Mars sista dag!

Ullareds trippen var hur lyckad som helst. Vi hade riktigt trevligt och det blev många skratt! Hittade en hel del roliga kläder o leksaker till Miio, vi vi är nöjda med resan.

Inatt har Miio sovit jätte dåligt, från 4 i morse har han i princip vart vaken så nu sover han gott ett tag hoppas jag : )
Sara har just vart o hälsat på oss, hon är för underbar. Vi är bara så dåliga på att ses, vilket vi båda ska försöka ändra nu! Haha. Pratade om allt mellan himmel och jord men mest om Miio, förlossningen och tiden efter han kom. Kul att hon är nyfken och frågar och vill veta. Vill verkligen börja umgås med henne mer framöver.

Imorrn kommer äntligen Pappa ner från Östersund och ska stanna 1 hel vecka! Ska bli så otroligt roligt, hoppas bara att Robb också följer med! Ska bli trevligt o umgås massa, sen åker vi upp till Östersund i början av Juni också! Kul kul. I vanliga fall kanske vi ses 1 gång om året eller max 2, men iår blir det mycket mer eftersom han även ska ner o ha sin semester här i krokarna med husvagnen i sommar!

Näh nu vaknade Miio så får underhålla honom ett tag.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback