Mars sista dag!

Ullareds trippen var hur lyckad som helst. Vi hade riktigt trevligt och det blev många skratt! Hittade en hel del roliga kläder o leksaker till Miio, vi vi är nöjda med resan.

Inatt har Miio sovit jätte dåligt, från 4 i morse har han i princip vart vaken så nu sover han gott ett tag hoppas jag : )
Sara har just vart o hälsat på oss, hon är för underbar. Vi är bara så dåliga på att ses, vilket vi båda ska försöka ändra nu! Haha. Pratade om allt mellan himmel och jord men mest om Miio, förlossningen och tiden efter han kom. Kul att hon är nyfken och frågar och vill veta. Vill verkligen börja umgås med henne mer framöver.

Imorrn kommer äntligen Pappa ner från Östersund och ska stanna 1 hel vecka! Ska bli så otroligt roligt, hoppas bara att Robb också följer med! Ska bli trevligt o umgås massa, sen åker vi upp till Östersund i början av Juni också! Kul kul. I vanliga fall kanske vi ses 1 gång om året eller max 2, men iår blir det mycket mer eftersom han även ska ner o ha sin semester här i krokarna med husvagnen i sommar!

Näh nu vaknade Miio så får underhålla honom ett tag.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jääääj

Ullared imorrn så det så !

God natt.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

www.gratisbio.se

Suverän sida måste jag medge. Blev tipsad via en kompis och nappade genast! Sidan går ut på att man ska samla poäng genom att klicka sej in på olika hemsidor, göra undersökningar oh kika på annonser, varefter man får poäng!
Dessa poäng kan man sen byta in mot biobiljetter eller olika sorters presentkort!

Och man samlar på sej poäng jätte snabbt och lätt! Kalas bra sida som du kan sysselsätta dej med då det inte finns mycket annat o göra : ) Förena nytta med nöja helt enkelt!
om du ska gå med så ange mej som värvare: hanssontherese
Detta ger dej 75 poäng att starta med och jag får värvningspoäng!

Börja klicka nu ! : D

www.gratisbio.se

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag 25 Mars

Igår blev det en promenad upp till syster på Katrinedal. Var riiktigt skönt och behövligt, känner att mina gravidkilon måste bort. Hade helst vart av med dom redan nu, men det är som alla säjjer det har gått 2 månader än bara. Men ändå, man vill ju verkligen ha tillbaka sin kropp som man hade innan.

Idag står jobb på schemat mellan 15:30-20:30 har ordnat lite filmer så blir nog filmmys och kortspel, rätt chill om jag får säjja det själv! : ) Ska försöka hinna med att ge oss ut på en långpromenad innan dess också.

Hetast just nu:
* Sm-slutspelet i hockey

O-hetast just nu:
*Extra kilon efter graviditet

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söööndag.

Igår fick vi finbesök av Frida och hennes pojkvän Kristian en stund på dagen. Det var hur trevligt som helst. Dom myste med en något missnöjd Miio, men mys var det!
På kvällen blev det hockey och jädrar vilken spännande match det blev. Den innehöll det mesta man kan önska sej i ett slutspel dvs: spänning, straff, heta känslor, slagsmål och förlängning! I förlängningen tog min favorit åt sej äran att avgöra! Härligt!
Så nu är det 1-1 i matcher.

Nu i eftermiddag ska vi ut till Onsjö för att fira Lars-Johan, ska bli trevligt och gott med lite smörgåstårta också! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ekorregos !

Jag måste få lov att hålla med Josefine Crawford - Eric Saade är ett riktigt "ekorregos". : )
Ska jag berätta en hemlighet?! -Jag röstade på Manboy 3 ggr i lördags! Haha!



Love / Therese

Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()

Slutspelet drar igång..

Ikväll sätter äntligen slutspelet igång. Vi (färjestad) möter Skellefteå. Dax att försvara guldet o hålla det kvar i Karlstad. Hejja hejja.
Syster med familj kommer hit ikväll för att kolla på matchen och äta god mat. Ska bli riktigt trevligt!




Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lyckligare än någonsin <3

Ja jag kan verkligen inte önska mej något mer i mitt liv just nu! Jag har världens underbaraste sambo Tom som gör mej lyckligast i världen varje dag. Att få leva med honom vid min sida är värt allt och lite till.
Han får mej att känna mej värdefull när jag mest behöver det, han är mannen i mitt liv.
Tillsammans har vi världens finaste Miio, han är fantastiskt på alla sätt. Jag kan sitta och titta på honom i långa  stunder och bli så stolt över att han är våran, våran son!
Det är knappt så jag förstår det själv, det är helt underbart!

Jag är så galet glad och tacksam för det jag har. Jag ska verkligen tänka positivt och värdera varje ögonblick i livet så mycket högre än vad jag faktiskt gör. Det blir lätt att man tar saker och ting förgivet - att vardagen tar över. Men det är vardagen som faktiskt är underbar, och det är vardagen som gör att man uppskattar det man är med om utöver vardagen ! Allt utöver vardagen idag ska jag se som ett plus i kanten : ) Som ett extra litet guldkorn i mitt så värdefulla liv : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pappas pojk : )

Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()

Roooliga saker.

Jisses har vart vaken sen 04:30 i morse och först nu har Miio somnat o sovit i en dryg timma. Jag har vart som en vandrande zombi fram tills 10 snåret. Men nu e jag pigg och kan inte sova!
I eftermiddag ska vi åka och hälsa på hos familjen jag jobbar hos i Vargön, dom vill så gärna träffa Miio så vi passar på när Tom ändå ska träna.

Kom på att vi faktiskt har en hel del roliga saker att se fram emot nu.
Den 29e ska vi åka en sväng till Ullared för att shoppa lite. Ska bli så skoj att Tom vill följa med frivilligt. Det mesta som ska köpas är kläder o leksaker till Miio. Så nu försöker jag hålla i slantarna när vi är i butiker o kikar, men det är ju så roligt o köpa nya fina bebiskläder. Men det får vänta tills vi vart på Ullared nu helt enkelt.

På skärtorsdagen eller långfredagen kommer äntligen pappa och Robb ner hit o hälsar på och stannar i en hel vecka! Som vi längtar. Dom har ju inte träffat Miio än så det ska bli så roligt, och att få ha dom här i en vecka det är inte ofta det händer : )

I juni ska vi åka upp till Östersund och fira Robb som tar studenten, ska vara där över 3 dagar så ska bli riktigt skoj. Har hyrt stuga på en camping för 2 nätter så det kommer bli riktigt mysigt! Jag tycker verkligen om Östersund som stad också, e ju så mysigt!

Jaa så det är iaf 3 riktigt bra o roliga saker som vi ser fram emot nu första halvan av detta året. Så det kommer nog bli ett kalasfint år helt enkelt.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tisdag 16 mars

Idag har vi tillbringar lite tid ute på Överby våran lilla familj : ) Var super trevligt att strosa runt lite. Tom fick köpt sej en Juice pressarmaskin och jag fick mej äntligen ett par adidas sleek skor! Så nu kommer jag ha de snyggaste vårskorna i stan! Älskar dom.

Annars så har det inte hänt allt för mycket idag, vi har båda vart trötta men inte Miio. Allt går verkligen i en rasande fart med honom, han ler och skrattar för fullt och börjar bli allt stadigare i nacken, han är en glad liten fis. Nu sover han i sin säng en stund och vi får hoppas att han gör det någon timma iaf för Tom är o hämtar Thaimat till mej och Pizza till sej. Ska bli så gott. : )

Imorrn jobbar han igen och tränar direkt efteråt så vi är ensamma fram till 18 tiden och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på utöver promenader. Men det löser sej.
Näh nu får jag plocka undan röran på bordet och duka fram.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 15 Mars

Började dagen med en långpromenad på 1½ timma innan frukost med Tom o Miio. Var super gott! Nu har vi just käkat middag och ska kolla på Parlamentet innan Tom ska iväg o träna.
Jag och Miio ska ta oss en promenad tillsammans med Marie tänkte vi! : )

Lördagens festligheter var hur bra som helst. Förfesten hos Em var jätte trevlig och TG var också bra. Slutade med massa slagsmål lite här och var när det stängde men vi höll oss på avstånd. Fattar inte varför folk går ut för att bråka. Ork.
Mådde dessutom helt okey på söndagen när jag vaknade, visst att jag var seg men trodde dock att jag skulle vara riktigt dålig, men ikke. Så det var skönt : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Arga kommentarer!

Jag har märkt att det retat upp många att vi "redan" låtit Miio sova borta. Det jag inte förstår är hur folk orkar lägga sej i andras liv.
Det mest patetiska som jag läste var att typ -Om vi vill ha MASSA tid för oss själva så skulle vi inte skaffat barn för då är det inte mamma man ska vara!
Massa tid? Jisses en kväll och morgon är det helt plötsligt massa tid? Haha.

Det jag tycker är galet viktigt nu som småbarnsförälder är att man försöker så gott man kan att ta till vara på sina egna intressen så man inte tappar bort sej själv i mammarollen. Även att man får lite egen tid tillsammans med sin sambo för att hålla glöden uppe i förhållandet. I vardagen handlar allt om barnet och man hinner ärligt talat inte med så mycket mer, och visst det är det livet man valt nu och vi trivs jätte bra med det.
Men vad är felet att låta mormor och moster få ha sin guldklimp hos sej över en natt och  mysa med honom?!
Jag anser absolut inte att det är något fel i det eller att man är en dålig förälder för att man har barnvakt, för det handlar inte om att vi inte orkar med Miio eller att vi ångrar oss, utan det handlar helt enkelt om att vårda mitt och Toms förhållande och ladda om batterierna. Då är iaf jag en bättre mamma, och det är det alla borde sträva efter att vara den bästa mamman. Hur man blir det är helt upp till var och en.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

10 Mars

I förmiddags var vi på BVC och Miio växer så det knakar, han är redan 56 cm lång och väger 5610 gram. Så det går riktigt fort nu den första tiden, o han är redan 6 veckor!
Nu sover han en stund men när han vaknar får det bli en promenad till Apoteket och Hemköp för att handla lite.

Igår var det jätte fint och skönt väder så vi va ute och gick i nästan 2 timmar tillsammans alla 3. Va hur skönt som helst, men jag blev riktigt trött.
Men det är bara att hänga i och promenera massa nu så jag sen kan komma igång på Sportlife, måste ju ha lite grundflås innan jag sätter mej på en spiningcykel : )
Vi gjorde även iordning på Miios rum med de nya gardinerna, oh jisses va fint det blev! Är supernöjd. Även käket blev kalasfint.
Jäjä nog frå mej för stunden.

By the way, om ni ska kommentera och ha starka åsikter borde ni inte behöva va anonyma! Stå för vad ni säjjer för tusan.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sööndag 7 Mars

Inatt sov Miio hos min syster med familj så jag och Tom fick en myskväll ensamma vilket var helt underbart. Det bästa av allt var att jag äntligen fick sovmorgon och fick vakna av mej själv.
Vid 10 åkte Tom o jobbade och jag tog tag i städningen här hemma. Fick ordnat och donat lite på Miios rum, va en hel del förvaring som stod där inna i väntan på att tas om hand.
Fick undan alla kartonger och fick in våra nya fina framkallade kort i fina fotoramar.
Imorrn ska vi hämta ut ett paket som väntar på Torpa hallen, har beställt gardiner till Miios rum och till köket. Kommer bli kalasfint, så dom ska upp och på plats imorrn.

Var skönt att få hem Miio förrut, helt galet va tomt det känns här hemma utan honom. Så vi har myst i soffan i flera timmar fram tills för en stund sen, nu sover han! : )
Och Tom är hemma vilken sekund som helst, då blir det nog en promenad och sen söndagsmys tillsammans alla 3 i soffan!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (10) Trackbacks ()

ÖronGodis från Melodifestivalen



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 Mars

Är underbart soligt väder ute men gatorna här omkring är helt isiga så går tusan ändå inte att vara ute och gå. Känns lagom skoj o sitta här hemma när solen skiner ute. Får se kanske trotsar väglaget till slut ändå..
Vi var ute och gick igår alla 3 men fick gå mega långsamt för jag halkade fram och tillbaka hela tiden : / Hoppas fasen allt töar bort så det blir barmark igen så man kan gå långpromenader!

Thereze kom och hälsade på oss igår förmiddag, det var riktigt trevligt. Var längesen vi sågs så vi hade en hel del att prata om. Imorrn ska vi umgås med Syster på dagen, om vägarna tillåter blir det promenad in till stan. Skulle behöva köpa lite fotoramar för har skickat in en laddning kort på framkallning : )

Näh nu måste jag försöka somna Miio och få i mej lite lunch, är galet hungrig.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()