Underbar <3



Anouk - Bitter or worse.

Lyssna och njut!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Närmar sej..

3 Dagar kvar är det sagt. Men jag tror bebis bestämt sej för att stanna längre, utan att ta en diskussion med sin mamma o pappa först.
Egen och stark vilja redan från start, jaja vi får se hur detta går : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Testing : )

Igår testade jag Tens-apparaten för första gången. Var barnsligt nervös innan jag fick testat den så Tom fick lov att prova först! Haha. Och underbar som han är gör han det. <3
Så som vi skrattade har vi inte skrattat på läänge : ) Jisses.. Men nu vet vi båda hur den fungerar iaf.

Min chef ringde i morse. Va ju meningen att jag inte skulle få ha kvar min tim-anställning efter förlossningen hos min yngre tjej där jag har 20 tim/ veckan, men nu har vi (jag och familjjen i fråga) fått igenom att jag ska iaf få ha kvar minst hälften av timmarna. Det som är bra är att jag får komma tillbaka när jag själv känner att jag är redo, vilket känns jätte skönt. Så det är jag och en yngre tjej som ska jobba där och dela på timmarna och backa upp varandra om man e sjuk osv.

Ikväll ska jag hem till Linn o kika på film och bara ta de lugnt. Tom tränar ändå så kan va skönt med lite sällskap och att komma ifrån soffan några timmar. Har iaf vart hurtig o dammsugit idag, men nu ska jag få mat i magen o sen vila en stund innan jag ska ge mej iväg.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag..

Heljen har vart lugn och bra som vanligt. I fredags va vi uppe o spelade spel på Katrinedal och gårdagen spenderades hemma i soffan från morgon till sen natt med Älsk.
Vi tittade på massa One tree hill avsnitt, Robinson och den nya filmen 2012. O jag rekomenderar den verkligen!

Nu har jag lite egen tid här hemma, Älsk e o tränar och kommer inte hem förrän efter 20 tiden. Men jag ska inte göra något vettigt ändå, finns ingen ork eller lust faktiskt.
Har haft en jobbig natt, haft en stickande känsla på höger sida av magen som bara blev värre. Känns lite i samma stuk som när man har håll. Gjorde ont att andas och va tvungen att ligga helt stilla för att det inte skulle göra allt för ont. När jag till slut bestämde mej för att ringa förlossningen för att rådfråga så släppte det. Men om det kommer tillbaka lär jag få ringa och prata med dom.

Ska kolla på hemmafruarna i New Jersey nu o sen blir det nog till att fortsätta med mitt Sagan om ringen maraton.
Jag bor i soffan känner jag.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

DeppDag.

Känner mej jätte nere idag. Inte mycket som känns specieelt bra just idag. Men så får man faktiskt lov att känna vissa dagar trotts att man är gravid och SKA njuta av varje sekund (som alla ogravida säjjer).
Graviditeter är faktiskt INTE alltid en dans på rosor, det är sanningen.
Men man vet att det kommer vara värt varenda sekund när man väl har sin efterlängtade bebis hos sej. Men resan dit är guppig, minnst sagt.

Jag har fått hem alla Sagan om ringen filmerna så nu har jag drygt 9 timmar att fördriva med Frodo och resten av gänget. Så nu åker persiennerna ner och täcket o kudden fram i soffan.
Jag har en "tycka synd om mej själv dag".

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Årets första...

Idag ska jag äta årets första semla : ) Det ser jag fram emot haha.
Annars så har jag haft Erika o Selma här på besök på förmiddagen och nu har jag just fått i mej lite lunch. Alltid trevligt med spontanbesök, får ju mina väntansdagar att gå lite snabbare för en stund.
Annars så händer det inte alls mycket om dagarna. Har haft en retig hals som vägrar ge med sej så har kännt mej riktigt slö det sista dagarna. Men blir väl lätt så när man bara går hemma också.

Läste idag att Samarin kan göra så att kroppen binder mer vatten och det var ju inget glatt besked då jag i stort sätt levt på Samarin de senaste 3 månaderna. Men dte kan ju förklara varför jag svullnat och är så galet vattenfylld dock. Det är det som har vart det jobbigaste nu på´sluttampen måste jag säjja. Att jag svullnat så otroligt mycket, det gör så att allting blir krångligt. Jag har inga skor som passar, det är sjukt jobbigt att vända sej i sängen och jag kan knappt använda mina händer and so on.
Men det kunde vart värre : )

Näh nu ska jag lägga mej och vila en timma innan Tom kommer hem. Då bär det av till Onsjö för semlor : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag 18 Januari

Har haft riktigt trevliga dagar o kvällar tillsammans med Frida nu när hon vart hemma. Tråkigt bara att tiden och dagarna går så snabbt när hon är här.
Idag åt vi sallads lunch tillsammans och satt och pratade allmänt. Vi kom på att nästa gång vi ses så är jag mamma och har en bebis här hemma! Vi tyckte båda två att det kändes jätte konstigt : ) Haha.

Har börjat packa BB-väskan nu också, bebisens saker är nedpackat men de flesta av mina kläder använder jag ju dagligen så dom får jag ta när det är dax. Väckan står iaf i princip redo i hallen. Sen om man märker att det fattas saker o ting så är dte ju bara för Tom att hämta. Ska dock köpa godis o energidricka som ska med till förlossningen. Kan vara bra att få lite snabb energi kan jag tro, för mat är man nog inte så sugen på i det läget!

Idag är det 11 dagar till BF men jag är galet inställd på att gå över, sen får vi se vilket datum det passar vårat hjärta att komma ut på. Denna väntan säjjer jag bara : D

Nu kommer strax Tom hem, ska väl bara mysa ihop oss i soffan och kolla på One tree hill ikväll. Finns inte ork till så mycket annat. Imorrn blir det ett besök hos barnmorskan igen.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Kärlek <3

Jag är så galet glad att jag har Tom imitt liv. Han är den finaste jag vet, och han gör mej lyckligast i världen varje dag !



Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tooorsdag !

Hade en riktigt trevlig kväll igår, både Frida o Fransson va här. Var underbart att träffa Frida igen var månader sen sist. Ikväll ska vi ha egen myskväll, så vi kan uppdatera varandra och ha de mys.
På Fredag ser det ut som att det blir en lugn och stillsam spelkväll hemma hos oss med lite folk, ska bli så spännande att träffa Fridas norska pojkvän.
Känns bra och roligt att få lite besök. Hör ju inte till vanligheten precis.
Galet att "alla" försvinner när man blir gravid.
Men jag har mina nämaste hjärtan det är huvudsaken !

Natten tills idag har varit katastrof, inte sovit en blund känns det som. Vart uppe på toaletten varje timma, mest för att höfterna krampade så jag var tvungen att röra mej. Och i vanlig ordning är min höger arm helt fucked up. Jaja så är det nu är dte förhopningsvis inte långt kvar. Tvättar en maskin med tvätt så ska hänga upp den sen ska jag sätta på en film o lägga mej o vila, förhoppningsvis somnar jag nån / några timmar. Det skulle vara skönt.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Äntligen !

Ikväll kommer äntligen finaste Frida hem till Sverige för att stanna ett par dagar. Vi har inte setts sen i November, gaah jätte längesen så ska bli så skoj.
Ikväll kommer även Selma för att vara här några timmar medans Erika tränar : ) Fransson skulle också kika förbi. Blir fullt hus, men trevligt.

Har städat o plockat hela förmiddagen. Alla julsaker fick åka ner i lådorna igen, plockade bort dom för ett par dagar sedan men de kom bara till köksbordet haha. Men nu är dom i sina lådor igen, bara julstjärnorna i vardagsrummet som ska ner nu.
Men måste ta en paus i städningen då jag får så djävulskt ont i ryggslutet. Jäjä jag får väl återgå till dammsugaren nu så det blir klart här !

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag - Ny vecka..

Ny vecka nya tag som man rukar säjja. Ny vecka kan jag hålla med om men nya tag vet jag inte riktigt. Har en del tentor som borde göras men jag har ingen motivation eller ork till det just nu.
Ska ha två jobb pass som jag ska iväg på ikväll o imorrn kväll det får räcka för nu.

Har haft mycke konstiga och jobbiga tankar det sista, har ju en hel del tid på nätterna att ligga o fundera på. Jag är rädd att förlora Tom, inte att vår kärlek ska försvinna utan att han ska tas ifrån mej i någon olycka eller sjukdom. Det vore det absolut värsta som skulle kunna hända.
Är rädd att telefonen ska ringa och man får beskedet om en trafik olycka eller liknande. Det är jätte läskigt, men antar att det kommit upp sånna tankar nu när vi verkligen vet att framtiden tillhör oss och vi snart är en "egen familj" som Tom alltid säjer : )
Det är inte konstigt att vara rädd att fölrlora den man älskar, konstigt vore det annars om aldrig rädslan fanns att bli av med det som betyder mest.
Jag är så glad att vi har en planerad och ljus framtid tillsammans, Tom är min trygghet och största kärlek.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ingen bra dag !

Nej idag är dte verkligen ingen bra dag. Vaknade och var allmänt irriterad och tog självklart ut det på Tom. Vilket jag i efterhand känner mej så otroligt dum för.
Har so galet ont i mina händer och det är självklart högerhanden som är värst. Högerarmen har nån nerv ikläm så det är som jag har en "enkelstöt" i hela armen som strålar ända ut i fingertopparna. Händerna är så svullna så dom går knappt att böja vilket gör att varje gång jag ska ta på mej byxor osv så gör det helvetiskt ont !

Så antar att allt bottnar i att jag är jävligt trött på att ha ont nu, och inte kan ha på mej ytterkläder osv. O det värsta är att ingenting hjälper, det är tröttsamt vill jag lova! Näh nu får det vara färdigklagat för idag. Det finns dom som har det värre som sagt.. Men dåliga dagar har alla.

Tom är iväg och tränar och jag sitter här i vanlig ordning o tråkar. Ska lägga mej o kolla på en film nu tror jag. Imorrn och Tisdag väntar jobb, om man nu ska kalla det ena för jobb ens : )
Lita lyx har jag faktiskt.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppvaknande !

Uscha nu har dne hemska nyheten hunnit ifatt mej. En innebandyväns son har gått bort i cancer. Han var bara 11 månader, och då har mestadelen av hans senare del av det korta livet bestått i att kämpa mot sjukdomen.
Det är så hemskt, jag får en klump i magen och jag kan inte på långa vägar förstå hur familjen måste känna. De har sett han tyna bort och väntat ut tiden så det inte funnits något att göra.
Ingen ska behöva uppleva något sådant, så hjärtskärande.

En historia som den får mej verkligen att känna att man inte ska ta någonting förgivet. Man ska uppskatta sina nära och njuta och forma sitt liv så som man vill leva det.
Det blir så lätt att allt blir vardagligt i ens liv och allt bara flyter på. Jag ska bli bättre på att uppskatta dom små guldkornen i vardagen !

Dagens goda gärning är gjord, jag har blivit Isbjörnsfadder. 100kr i månaden från mej till dom. Det känns bra att kunna hjälpa till, även om man inte är "rik" så är 100 kr en så liten slant som man annars slösar bort utan att tänka på det. 

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

7 Januari

Igår var vi och åt den sista julmiddagen ute hos mamma på Onsjö. Det var riktigt gott, älskar verkligen julmaten mamma har på julbordet!
Känns dock riktigt tråkigt att julen och alla heljdagar redan är över och att det är ett helt år kvar tills nästa jul. Men som sagt vi har ju en hel del att se fram emot tills dess.

Idag har Marie varit o hälsat på en stund. Var riktigt trevligt har ju inte setts sen innan jul så nu fick vi änltigen tid att uppdatera varandra lite. Fikade på mina goda kanelbullar som jag och mamma bakade härom dagen! : ) har fått plockat bort alla tomtar och bytt gardiner idag också. Bara stjärnorna som är kvar, dom får stå tills heljen då vi köpt ny lampa : )

Igår gjorde vi klart bebissängen, satte på det finfina mumin spjälskyddet vi äntligen vart o köpt, blev hur fint o mysigt som helst och nattlampan vi fick i julklapp lyser superfina stjärnor och månar i taket! Nu fattas bara bebisen!
Började packa BB-väskan också, allt till bebisen kan lika gärna packas ner nu. Mina kläder får dock vänta ett litet tag till, använder ju allt som ska ner i princip, eller iaf mjukisarna! Men nu kan det hända när som helst, är 22 dagar kvar idag, kommer säkert gå över tiden men det är lika bra att vara förberedd.

Nu ska jag strax ordna middag tills Tom kommer hem från gymet, sen blir det nog mys med One tree hill i soffan! Vi är helt fast i den serien, riktigt bra!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt år med nya möjligheter!

Ja då var det ett nytt år, 2010. Känns som vanligt konstigt att skriva det nya årets siffror men man vänjer sej väl som alltid efter ett tag.
Detta året kommer bli ett nytt och spännande år med all säkerhet. Att bli mamma och pappa kommer bli en otrolig omställning på våra liv som vi båda ser fram emot så mycket.
Är både spännande och förväntansfullt, man vet ju inte riktigt vad som väntar. Nu när det är så kort tid kvar så funderar man massor kring om det är en pojke eller flicka och hur h*n ser ut osv! : ) Så spännande. Tider går dock väldigt långsamt nu de sista.

2010 kommer dessutom med stor sannolikhet bestå av att kämpa bort alla kilon jag lagt på mej under graviditeten. Känns riktigt surt att jag gick ner 25kg i vikt precis innan jag blev gravid och var för en gångs skull ganska nöjd. Men nu vet jag att jag kan bara jag kämpar, så det är ju positivt.
I det stora hela bryr jag mej inte så mycket om vad vågen visar, utan jag vill vara nöjd med hur jag ser ut och hur kläder sitter, sen kan siffrorna på vågen vara skyhöga eller låga det struntar jag i. Bara jag mår bra med mej själv igen.
Längtar riktigt mycket tills jag kan börja träna och powerwalka igen. Va ju något jag gjorde varje dag innan jag blev gravid. Och träning har ju alltid vart en stor del av mitt liv så.

Näh nu ska jag fixa lunch till Tom sen ska vi till barnmorskan. Hoppas alla får en fint 2010, det är vi alla värda!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()