Fredag kväll.

Jaa då var det änltigen helj och det är så skönt att ha Tom hemma lite så vi kan mysa alla 3.
Har kollat på Talang nu precis, jisses sikket program. Helt galet att dte inte går något bra alls en fredags kväll på Tvn, e ju tilloch med repriser på Tv3. Phu.
Nu ska jag o Älsk spela lite Guitar hero innan Miio ska matas innan det blir natten för oss här.
Imorrn hoppas vi på bra väder så vi kan promenera till stan och kika lite o ta en glass i solen. Vore mys! Om jag o Miio är lite kryare också, men det hoppas vi på!
Ha en trevlig helj allihopa!

  
 
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gratis är gott !

Idag damp mina presentkort ner i brevlådan som kom från www.gratisbio.se 350kr på riks presentkort där jag kan handla i princip alla butiker.
Galet skönt att få hem presentkort genom att jag bara klickat o samlat poäng på deras sida. Helt perfekt! Så i heljen blir det lite shopping!
Gratis är verkligen godast ! : D



Love Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukstuga !

Jag är fortfarande sjuk. Genomförkyld med feber o skit, det är ork verkligen. Och nu har Miio börjat hosta o bli småtät också. inte alls roligt! Hoppas det går över fort.
Nu ligger mina killar nerbäddade så jag ska göra mej klar o hoppa isäng jag med o hoppas att vi är bättre imorrn.
God natt!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Duktig fis !

Nu var vi hemma igen. Miio var jätte duktig på BVC. Glad fis var han och pratade med Gun-Britt hela tiden, sen var det dax för sprutorna. Han blev lite småledsen vid första sticken men när han fick den andra sprutan så blev han jätte jätte ledsen. Naaw min stackars lilla fis ! Tyckte så synd om honom.
Men han blev snabbt glad och han somnade gott i vagnen när vi gich hem. Nu ligger han o sover i babysittern. Hoppas han slipper få feber och bli skrikik nu bara, många bebisar som blir det efter vaccinationen.
Bara att hålla tummarna!

Jag är genom förkyld och har ont i huvud o hals. Känns verkligen ork. Ska sätta på en Disney film o lägga mej i soffan och hoppas att jag får sova en timma eller två innan det är dax för mat.
Känns verkligen skit jobbigt o bli sjuk o inte ha någon ork nu när man har Miio själv hela dagarna. Men men så är det.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaccination !

Miio sitter i sin babysitter och jollrar o är allmänt glad, helt ovetande om vad som komma skall : Vacination om 30 minuter! Haha. Det kommer han inte gilla, men ett ont måste.
Han ska få sin 3 månadersvaccination, och det är just på dagen som han blir 3 månader inte dåligt planerat! : ) Nu ska vi ta på oss o knalla ner till BVC.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mammas hjärta <3



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 26 april.

I fredags satt jag på (eller rättare sagt låg) Red rocket i 4 timmar och lät Chin arbeta vidare på mitt ben. Och jisses va nöjd jag blev. Förhoppningsvis bara 1 sittning kvar efter sommaren!
Ska bli så kul o se det färdiga resultatet när allt är på plats!

På eftermiddagen fick jag ett mms av mamma, då har hon och L-J vart o köpt en barnvagn till Miio, just en sån som jag och Tom pratat på att köpa.
En Emmaljunga scooter, limegrön! Den är perfekt nu till sommaren och många år framöver nu när Miio blir större och inte vill ligga ner mer. Dom är för underbara! Taack<3
Då slipper vi våran stora vagn, har ju sittdel till den också så den får vara hos mamma så har hon en vagn hos sej också! Kalas bra!

Inatt sov Miio jätte bra, han somnade vid 20:30 och vaknade 6 i morse och va hungrig, och sen sov han vidare till 8! Underbart skönt att få sova riktigt emellanåt.
Nu ska vi snart iväg till stan en stund och sen åker vi nog till mamma. Tom tränar direkt efter jobbet så han är inte hemma förrän runt 19 tiden, så vi kan lika gärna vara hos mamma och bli ompysslade! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Red rocket !

Nu drar jag mej till Trollhättan för att gotta mej på Red rocket ett par timmar!
Jääääj : )
Uppdatering kommer senare om projektets framfart!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Anna M!

Vad glad jag blev av dina rader. Det värmde och betyder massor. Saknar dej, hoppas vi kan styra upp så vi kan ses? Pernilla har mitt nummer, ta det och hör av dej! Det vore mys. <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Till Anonym !

Som har väldigt mycket starka åsikter att kläcka ur sej i min blogg som är fruktansvärt patetiska, jag har kollat upp ditt IP nummer o vet vem du är. Håll dej härifrån! Börjar bli smått trött på dej och dina återkommande loko kommentarer!
Du läser ju inte inläggen innan du hittar på en helt absurd rad o skriva, för om du hade läst inläggen lite bättre så hade du förstått vad jag menat!

Du är bara så fruktansvärt patetisk, o det värsta är att  du ska hålla på att säga din åsikt som är så fruktansvärt snedvriden och sen vara anonym?! Om du nu står för den så borde du våga skriva ditt namn!
Patetiskt är rätt ord!

/ T

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

"Mammaledig träsket"

Jag har verkligen fastnat i "mammaledig träsket". Med det menar jag mest att jag går hemma i myskläder mest hela dagarna oiordning gjord.
Det är inte alls sån jag var förrut, men det finns lixom inte någon anledning att göra mej iordning vissa dagar, o det är sjukt att jag känner så.
För vet ju med mej själv att jag känner mej bättre och mår bättre om jag fixar iordning mej och har "vanliga" kläder på mej istället för bylsiga mjukisplagg.
Men jisses va skönt det är att gå runt i slappa kläder när man ändå bara ska vara hemma o koka välling, mata, byta bajsblöjjor, vila and so on.
Då känns det faktiskt inte så aktuellt att göra mej fin.

Nu är det dax för mat!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()

God gärning !

Skänkte just en slant till Barncancerfonden.
En god gärning som får mej att må liiite bättre! : )
Testa ni också, så lite kan hjälpa så mycket.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag !

Kollade på Avatar med Älsk o myste i soffan igår kväll. Helt okey film men blev absolut inte så förtjust som de flesta andra verkar ha blivit av filmen.
Tyckte helt klart att den var bra och sevärd, men tyckte dock att klimat propagandan om natur och djur vad lite väl överdriven och övertydlig. Men som sagt sevärd.

Idag ska vi hämta Selma på dagis kl 15 och passa henne tills 21 ikväll, så det blir fullt hus hos oss : ) Ska leka lite på lekplatsen innan vi har fredagsmys med lite tacos framför TVn tillsammans ikväll.

Imorrn är det grillning hos Igestrand som gäller, hoppas bara att vädret tillåter att vi e utomhus annars blir det mat inomhus. Ska bli riktigt trevligt att umgås i gott sällskap över god mat och dryck : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ärligt talat !

Haha jag förstår inte vad jag drar till mej för läsare rent ut sagt. Den ena är ju tamejtusan dummare än den andra!
E faktiskt rätt skrattretande måste jag säjja. : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänkvärda tankar.

Ibland önskar man att man kunde radera vissa händelser och minnen ur ens liv.En specifik händelse som är en utav de värsta jag varit med om, som jag aldrig kommer glömma stör mej faktiskt inte något speciellt idag. Det känns mer som det stör andra, vissa kanske inte klarar att släppa taget?
Sanningen kanske är för hård för vissa att acceptera?!

Jag skulle aldrig påtvinga mina vänner att tycka illa om någon bara för att jag gör det utan jag låter de skapa sina egna uppfattningar. Om man går efter vad andra tycker så kan man gå miste om så mycket, och att bära på ilska mot någon man inte känner, det ser jag absolut ingen mening med.
Man gör sina val i livet och självklart får de konsekvenser.

Om jag skulle radera mina värsta minnen och upplevelser så skulle jag inte vara den Therese som jag är idag, och det skulle jag för allt i världen inte vilja. Jag är stolt över mej själv och där jag är nu.
Idag är jag stark och tror på mej själv, jag vet att jag klarar så galet mycket vilket känns helt underbart! Vissa motgångar man är med om är värdefulla, inte motgången i sej utan det man får ut av det i det långa loppet. Ja ni förstår vad jag menar?!
Man formas hela livet, och mot det bättre om man inser hur jobbigt det är att bära på massa ilska. Mer kärlek till folket !

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Vår äntligen !

Nu har jag äntligen tagit tag i mina promenader på allvar. Igår tog jag Miio i vagnen och min I-pod i öronen och gick en långpromenad på 2 timmar i solen, var helt underbart väder.
Idag har vi vart ute i 3 timmar och promenerat, strosade en runda istan med Marie. Fick köpt lite söta sommarplagg till Miio och två jätte söta bodys som han kan ha nu.
Senare blir dte en kvällspromenad när Tom tränar, Miio sover så gott i vagnen så lika bra att vara ute en stund på kvällen innan han ska nattas i sängen.

Imorrn ska jag på återkontroll på MVC och kolla så snittet o allt har läkt som det ska. Sen ska vi åka en tur till Överby med Marie och kolla efter lite mer kläder till fisen. : )
Har ju fått in sommarkläder i butikerna nu och det finns ju massa sött som jag vill att han ska ha! Näh nu ska jag passa på att lägga mej i soffan o läsa en stund medans Miio sover.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Myskille <3



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Se där ja! : )

Ibland blir jag riktigt stolt över mej själv! Hittade ett program där jag kan göra om Spotify låtar till mp3 låtar helt på egen hand! : )
Jag är allt annt än kunnig om datorer och tekniska saker så det blev en liten boost för självfortroendet! Haha.
Nu ska jag ordna några nya låtar att lägga in på min I-pod sen blir det en långpromenad i solen med Miio. Ikväll blir det mys med Marie och Em. Blir nog lite TV-spel hemma hos Em skulle jag tro !

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Framsteg.

Igår blev den en långpromenad på eftermiddagen när Tom tränade. Måste ta mej i kragen och aktivera mej mer, ska även få tiden att räcka till så jag kan börja träna igen.
Det är just tiden som är knapp, men vi ska pussla ihop det så jag kan komma iväg o börja nu iaf. Det måste jag, mår så mycket bättre när jag tränar!

Inatt sov Miio för första gången en hel natt. Han åt senaste målen vid 24-tiden sen vaknade han kl 7 på morgonen! Blev rätt chockad faktiskt men helt underbart att få sova oavbrutet en hel natt! Hoppas det håller i sej.
Idag fick vi besök av Linda en stund, blev rätt kort eftersom Miio var trött men träffades fick vi en stund iaf!
Imorrn ska jag jobba mellan 11-16 sen kommer Toms mamma hit och hälsar på. Hon har ju inte träffat Miio på ett tag eftersom hon vart i Thailand precis så blir trevligt!
På lördag ska vi upp till Erika och greja i deras garage, vi hoppas även att vädret tillåter att vi får årets första grillning! Vore supergott.
Nu blir det Private practise i soffan.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klick Klick

Nu har jag vart medlem i en dryg månad snart på www.gratisbio.se och har samlat på mej 800 poäng vilket jag kan byta in mot 2 biobiljetter eller några presentkort.
Frågan är bara vad jag ska byta in dom emot?!
Gott som tusan att få hemskickat de jag nu väljer helt gratis, enbart för att jag gjort undersökningar och klickat mej till poäng. : )
Grym sida helt enkelt.
Börja du med och ange mej som din värvare hanssontherese och få 75 poäng att starta med! : )

Gratis är gott!



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Påsk !

I Fredags kom äntligen Pappa hit och hälsade på. Han blev helt tagen av Miio, tyckte han var helt underbar vilket han självklart är! : )
Var hur mysigt och trevligt som helst när dom var här. Fick en helt ny garderob med kläder av dom i princip. Massa fina kläder och allt i strl 68 vilket är kanon för det kan han säkerligen snart ha!

Påskafton firade vi ute hos min mamma som vi gör varje år. Miio fick sitt första påskägg och det innehöll ett par ursöta vita textilskor och ett par strumpor : )
Vi åt god mat och mängder i godis, så som det ska vara på påskafton med andra ord. Riktigt trevligt hadevi och kom inte hem förrän vid 22 tiden.
Idag har vi tagit det lugn hemma och imorrn väntar påskfika ute hos farmor med pappas sida av släkten!
Hoppas alla haft en mysig Påsk. : )

Nu sover Miio så nu blir det mys med min man en stund innan det är natten!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Småbarnsförälder - en dans på rosor?!

Många föräldrar väljer att "bara" berätta allt positivt som det medför att vara småbarnsförälder och får det livet att låta som en dans på rosor vilket inte är fallet (enligt mej). Det är en underbar tid men den är faktiskt samtidigt också jobbig och krävande. Det är en helt ny upplevelse och man lär sej för varje dag.
Missförstå mej inte och tro att jag tycker det är pest och pina att ha barn för det är det absolut inte, jag ångrar inte en sekund att jag fått Miio, dagen han kom var och är den lyckligaste stunden i mitt liv.

MEN jag vill bara att man ska få lov att känna att det är jobbigt emellanåt, alla dagar känns inte tip top utan det går faktiskt upp och ner som det gör med allt annat i livet ! Man lär sej nya saker varje dag.
Många känner sej misslyckade då de känner sej nere och deppiga vissa dagar, men så är det och dom dagarna kommer lite då och då. Och det är tillåtet att känna så även fast man är nybliven mamma eller pappa, det gör en absolut inte till en dålig förälder.
Jag undrar bara varför det är så få som inte vågar / väljer att prata om det?! Det är värt att tänka på.
-Men det måste vara för att man är rädd att uppfattas som en dålig förälder, för pressen utifrån är enorm !

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()