Heldag med Frida <3

Igår var det en hur bra dag och kväll som helst. Frida kom hit runt 12 på dagen och fick äntligen träffa Miio. Det var kärlek vid första ögonkastet för dom båda : )
Miio fick super söta kläder i present - Taack!
Sen lämnade vi honom ute hos mamma för att ta oss en shoppingrunda. Det var välbehövligt att komma ut med Frida ensam och bara vara Therese för några timmar. Vi hade som vanligt när vi umgås supertrevbligt och helt plötsligt var klockan strax efter 17.

Vi hämtade upp Miio och åkte hem för att laga god mat, dricka gott och spela mina nyinköpta spel! Det var verkligen den trevligaste dagen på riktigt länge.
Frida känns som den enda som verkligen finns där och bryr sej helhjärtat och som verkligen förstår mej just nu. Hon myste hur mycke som helst med Miio och hon visar att hon verkligen är så glad för vår skull, och det värmer verkligen!
Det var så skönt för hon visade att det inte var omständigt alls med att vi nu måste ha hänsyn och anpassa allt efter vad Miio vill för stunden. Det är guld värt.
Det tråkiga är att hon inte bor i närheten, känns alltid lika tomt när hon åker tillbaka till Norge : / Helt sjukt vad ensam jag känner mej utan henne. Men jag är så glad för hennes skull att hon trivs och mår bra i Oslo.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Rebecca

Den sortens vänskap är sällsynt så var glad för den. Även om det såklart är himla trist att hon bor långt bort. Men det gör hon kanske inte för alltid? Hoppas det för din skull iaf ;)



Kram Rebecca

Postat av: Amelie

Säger som Rebecca, den vänskapen växer inte på träd. Och att hon bor i Norge är såklart tråkigt men det kanske är just de som gör att allt känns så perfekt när ni väl ses, då hinner ni sakna varandra massor! :) Och du o jag har ju inte hunnit setts än ju! :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback