Min tuffing <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

26 år !

Ja då var man 26 år idag då. Jisses vad tiden går fort. Jag minns när man satt som liten och lyssnade på mormor och morfar och alla de äldre som sa att tiden bara springer iväg. Då tyckte jag dom var helt koko, tiden gick ju jätte långsamt! Man fick vänta en evighet tills det var Julafton, sommarlov och födelsedagar osv. Men nu när man själv är äldre så förstår man verkligen vad de pratade om! Tiden rusar förbi i en väldans fart! Jag ska bli bättre på att njuta av varje stund, tiden får man aldrig tillbaka!
Idag blir det födelsedagsfika ute på Onsjö och ikväll blir det UFC och pizza uppe på Katrinedal. Blir en lugn och helmysig födelsedag, härligt.

Pråmen besöket igår var kalastrevligt. Vi åt och drack gott och hade mängder att prata om. Taack finaste Marie för parfymen jag fick i present! Du är underbar.

Nu ska jag ge Miio lite mat och sen hoppa in i duschen!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppe med tuppen !

Jaa jag har vart vaken sen 6 i morse och Miio är sjövild! Han har ingen tanke alls på att varva ner o sova en stund.
Han har just får sin tallrik med morgongröt så nu hoppas jag han ska bli lite trött så han sover lite. vid 15 tiden ska vi till BVC för att väga o mäta, och dessutom ska han få sin andra omgång vaccination. O här ligger han superglad o helt ovetande, hahaha!

Ikväll ska jag träffa några brydar på pråmen för lite mat, lär väll slinka ner nån cider också om jag känner oss rätt. Underbart väder ute så ska bli riktigt myisgt.

Nu ska jag försöka göra mej iordning och sen bege oss ut på en promenad om en stund.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

MidsommarFirande.

Ja det blev ett lugnt och stilla firande för oss iår också, (förra året var jag gravid). Vi var uppe på Katrinedal och för en gångs skull var alla syskon samlade : ) erland med familj var också på plats. Vi hade barnen med oss så det var full rulle! Vi åt god mat, drack gott, spelade kubb och spel. Var en trevlig kväll, vädret kunde dock ha varit bättre på kvällen, var lite småkyligt.
Idag har vi bara tagit det lugnt, vart en runda ute och nu nattar Tom Miio. Sen blir det film o tacos i soffan tillsammans. Imorrn väntar sol och bad ute på Onsjö om vädret e fint.
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

23 Juni

Igår var vi med Frida från förmiddagen till natten. Vi började dagen men att göra Överby. Behövde köpa lite saker till vagnen som underlättar våra promenader. hittade även lite fina kläder till Miio (som vanligt). Kan inte hålla mej från att köpa de små söta kläderna som finns överallt! : )
När vi väl var hemma spelade vi Wii och pratade hur mycke som helst, vi har alltid massor att prata om! Vi grillade god mat och avslutade kvällen med att se på "Farsan". O jisses vilken rolig film. Skrattade så jag höll på att dö emellanåt.

Idag åkte dock Frida tillbaka till Oslo, saknar henne redan. Tiden går så fort när hon väl är hemma och hälsar på. Önskar att jag hade fått ha henne här varje dag. Jag känner mej ganska ensam och liten många av dagarna jag går hemma. Jag känner att jag har vart väldigt utbytbar för många som jag inte trodde jag skulle vara utbytbar alls för.
Är det för att jag har Miio nu som det inte är roligt att umgås med mej längre? Jag är ju fortfarande samma Therese med samma personlighet som jag alltid har varit. Kan inte komma på något annat som kan vara anledningen faktiskt. Jag har varit med om det storsta någonsin, och en del av mina "närmaste" vänner vill inte ens vara en del utav det. Det känns i hjärtat
Nu ska jag börja med maten medans jag inväntar Tom.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

21 Juni

25 årskalaset i LÖrdags var riktigt lyckat! Mycke roligt folk och massa roliga lekar o tävlingar! Hade kalaskul!
Nu på förmiddagen har vi umgåtts med Frida, blev en uppdatering om vad so hänt sen sist vi sågs och en skön promenad i solen. Nu har Miio just fått i sej lite mat. Det går mycket bättre med hans smakportioner nu. Han gapar och har förstått att man kan svälja ner maten : ) Sötnos!

Nu ska han snart få lite ersättning o sen sova. Så ska jag passa på att sätta mej på balkongen o läsa en stund.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

25 årsfirande !

Jaa, ikväll blir det 25 årsfirande för Erland uppe i Brålande på hans mammas gård. Ska bli riktigt roligt. Hoppas bara att vädret bättrar på sej lite! Nu ska jag o Miio strax iväg med Marie på lite ärenden o sen lämna av Miio hos mormor där han ska spendera natten!
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra början!

Ja de två senaste dagarna har varit riktigt bra. Igår var jag och Miio ute hela förmiddagen med Emelie o Casper. Tog en långpromenad ihop och sen var vi på lekplatsen.
Kvällen bestod av jobb och jag fick med mej brukaren på en långpromenad på drygt 1 timma, vilket var riktigt skönt. Men kändes i benen när jag la mej i sängen på kvällen haha

Idag började jag dagen med en långpromenad tillsammans med Emelie o Casper igen : ) Passade på att gå innan frukost vilket gör gott. Nu väntar jag på att Älsk ska komma hem så vi kan börja fredagsmyset tillsammans här hemma. Miio ligger nöjt på golvet o leker med sina fötter, sötnos!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Karaktär..

Jisses sen jag var gravid o nu 4 månader efter förlossningen så har jag fått sån dålig karaktär med allt vad motion o matvanor heter! Innan graviditeten tappade jag 25kg, och det var lätt så jag vet att jag kan!
Så nu ska jag bara ta mej i kragen och sätta igång, för jag kräks över att se mej själv just nu - nästan iaf! Haha. Så nu ska jag köra igång, godsaker endast på heljen och mängder i promenader. Och lite lyx vore om jag hann iväg till Sportlife också och få rutin på det igen, det vore lixom pricken över i:t.Ja nu kör vi!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

True blood säsong 3

Någon som vet när True blood säsong 3 börjar visas i Sverige?
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bebis kompisar !


Miio o Maxx bekantar sej med varandra ! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kalasväder !

Sol och jätte fint väder ute idag. När Miio vaknat så blir det en promenad. Får försöka sysselsätta oss själva idag. Tom jobbar fram tills 20 tiden ikväll, vilket är jätte tråkigt för oss. Men vi får mysa på egen hand! Dax att göra sej iordning o redo för en hurtig promenad! Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sex and the city - Girls night out !

Ja i fredags var det äntligen dax för Pernillas Sex and the city kväll. Vi anlände vid 18 tiden och röda nattan var utrullad och ballonger på räckena upp för trappan! In kommer vi genom dörren och där spelas självaste introlåtan till SATC. Så genomtänkt! : ) Vi bjöds på mänger i champagne, cosmopolitans och massa god mat och dessert! Blev även en Quiz med det självklara temat för kvällen! strax innan 21 kom taxin och hämtade oss och vi begav oss till bion. Vi spetsade våra coca cola muggar och njöt av filmen och det roliga sällskapet. Vi avrundade och slutade kvällen på TG. Fantastisk kväll, supersnygg fest!
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Störande...

Kan inte dela in mina inlägg i stycken längre. allt blir sammanhängande i ett enda stycke.. Någon som vet vad felet klan vara?! Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Torsdag.

Igår va Matti o Kalin här o hälsade på mej o Miio. Var supertrevligt för var så längesen vi sågs. Miio fick jätte söta kläder i present - Taaack! Miio har fått för sej att vakna om nätterna nu det senaste o vilja ha mat. Känns så jobbigt när man e van att han sover hela nätter i vanliga fall. Men vi får se hur länge det håller i sej. Idag ska vi åka o hälsa på Miios gammelfarmor ute på Onsjö. Ska få gjort lite småärenden också e det tänkt. Imorrn är det dax för Sex and the city Girls night out! Jisses va skoj det ska bli! : D Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helt slut !

Sovit i max 3 timmar inatt. Känns så där bra. Dessutom var Miio supergrinig hela dagen igår, pep så fort jag la ifrån mej honom eller gick till ett annat rum. Jisses. Hoppas den här dagen blir bättre. Ska få ett efterlängtat besök av Kalin o Matti idag iaf, det känns superkul! Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma igen !

Japp i söndagskväll kom vi hem från Östersund. Ditresan gick hur bra som helst med Miio han sov mestadels av tiden. Våra stugor var mysiga men jisses va hård bäddsoffan var! Kände varje ben i kroppen och kunde fasen inte sova bra alls men men! : ) På kvällen när vi kom upp handlade vi grillmat och frukost till stugan. Vi hälsade på hos pappa en snabb sväng och sen blev det grillning och nattning. Alla var rätt trötta feter 80 mil i bil. På Fredagen var den stora dagen för Robb, hans student! Vi samlades utanför storkyrkan och grattade honom. Men jisses va städade alla studenter var, inte alls så som det är här i Vänersborg! Haha Sen blev det middag, fika och gott att dricka hos pappa med allihopa. Vi satt kvar tills 22 tiden då Robb o hans kompisar skulle göra stan. Hel lyckad dag! Lördagen spenderade vi på stan och strosade runt i butiker osv. Trivs verkligen som fisken i den staden. Vi grillade till middag och sen på kvällen bjöd pappa oss på middag på Bishop arms. Supergott och ett trevligt avslut på våran lilla mini semester! På söndag morgon runt 8 började resan hem. Hoppas vi snart gör ett längre besök där uppe. Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

god morgon

Sovit första natten i världens hårdaste bäddsoffa, men vad gör det när vi äntligen är på plats i Östersund! Miio var jätte duktig alla 80 milen i bilen, sov nästan hela vägen. Idag väntar studentfirande för brorsan. Det är dock kallt o blåsigt, men så länge det inte regnar får vi vara nöjda! Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Östersund here we come !

Yes imorrn är det äntligen dax. Kl 7 börjar resan uppåt. : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stress stress !

Jaa snackka omstressig dag detta. Ska iväg nu o jobba en snabb sväng istan, lämna in tidrapporter, gå på möte, hem o tvätta, iväg o handla och sen packa.
Ska även hinna träffa min kusin för att överlämna en studentpresent.
Jisses.. O till detta hör att det är kokhett ute.
Om jag ska hinna är det dax o sätta igång!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

JobbDag.

Blev lite shoppande till Miio igår - Igen. Haha! Så svårt att hålla sej ifrån att köpa bebiskläder. Fick även köpt pirat kroken till hallen : )

Idag väntar jobb 15:30-20:30, men innan dess blir det några maskiner tvätt så vi får med oss de kläder vi vill ha när vi åker på torsdag morgon.
Morgondagen kommer bestå av att handla det vi ska ha med oss, tvätta lite mer och organisera packningen. Ska hinna med någon timmas jobb däremallan också. Phu ! Men ingenting är omöjligt ! : )

Sitter o väntar på att försäkringskassan ska ringa upp, ringde och blev nummer 352 i kön. Ovanligt med kötid hos dom, eller inte. Tur att man kan knappa in sitt nummer så de ringer upp istället.

Näh nu ska jag fylla i och få ordning på mina tidrapporter.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()