom äntligen hem till Vänersborg igårkväll så nu sitter jag och väntar på att hon ska komma hit! Äntligen. Hon är ju hemma drygt 1 gång i månaden och det är verkligen tillfällen jag ser fram emot.
Hon är en av de finaste människorna jag har i mitt liv, och jag värdesätter hennes vänskap väldigt högt !
Ska bli underbart att få umgås i ett par dagar nu.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regn o grått.

Min lilla fis sitter i gåstolen och pratar och lyser som en sol! Underbart. Han gör mej så¨glad, räcker att titta på honom så blir jag överväldigad ! Tänk att jag och Tom skapat honom ?! Det är en så sjuk känsla : )

Ikväll blir det kanske en spelkväll tillsammans med Em och Jimmy, inte helt spikat än men vi får se. När Tom kommer hem måste vi snabbt iväg o handla lite, regnat ute idag så har inte blivit någon promenad idag : / Riktigt segt att sitta inomhus en hel dag men vi låg i sängen till 10 i morse och myste jag o Miio. Han är så snäll som ger mej sovmorgon nu för tiden !

Förresten är det nu i heljen Eusovision finalen är?! Någon som har koll på det ?!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hahaha !

Här e videon sopm alla pratar om nu. Amerikanska soldater i Afghanistan som imiterar Lady Gagas Telephone. Så jävla roligt! Fattar inte varför det ska uppröra så många, jag menar de behöver väl lite roligt mitt i all död och hemskheter de ser för att klara av att vara männskor!
Tycker ingen har rätt att dömma dom när de lever i den vardagen de faktiskt gör. Fan, se det roliga i det hela istället : )

Kolla in videon skit rolig! : )



Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Wooork.

Ja ikväll blir det ett sent jobbpass börjar 16:30 o slutar 21:30. Kommer vara helt dödstrött när jag kommer hem! Men men! Nu sitter Miio i sin gåstol och tittar på sina leksaker o lyssnar på Sabaton : )  Än så har han inte börjar gripa tag i leksakerna. Men det kommer nog snart! Vända sej har han inte lyckats göra helt än på egen hand, men han är på god väg. Tycker dock att dte är jätte mega tråkigt o ligga på golvet eller sängen så det blir bara korta stunder innan han blir jätte ledsen. Lite jobbigt, för han behöver ju träna. Han e så söt våran lilla fis <3

Funderar på om jag ska ge mej ut på en promenad och ta vägen förbi hemköp o handla lite, men blåser så mycke ute så drar mej lite för att gå ut. Haha! Men får väll ta mej i kragen om en stund, eller så blir det att kika på Star Wars <3 haha.



Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Födelsedag !

Idag är det pappas födelsedag, Grattis till honom ! Synd att vi inte träffas men snart så ska vi äntligen åka upp. 3 Juni närmare bestämt. Då blir vi där i tre nätter, ska bli så roligt längtar verkligen.
Ska fira Robbs student och njuta av att bara i Östersund, underbar stad.
Ska bli så skönt att komma bort på en liten minisemester.

Gårdagen var lyckad, blev ett jädra kalas med ett mycket trevligt sällskap. Idag har vi myst massa och Miio fick inviga gåstolen. Han sken som en sol när han fick sitta i den o sprattla med benen o känna golvet under sina fötter!
Dröjer väl inte länge innan han åker runt som en tok här hemma : )
Tiden går så fort.

Nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn. Hejja Sverige !

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

SovMorgon !

Älsk gav mej sovmorgon idag, helt underbart. Han gick ut med Miio strax efter 7 och har fortfarande inte kommit hem. En redig långpromenad : )
Nu känner jag mej iaf utvilad och redo för dagen.
Ska ordna lite frukost lagom tills Tom kommer sen sk ahan iväg o träna så då blir med egenmys med Miio för min del.

Sitter och lyssnar på världens kanske vackraste låt ?!



Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Äntligen helj !

Ja då var det äntligen fredag och helj på ingång ! Underbart. Ska snart promenera bort till Erland med familj o umgås lite med dom. Sen ikväll blir det mys hemma med min lilla familj.
Imorrn är det fest hos Em, Thony kommer hem o hälsar på ska bli riktigt trevligt. Får se om vi följer med till TG efteråt också eller om vi beger oss hemåt då. TG va ju riktigt tråkigt sist vi var där så man tappade suget lite för det stället.
Men vi får se hur kvällen slutar !

Nästa helj kommer förhoppningsvis äntligen Frida hem och hälsar på oss. Då blir det massa trevligt o hitta på. Lördag förmiddag blir det lite fika hos mamma på Onsjö för allihopa eftersom Tom fyller år. Kvällen har vi öppen än så länge, Frida får komma med önskemål helt enkelt : )

Nu ska jag fixa in lite ny music på min I-pod inför promenaden bort till Erland.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Anna Bergendahl.

Anna Bergendahl gästade Vakna med the voice idag på mogronen. Vilken tjej, underbar röst. Hon verkar ha en fantastisk personlighet och vara en ödmjuk människa! Jag håller tummarna stenhårt för att hon ska ta hem hela ESC tävlingen.
Hon berör verkligen när hon sjunger, och förmedlar en känsla så starkt! Vilket music och sång faktiskt går ut på!

Hejja Anna !

(En remix av This is my life)




Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Full fart och ett film tips !

Ja idag har det vart full fart hela dagen så nu är jag helt slut. Miio somna som en stock i babysittern för 2 timmar sedan, borde få på han pyamas o mata han en gång innan natten.
Men känns så hemskt att väcka honom när han sover så gott.
Han får helt enkelt ligga där tills Tom kommer från träningen strax efter 22, om han inte vaknar innan!

Imorrn har vi inga som helst planer på dagen, känns skönt faktiskt. Kan vara härligt att ha en hemmadag själv med Miio tills Tom slutar jobbet.

Kom på att jag måste tipsa er om Mel Gibsons senaste film Edge of darkness. Riktigt bra rulle, en blanding mellan drama och action - se den!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rock.

Längtar tills vi kan sätta frisyr på Miio. Lätt att det blir en liknande som Gwens son Kingston har! : )



Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Onsdag 5 Maj

Igår gick våran 50" Tv sönder, den hade tydligen bara smällt när Tom satte på den. Och otålig som Tom är så åkte han å köpte en ny 42" istället.
Jag är jätte missnöjd då jag verkligen vill ha en 50" i vardagsrummet, vi kommer få en ny 50" eftersom vi hade försäkring på den. Får väl se hur vi ska lösa detta för vi behöver ju inte ha 3 mega apparater direkt. (har en 42" i sovrummet).
Jag hoppas att det slutar med att vi har en 50" i vardagsrummet iaf.

Igår blev det en långpromenad uppe vid Nygård med Miio, mamma och Viggo, var riktigt skönt. Eftersom Miio är krasslig så åkte vi med mamma hem och jag fick välja middag. Det blev Pannkakor med grädde o sylt : ) Mums!

Idag tror jag vi ska umgås med Syster ett tag under dagen, måste även lämna in mina tidrapporter på Folkets hus. Skulle behöva storstäda här hemma också men det får bli i heljen när Tom e hemma på dagarna. E ju så tråkigt o städa så de vill jag inte göra själv! : )
Nu ska jag få i mej lite frukost.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stackars våran fis !

Stackaren hostar så han spyr, snorar en massa o är helt slemmig -fortfarande. Tycker så galet synd om honom, men han e så redig. Han gnäller knappt något extra utan emellan hostattackerna så skrattar han o är nästan som vanligt.
Hoppas dock att det går över inom kort för det är inte roligt o se på när en så liten är sjuk!

Skulle egentligen åkt till skolan idag o möta upp Sofia o Malin men eftersom Miio är dålig blir jag hemma. Ska gå till Hemköp under dagen och lämna och hämta paket. I eftermiddag får vi åka o handla lite måste fylla på i köket. Ska se om Miio kan vara hos mamma den stunden så han slipper ut i affärer när han e så krasslig.

Nu ska jag lägga mej o se en film i soffan. Är sjukt trött idag känner jag.




Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var det måndag igen!

Har varit en riktig vårdag idag. Umgicks med Marie hela fram tills 3 tiden idag. Miio fick en urtuff Adidas wtc dress av henne, svart glansig såå tuff! Taaack!
Vi promenerade in till stan och shoppade lite och tog oss en fika och sen en promenad hem igen.
Jag åkte till mamma och fick ordnat med Miios första fotoalbum ute på altanen.
Blir så fint med massa bilder i följd när han växer.

Nu är vi äntligen hemma igen och har fått i oss mat. Känner i benen att  jag gått hela dagen. Tom står i köket och donar med lunchlåda inför morgondagen. Jag ska ta och göra fisen iordning för natten och bädda ner oss tillsammans i sovrummet.
Imorrn vet jag inte vad som väntar oss på dagen men vi ska ha familjedag när Tom slutat jobbet, det ser jag fram emot.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

BusFrö !



Love / Therese

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Finbesök, fik och grill.

Idag fick vi äntligen besök av Sandra, var hur trevligt som helst fast det blev en kortis. Som vi har kämpat båda två för att pussla in den stackars timman! : )
Men vi fick se varandra o Miio fick ursöta kläder! Tusen tack.
Sen blev det en fika i solen på Skogshyddan, jag Tom Miio Ige o Fransson! Ett trevligt sällskap  men jisses vilket dåligt fikaställe. Urmysigt men fikan och smörgåsarna var katastrof. Så där blir det inga fler besök.

Eftermiddagen har spenderats hos syster, vi grillade och det var riktigt gott. Nu är Tom o tränar och Miio halvsover. Jag är supertrött så ska lägga mej i soffan o kolla på Shrek tänkte jag i väntan på att Miio ska äta.
Skulle egentligen jobbat imorrn men Miio är krasslig så vill inte lämna bort honom den stunden, så vi blir hemma o myser istället med Marie som sällskap! <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag !

Vi hade ingen tanke alls på att det var 1 Maj idag så i morse åkte vi ut till Överby, men allt var ju i princip igenbommat för dagen! Så vi fick snällt vända och ta en besök på Onsjö.
Annars har dagen spenderats åt familjemys. Skönt att äntligen ha en heldag tillsammans. Miio är förkyld och hostar, jag o Tom är också förkylda och sega. Uscha! Men mys att vara tillsammans alla 3.
Så synd om fisen bara, han e ju så liten <3

Nu är Tom o hämtar Thaimat i Thn, ska bli riktigt gott, Miio är på väg o somna i sovrummet så nu blir det lite lugnt en stund. Han e lite extra pipig nu när han e sjuk, vilket självklart e förståeligt!

Nu är det snart dax för mat!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()