EgenTid !

Ja jisses idag har jag överflöd av egentid. Miios farmor ringde o ville passa honom under dagen så visst fick hon det! Så nu är Miios hos henne o Tom e på Starke man tävlingen. Ovant att få flera timmar för mej själv men det ska utnyttjas!
Började dagen med en powrtwalk runda före frukost, så snart ska jag hoppa in i duschen och sen gå rätt på lunchen. sen ska jag bara njuta av tystnaden o dona lite här hemma : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

BlahaBlaha!

Ja då har snart 1 vecka utav Toms semester gått. Jisses vad tiden går fort. Hoppas de resterande 3 veckorna smyger förbi i snigelfart! Vill inte att han ska börja jobba igen! : ) Man vänjer sej så snabbt vid att vara båda två hemma!
Idag är det fredag och vi har ingenting alls på tapeten idag. Funderar på om vi ska åka o köpa lite nya kläder till Miio i brist på annat : )
Just de, Miio har börjat sova i sin säng om nätterna. Vi låter han än så länge somna i vår säng och sedan bär vi in honom i sin säng i sitt rum. Han har sovit hela nätterna o vaknat runt 6-7 tiden. Då får han en flaska o sen somnar han om i vår säng! Gissa om det är underbart med plats i sängen igen! : ) O 2 bissingar han har fått nu också, så nu är det dax att börja bortsta tänderna på honom! Tiden går så fort verkligen, nästa vecka är han 6 månader - ett halvår! Vart tog det havåret vägen egentligen?!
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

BadBoy BadBoy!


Jaa jisses min (alldeles egna) BadBoy befinner sej i Vargön o jag önskar att jag skulle kunna få skymta honom någon gnutta! Vore ju helt helt underbart!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ShoppingDag !

Ja första dagen på Toms semester blev en mulen dag, men det gör ingenting. Vi passade på att ta oss en shoppingdag! Var ute på Outlet butiken på Trestads center och Överby! Jag fick köpt mej 2 linnen o 1 par 3kvartsbyxor! Ska ut o köpa ett par adidas byxor imorrn som jag va tvungen att tänka på. Men så fort jag kan hem så visste jag att jag ville ha dom, så typiskt mej!
Nu är Tom o tränar, Miio sover o jag har jätte tråkigt! Men Miio lär vakna snart och då e de full rulle igen!
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

SemesterTider !

Ja då börjar äntligen Toms semester imorrn. Ska bli underbart att spendera 4 veckor tillsammans alla 3. Heljen har vart kalastrevlig! I fredags var vi hemma hos Irica o Stefan o drack lite gott o spelade spel. Barnen va så snälla o sov hela kvällen. Miio levde loppan fram till 22 sen stensov han : )
I lördags gjorde vi en repris fast vi var hemma hos oss o spela TV-spel o sällskapsspel! En lugn men hur trevlig helj som helst!
Tänk att man har haft turen att få 2st underbara par som grannar som man kan hitta på massa trevligt med! Underbart.

Nu har vi just tagit en kvällpromenad och Nattning är på G. Sen blir det wookade grönsaker,cashew nötter med tigerräkor och ris framför Snabba cash! Imorrn kanske det blir kusten om vädret tillåter.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

JobbDag !

Ska iväg för ett långpass idag 14-21 ikväll. Jag och Tom har knappt sett varandra denna veckan. Han har jobbat över alla dagar o ikväll jobbar jag sent! Gissa om jag längtar tills imorrn eftermiddag, då går äntligen Tom på semester! Ska bli så skönt att kunna umgås massor!
Nu vakna Miio, han sov i 20 minuter, phu! E väl tänderna som spökar!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 Juli

Tråkig förmiddag ledde till en exemplariskt trevlig eftermiddag! Var ute och gick en promenad sen mötte jag upp Irica och lilla Leo på gården. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och helt plötsligt kom Stefan. Då hade vi pratat bort 2,5 timma! Tiden bara hade rusat förbi, men det är som man säjjer: tiden går fort om man har roligt! : D
Nu sitter jag och hoppas på att Tom ska komma hem i någorlunda tid idag men börjar tro att de blir lika sent idag dock! Miio rullar runt i gåstolen o vägrar sova! Hoppas han kan nattas runt 19:30 efter en flaska. Vore skönt att koppla av lite i soffan!

Nu ska jag ta tag i tvätten, mata o natta Miio o sen göra min alldeles egna fiskgratäng!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

TråkDag!

Idag är en dag som lika gärna kunde kvittat! Tom jobbar över o kommer hem runt 20 tiden ikväll och jag o Miio har absolut ingenting på schemat! Folk jobbar eller så e dom upptagna med annat! Phu. Får bli en promenad när Miio ätit, men sen då?! Tråååk.
Igår var det min o Toms årsdag, 11 år tillsammans. Men han jobbade till 20:30 så vi såg knappt varandra! Vi ska försöka göra någonting till heljen sa vi. Vi får se vad som dyker upp.

Miios tand har kommit upp halvvägs nu och den andra tanden bredvid är på gång att spricka igenom, jisses vart tar tiden vägen egentligen?! Han är snart 6 månader, känns som det var igår man låg på BB.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka Nya tag !

Jaa då var det en ny vecka med nya tag! På första veckan har jag tappat 1,5 kg och det känns lite drygt! Men det är bara att hålla i och köra vidare! Känns bra att det går åt rätt håll iaf!
Nu ska jag göra min frukost shake o sen åka till mamma för sol o bad. I eftermiddag ska jag o Miio umgås med Marie! Alltid trevligt!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Säffle

E i säffle på starke man tävlingen. Sitter i bagage luckan så man får lite skugga. E verkligen stekhett, vem behöver grekland när vi har medelhavsvärme här hemma:-) Ikväll vet jag inte vad det blir men vi har pratat om pråmen lite lätt, men vi får se! Nä nu e de sista grenen så får slita mig från min super mobil :-)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mobil bloggar!

Testar att skriva ett inlägg från mobilen! :-) börjar känna mig allt mer bekant med min nya kompis! Kan ju verkligen göra allt med denna, kan alltid känna mig uppdaterad haha! Jisses:-) Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 3

Ja då var jag inne på tredje dagen men det känns inte som det händer allt för mycket. Men som sgat e ju bara inne på tredje dagen.Sjukt sugen på mat är jag dock!
Miio somna tidigt igår o vaknade vid 5 så gav han en flaska sen tog han sovmorgon till 9! Gissa om det var skönt! Nu på förmiddagen har vi myst i sängen o kollat på The Hills, sen somnade han 2 timmar o nu irrar han runt som en galning i sin gåstol! Haha helt tokig!

Nu har tanden spruckit igenom tandköttet också, sylvass! Så nu får vi passa oss, haha! Han blir så stor snabbt våran fis!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 2

Idag har det gått över förväntan! Inte kännt mej så desperat hungrig som jag gjorde igår, vilket var superskönt!
Har fått min nya mobil idag, börjar sakta men säkert lära mej den, e ju sjukt ovan med en touch telefon! Haha! Men den verkar superbra o kameran e kalasbra! : )

Miio sover för natten så nu tog Tom sej en sväng på hojen o jag slappar i soffan! Ska fixa över lite go music till mobilen innan jag ska bädda ner mej o kolla på några The Hills avsnitt.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 1

Jaa då var frukost shaken i magen och det gick relativt bra! Den var god men jag har så svårt för den "tjocka" konsistensen. Gillar ju lixom inte milkshake o mjölk osv! Men den gick ner så jag hoppas att det blir lättare o lättare.
Miio har vart vaken halva natten, somnade om vid 03:30 för att sedan vakna pigg som en lärka kl 7. Men jag antar att det beror på tanden som är på väg att spricka igenom nu!

Nu ska jag göra mej iordning o åka iväg o jobba. Sen ska jag till Motionspalatset o se vad jag kan få för pris på kort där, funderar på att byta från Sportlife.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jaaao.

Idag åkte jag o Miio med syster med familj till Pannkaksgrädderiet och åt middag! Hur gott o mysigt som helst. Så dom lär få fler besök av oss!
Har äntligen fått tummen ur att beställa en ny mobil, blir en sonyericsson xperia x10. Värsta mobilen, får se om jag lyckas lära mej den när jag får den haha! Lite mer avancerad än dom jag är van vid.

Imorrn börjar jag med måltidsersättare. Nu får det fan hända grejjer här känner jag. Ska ersätta alla mål om dagen förrutom middagen. Så får vi se om det ger resultat. Men det borde det göra eftersom jag märker skillnad nu när jag börjat med mina promenader, så kombinationen promenader / träning och shakes ska nog få bort lite iaf! Håll tummarna för mej!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

3 Juli

Miios första tand är på G, som ett litet riskorn i underkäkan tittar den sakta men säkert fram : )
Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

2 Juli !

I morse tog jag mej ett pass på motionscykeln i vardagsrummet framför ett Gres anatomy avsnitt! Varmt och svettigt men superskönt efteråt! Nu har jag just duschat o fått i mej lite lunch. När Tom slutar blir det Överby en sväng, måste hitta träningskläder och ska även köpa en parfym! (fick presentkort på kicks i present)
Igår när vi körde Robb till Mora så stannade vi i Sjötorp och åt frukost, när vi sedan skulle åka vidare så ser vi en stuga som brinner. Vi stannar och ringer 112 och inväntar brandbilarna! Tog inte många minuter innan hela stugan var övertänd och det spred sej till granarna. Skitläskigt! Men sen kom brankåren och vi kunde åka vidare! Idag står det att de misstänker en pyroman. Så fick ringa polisen i morse o berätta att jag fotade stugan när dte brann så de skulle ringa tillbaka om de ville ha bilderna skickade till sej! Man vet ju inte om de kan se något i skogen eller dylikt!

Näh ska vänta på att fisen vaknar sen blir det en promenad!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

DagsUtflykt !

Nu ska Robb åka hem till Östersund igen. Så jag och Erika ska köra honom till Mora så möter pappa upp oss där så blir det dryga halva vägen var! Skönt för Robb o slippa helvetteståget! Så idag blir det en heldag i bilen, lite typiskt att det är så fint väder men så är det!
Min födelsedag igår var trevlig, fikade på Onsjö under dagen och på kvällen blev det Pizza och UFC gala uppe hos Erika. Kvällen avslutade vi med att kolla på massa galna youtube klipp! Haha.

Näh nu får jag göra mej och Miio redo för dagen. Miio ska slippa åka bilen hela dagen han får bada ute hos mormor istället tills Tom slutat jobbet! Det tror jag han gillar bättre : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()