10 Mars

I förmiddags var vi på BVC och Miio växer så det knakar, han är redan 56 cm lång och väger 5610 gram. Så det går riktigt fort nu den första tiden, o han är redan 6 veckor!
Nu sover han en stund men när han vaknar får det bli en promenad till Apoteket och Hemköp för att handla lite.

Igår var det jätte fint och skönt väder så vi va ute och gick i nästan 2 timmar tillsammans alla 3. Va hur skönt som helst, men jag blev riktigt trött.
Men det är bara att hänga i och promenera massa nu så jag sen kan komma igång på Sportlife, måste ju ha lite grundflås innan jag sätter mej på en spiningcykel : )
Vi gjorde även iordning på Miios rum med de nya gardinerna, oh jisses va fint det blev! Är supernöjd. Även käket blev kalasfint.
Jäjä nog frå mej för stunden.

By the way, om ni ska kommentera och ha starka åsikter borde ni inte behöva va anonyma! Stå för vad ni säjjer för tusan.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Amelie

Jisses vad han växer på! Maximilian väger bara 400 gram mer och är 5 veckor äldre, haha! :) Fast det beror väl på att ersättningen är "tjockare" , men ändå. hihi :)

Postat av: Therrese

Jaa men precis. Sen så har dom olika byggda kroppar och som sagt Miio vägde mer när han föddes så han har ju ett försprång!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback