Fortfarande sjuk!

Jag fattar inte att förkylningen o all skit ger mej sej någongång! Börjar bli riktigt segt, kan inte sova på nätterna för jag rä så tät i näsan o hostar! Ork. Snart missat hela skolveckan.

Igår kom Mami o L-J förbi en sväng, de hade köpt Mumin mobilen till spjälsängen : ) O den är såå söt. Tack snälla. Ska faktiskt ta mej till dom ikväll för att softa o kolla på Färjestad - Detroit matchen. Kan bli en rolig match! Annars har det som sagt inte hänt mycke, legat inne o kännt mej som en eremit i princip!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

SoffPotatis.

Har legat i soffan sen jag gick upp ur sängen imorse. Fanns ingen möjlighet att jag skulle orka ta mej till skolan o göra salstentan imorse.
Har sett film efter film hela dagen o nu sitter jag under täcket i soffan o väntar på Idol. Mår riktigt uselt, feber, genom förkyld,halsont och en enorm huvudvärk.

Ska faktiskt be Älsk köra mej till Hemmakväll efter hans träning så jag får köpt några filmer, har ingenting kvar o se på o känns som jag bli liggandes hemma imorrn också.
Nu ska jag kolla på sista halvtimman av Jerry Springer, sen börja göra mat o kolla Idol.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Slut på engagemang!

Nu har jag fått nog. Kompisrelationer hålls inte vid liv om det bara är den ena parten som engagerar sej. Nu har jag försökt men får ingenting tillbaks. Nu ger jag upp så det så, ingen kan komma o säja att dte var jag som inte försökte.

Nu ska jag sova en stund innan Älsk kommer hem. Mår skiiit som sagt. SEn hoppas jag att vi kan åka o handla så vi kan äta nån god mat o att jag får inhandlat Greys anatomy säsong 4 o 5.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fan Fan fan!

Igår vaknade jag med lite halsont o idag är katastrof. Ont i halsen, febrig o genom förkyld. Fan fan fan. Har inte tid att vara sjuk nu. Har den stora salstentan imorrn o examinationsseminarium på tisdag!
Känns som jag har bomull i hela huvudet orkar inte läsa eller nått. Åh ork. Nyser konstant dessutom, o jag som hatar att nysa!
Hopppas ferkligen jag är bättre tills ikväll så jag kan gå till skolan imorrn. Ska strax göra POwerpointen till grupparbetet så gruppen får det iaf ifall jag nu skulle ligga sjuk på tisdag. Sen ska jag vila.

By the way vi köpte ny TV igår, en 50 tummare som vi nu har datorn kopplad till! Så snyggt. Så just nu har vi en 42 tummare över. Haha. Det löser sej.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Avklarad!

Då var Krimtentan avklarad. Phu säjjer jag bara sikken pärs! hade 90 minuter på oss till att besvara 40 frågor varav varje fråga hade 5 olika svarsalternativ!
Tiden räckte inte till för fem öre, hann inte svara på 6 frågor tror jag, men de frågor jag svarade på kändes rätt! Så 20 poäng måste man ha för att bli godkänd och man får 1 minus för varje fel svar, obesvarad fråga ger varken minus eller plus.
Men som sagt jag tror faktiskt jag klarade mej! Känns riktigt skötn att ha den överstökad iaf.

Ikväll kommer Em hem till oss, vi ska ha mys framför TVn är ju Idol o sen blir det säkert lite Wii också!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lycka <3

Tänk att man kan vara så lyckligt lottad som jag är! Jag får leva med mannen i mitt liv som gör varje dag till ett speciellt Guldkorn!
Jag visste från första dagen jag såg honom att det var tillsammans med honom jag skulle bygga upp mitt liv som skulle bli vårt liv tillsammans.
Och nu växer det finaste som finns inom mej, vårt efterlängtade hjärta <3
Jag älskar dej Tom, till stjärnorna o tillbaka!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Plugg och jobb!

Nu på morgonen har jag pluggat och äntligen fått en uppgift inskickad vilket betyder en sak mindre att tänka på! Så nu är det "bara" flervalstenta på fredag, salstenta på måndag och examinationsseminarium på tisdag. Undrar tamejtusan vart man gjorde av alla timmar på dagarna när man inte hade all denna läsning!?!

Så återigen, idag har jag faktiskt tänkt läsa på en hel del till salstentan, den kommer vara så sinnessjukt svår. Har ångest över den redan, så jag undrar hur de kommer kännas på måndag när man sitter på bussen o är på väg till skolan! Phu. Ska dessutom iväg o jobba mellan 15:30-20:30 ikväll, men det är på det "bra" stället så jag klagar inte. Ska bli roligt o träffa familjen igen. Tjejen jag har hand om skulle ha en kompis hemma så jag ska passa på att få lite läsning gjort när dom leker!

Har kollat runt på tapeter till barnrummet och har hittat två stycken jag fastnad riktigt mycket båda är midbec, får se vad Tom säjjer när jag visar honom dom senare ikväll. Vi ses ju inte förrän vid 23 tiden idag : / Mindre roligt.
Igår kväll röjde vi i barnrummet o fick bort i princip alla lådor, o vi skruvade ihop spjälsängen! Kändes helt absurt att vi, jag o Tom skruvade ihop en bebissäng : ) Men du står den där inne! Haha.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()

HöstRusk.

Ja idag vaknade jag upp till riktigt hösväder! Regnet slog mot rutan, träden vajjade och det var grått o mörkt! Käkade rostmacka till frukost och satte igång med plugget.
Sammanställde Krim uppgiften med allas kommentarer nu är det bara två i gruppen som jag väntar på sen kan arbetet skickas in! Ska bli så skönt att vara av med det!

Idag ska en powerpoint göras till vår examination på tisdag nästa vecka och så ska några kapitel betas av inför salstentan.
Igår hade jag riktigt bra motivation och fick hur mycke som helst gjort satt från 11-18 med några pauser. Men som sagt fick gjort en hel del. Men idag, noll motivation och jag hittar tusen andra saker som jag prioriterar före läsningen. Det beror nog på att det är så tråkig läsning! Ork.

Älsk va söt och tog med min nya mobil till jobbet o skulle fixa så den blir olåst så jag kan använda mitt gamla kort i den. Så idag när han kommer hem så kommer jag ha ny fin rosa mobil! Äntligen : )
Nu tror jag faktiskt att jag ska få i mej lite i magen o lägge mej i soffan framför några avsnitt av hemmafruarna! Finns ingen bättre Tv-serie! <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Lite bilder från vår lägenhet!

Här kommer det lite bilder på lägenheten som det ser ut än så länge. : ) Vi är inte färdiga o jag hade inte städat inför fototagningen haha! Så ha överseende!
De första korten är på hallen sedan kommer köket, vardagsrummet och sista bilden är på vår inglasade balkong! Fler bilder kommer allt eftersom! (Klicka på bilderna för att få dem större)

             

Love / Therese

Permalink Kommentarer (7) Trackbacks ()

IKEA o mer tapetsering!

Heljen har bestått av att greja här hemma i mängder! I går va jag o Älsk på IKEA, vi köpte det mesta som vi ska ha till att inreda hallen. Det blev en vit Expedit hylla, stor tavla, lampa o en hatthylla, en vit byrå till barnrummet och massa plock.
Så igår monterade vi det mesta o fick upp tavlan över Expedit hyllan, o vi blev riktigt nöjda. Nu ska Älsk bara fixa special plugg till hatthyllan så den o spegeln ska komma upp!

Idag har vi tapetserat en fondvägg i hallen också, o oj va vi börjar bli duktiga på det där med tapetsering haha! : ) Så nu är hallen i princip helt klar!

Nu håller jag på fixar in handdukar o lakan i garderoben o hänger in saker på plats i klädkammaren! För klädkammaren är också klar bara en hylla till som ska upp om vi inte ska ha vårt vitrinskåp på väggen med TV-spel i. Inte bestämt oss riktigt än! : )
Det är så roligt o greja o se att man blir så nöjd med resultaten. Bilder kommer när det är ordning o reda! Nu ska jag dona lite till innan det är dax att äntligen slappa i soffan till Top model!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()

Fredag!

Jobb passet igår gick faktiskt helt okey, va bra stämning osv. Efter jobbet kom Frida o vi kikade på Idol o hade allmänt mysigt. Imorse åkte hon tillbaka till Oslo, men hon ska försöka komma hem en gång i månaden.
Vi är igång o planerar inför ett Ullared besök också!

Idag var jag ute på en runda med Syster o Selma i Trollhättan. Hittade faktiskt ingenting jag fastnade för direkt. Eller på Babyproffsen fanns en hel del men det får vänta ett litet tag eftersom vi ska tapetsera vårt sovrum i slutet av månaden när cashen kommer : )

Nu håller jag på o plockar o donar här hemma. Gjort så det är ordning o reda i köket o nu ska strax Tom sätta upp gardin fästen så jag kan hänga upp gardiner. Sen ikväll kommer Em o vi ska åka till Grästorp o kolla innebandy. Tom var tyvärr inte spelklar än, så han gör sin premiär nästa match med nya laget skulle jag tro.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbar gårdag!

Jag började gårdagen med ett besök hos frissan vilket var på tiden då jag inte klippt mej på över 1½ år! Kunde inte bestäma mej hur jag skulle klippa så jag klippte av allting! Haha. Jag blev nöjd o jag börjar vänja mej!
Sen mötte jag upp Frida o vi hyrde film o köpte gotta.
Em va med en stund under kvällen också, rikigt trevligt o kunna ses alla 3 för en gångs skull. Kollade på Idol, lagade mat och kikade film.
Är så underbart att vara med Frida, synd att det blir så sällan nu bara när hon bor i Oslo.

I morse va gubben här o satte upp persienner i hela lägenheten, blev kalas bra! : ) O nu sk ajag hänga upp tvätten o sen åka iväg med Mami på en shoppingrunda på Överby. Ikväll blir det ett jobb pass mellan 17:30-20:30. Känns riktigt segt men får stå ut, det är det nästsista passet jag har inbokat så får vi se hur det blir sen.



Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Frissan!

Ja fick tummen ur o ringde o bokade klipptid i morse o fick tid redan idag kl 14. Ska bli skönt o klippa av sej skiten igen. Växer ju som ogräs! : )
Efter de så ska jag umgås med underbaraste Frida som är hemma på besök.

Igår hade jag o Marie en riktigt trevlig dag på stan. Bjöd henne på Thai bufé, sen strosade vi runt i olika butiker o avslutade med en glass på en bänk i solen. Hittade äntligen en perfekt mössa till bebis, brun o ullig med björnöron! : ) Hur fin som helst så den fick det bli, hittade även lite fund på rea stället! Inte fel.

På kvällen åkte jag o Älsk äntligen o storhandlade, nu är det fullt med mat i alla skåp vilket är helt underbart! Sen blev det mys i soffan framför Idol o sen Wallander. Lycka är verkligen att ligga i hans armar o samtidigt känna bebis röra sej <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny mobil beställd!

Japp nu har jag äntligen beställt en ny mobil! O hoppa den kommer snabbt : ) Rosa o fin! Haha.
Nu ska jag ta en dusch o fixa mej. Sen ska jag o finaste Marie äta födelsedags lunch istan. Grattis <3


Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag kväll!

Då var jag hemma igen. 2 timmar på jobbet gick över förväntan idag, det gvar riktigt trivsamt för en gångs skull! Sen blev det god middag hos Mami. Tänk vad mycke mer man uppskattar Mamis mat nu när man inte får den varje dag!
Jag uppskattar allt med min Mami mer nu när jag blivit äldre och inte bor hemma, man får en viss distans vilket gör det så mycket mer värdefullt.

Tom är iväg o tränar i Grästorp o jag sitter här o gör ingenting för en gångs skull. Men jag vet i bakhuvudet att det finns ett antal hundra sidor att läsa men jag väljer att inte fokusera på det nu. Jag orkar inte helt enkelt, allt har gått i 190 det senaste. Inte klokt att jag inte kunnat lyssna på min kropp när den skrikit "vila" i flera dagar, har helt enkelt inte funnits tid eller ro till att göra det. Antingen så har jag jobbat, flyttat eller pluggat, det har alltid funnits något som hållt mej sysselsatt.

Imorrn får jag äntligen min utbetalning från csn, bättre sent än aldrig! Phu.
Morgondagen är verkligen helt fullbokad:

*Födelsedagslunch med Marie
*Hemligt jobbmöte
*Köra sopor åt syster
*Storhandling
Men lika bra att avverka så mycket som möjligt på en ledig dag!

Nu ska jag lägga mej i soffan o kolla på Tv och vänta in Tom som kommer runt 21 tiden. Han är verkligen mannen i mitt liv. Ingen tvekan om saken. Han är den som gör mej lyckligast i världen, och jag känner mej så lyckligt lottad som får spendera mitt liv tillsammans med honom <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frukost framför hemmafruarna väntar!

Nu är vi nästan klara i klädkammaren, bara nytt golv o listerna som ska på plats : ) Vi är så nöjda redan, blir verkligen jätte fint. Mönsterpassningen på tapeten va inte o leka med men vi löste det bra ändå. Team work! Haha.
Igår jobbade jag o sen blev de krim.plugg på kvällen innan Tom kom hem o vi åt god kvällsmiddag: stekt lax o klyftpotatis! Mums.
Nu kokar äggen för fullt på spisen, ska äta en sen frukost i soffan framför Hemmafruarna tänkte jag innan jag ska iväg o jobba. Blir bara mellan 15-17 idag, skööönt. Efter jobbet blir det middag hos mami.

Nu får jag ta äggen o fixa mina smörgåsar!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Renovering..

Yes då var vi igång på allvar med klädkammaren! Har rivit ner tapeten o blev tvugna att dra ner väven också, så skulle vi börja spackla. Phu då va de nån papp som gjorde att spacklet inte fäste.
Så nu står vi o sprutar vatten på hela väggarna för att sedan kunna skrapa bort all papp! Jävla slavgöra!

Va iväg i morse o köpte oss ny väv o tapet och alla dess tillbehör. Kommer bli riktigt bra när vi är klara! Hyllkonsoller o klädhängare är också inköpta. Är dessutom riktigt roligt att hjälpa till, fast jag får ta lite extra små pauser! Men det känns så skoj när vi vet att det är vår lägenhet vi gör så fin o inte någon hyresrätt!

Ikväll ska jag o Tom passa på att mysa i soffan efter allt slit med lite god mat o godis o nån bra film! Just, beställde mina första "mamma" kläder igår på h&m. Dom hade fått in jätte mysiga höstplagg så nu hoppas jag det kommer i veckan o att dom känns bra!
Back to Work!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Äntligen!

Fick resultatet på min Poltik tenta igår, o jag blev Godkänd! Va som en stor sten som släppte från mina axlar! Jag ringde CSN i morse o frågade hur snabbt de kan ta åt sej mitt ärende (blev inte beviljad csn pga de poängen som fattades) o han va otrevlig o sa att de kan ta upp till 4 veckor innan vi tittat på de.
Jag bad honom snällt att koppla mej till en handläggare vilket han gjorde.
Jag berättade min situation för honom att vi började skolan för 2 veckor sedan o att jag nte haft möjlighet att köpa en enda bok o att vi har tentor på hög.
Supertrevlig kille han bad mej vä'nta 1 minut o sen kom han tillbaka o sa: Du har dina pengar på tisdag!
Så nu är jag överlycklig, äntligen! Sjukt bara att folk är så olika trevliga då man ringer till sånna ställen! Jag hade tur som blev kopplad till en rar kille : )

Så jag tog sedan tag i att beställa 4 böcker som är obligatoriska detta året, gick på 1500kr. Det är några av dom som kommer behövas första delen, sen får jag beställa mer allt eftersom. E ju så jädrans dyrt med studentlitteratur, det är rätt sjukt eftersom csn är så lågt.

Igår fick vi änltigen lyssna på bebis hjärta, det låg på 156 /minut. O kotten va livlig som vanligt, ville inte ligga still så barnmorskan fick snällt leta upp hjärtat gång på gång! : ) Haha!
Jag är så lycklig!  <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Plugg, plugg. Att det aldrig tar slut!

Har suttit o pluggat hela förmiddagen o har "bara" fått halva uppgiften klar. Vi har fått artiklar där vi ska hitta en Krim, teori som vi ska kunna koppla till artikeln o sen en som vi inte kan koppla. Ork.

Ska iväg till barnmorskan kl 15. Ska bli trevligt för det var längesen man va där nu! Antar att dom från och med nu börjar med att ta Symfys-fundusmåttet och att vi får lyssna på hjärtljuden! <3 Ska bli mysigt.
Känner verkligen att det händer saker hela tiden nu. Växt så det knakat den senaste tiden, undra vart det ska sluta! Haha.

I eftermiddag ska vi städa klart gamla lägenheten, vilket inte känns alls motiverande men blir skönt när vi är av med den! Annars händer det inte så mycket mer ikväll skulle jag tro. Blir väl mer plugg så man blir klar!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fullt upp.

Igår började vi med flyttstädet av gamla lägenheten, kom en riktigt bra bit syster o Selma va snälla o hjälpte oss. Men när vi kom hem så kollapsade min rygg helt, fick lägga mej på soffan o kunde fasen knappt ta mej upp igen. Älsk va duktig o började riva i klädkammaren, blir mer jobb än vi trodde med den!
Det är fasen ork de. Åkte iaf o hämtade oss Thaimat lagom tills Idol började o myste ner oss i soffan, o sen blev det tidigt isäng!

Idag ska jag iväg o jobba mellan 14-18. Känns inte alls roligt eftersom jag inte trivs så där jätte bra, men jag får tänka på pengarna o att det inte är så många mer månader det handlar om innan jag ska vara lite ledig.
Känner att skolan är ett ständigt orosmoment som vägrar släppa. Förstår inte hur lärarna kan planera in 5 tentor/examinationer innan månadens slut! Hur ska vi hinna? Hur prioriterar man?

Uscha känns som jag inte fått vila o ha en ledig dag på såå länge nu, Lördag är den enda dagen denna veckan som gapar tom i kalendern. O så ska det förbli!


Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tisdag förmiddag!

Hela gårdagen bestod av plugg av psykiska tillstånd, behandlingar o psykofarmaka från kl 11-21 satt jag. Så jäkla trött på de nu o vet att jag kommer ha det så här många dagar framöver!

Nu har jag just ätit lite frukost samtidigt som jag kollat runt på mina sidor på nätet. Ska ta tag i att göra en Power point till vårt grupparbete så den blir klar. Sen måste jag sätta mej med det andra resten av dagen tills Tom slutar. Då ska vi ha de absolut trevligaste nöjjet: Städa ur gamla lägenheten! Woohoo. Säkert roligt. Enda dagen i veckan som Tom är hemma på kvällen o inte tränar. Men lika bra att få det gjort.

Fick ett mail av en tidigare mycket nära vän till mej. Gjorde mej faktiskt riktigt glad, för henne har jag ändå tänkt på en massa o undrat vad som faktiskt hände. Nu kanske man kan få lite klartext o känna att det kan läggas bakom en helt. Vända till ett nytt oskrivet blad helt enkelt. Vi får se vad som händer!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bebis ideèr! : )

Hemkommen från skolan nu men kvällen erbjuder tyvärr mera plugg! : /

Satt o kollade runt på nätet igårkväll o nu har vi bestämt oss för att spjälsängen ska gå i Mumin temat! : ) Hittade jätte fint påslakan set, spjälskydd och sängmobil så detta ska beställas inom kort!
Kommer bli så fint <3
http://www.littlekidscorner.se/ på den sidan hittade vi sakerna, fanns massa fint.

Ska börja kolla runt efter en fondtapet till barnrummet också, kan också bli att vi tapetserar i ljust o sen köper sånna där klistersaker som man kan ha i olika teman o har i ett hörn av väggen, det är också väldigt fint! Vi får se vad vi fastnar för. Det finns så mycket fint o så mycket man vill göra o köpa, e ju så roligt med bebis saker!

Nu ska jag starta en maskin med tvätt och sätta mej i soffan med den alldeles för tjocka "Psykiatriboken" några timmar! Inte alls motiverande efter en lång dag i skolan.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tröttast.

Har sovit riktigt uselt inatt. Vridit o vänt på mej o haft jätte konstiga drömmar, så jag är katastrof trött för tillfället. Ska sätta mej i soffan framför TVn o äta frukost sen är det dax att bege sej till skolan.
Skönt att ha bussen strax utanför : )
Ska jobba med två fallbeskrivningar utifrån kognitiv och psykodynamisk behandling. Känner mej lagom motiverad, hoppas jag piggnar till efter frukosten o att arbetet flyter på bra i gruppen idag.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Top Model 12!

Ikväll börjar äntligen säsong 12 av Top Model, kl 19 på Tv 3 : D
Missa inte de för Guds skull, mina godingar!



Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Underbar myskväll!

Myskvällen igår var den bästa på länge! Låg i soffan o myste o hejjade fram Sverige o fotbollen vilket gick otroligt bra måste jag säjja : )
Sen bäddade vi ner oss i sängen o tittade på film. Hur underbart som helst att så lite kan vara så underbart!

I morse låg vi o drog oss en timma innan vi gick upp o åt frukost framför Tvn. Sen åkte vi iväg för att slänga skräp o flytta det sista lasset från gamla lägenheten. Nu är det bara städningen kvar o den ska vara klar senast på fredag då vi ska lämna nycklarna.

Nu har jag suttit o pluggat i 2 timmar o är precis klar. Bara att fortsätta att packa upp alla lådor. Phu. Det värsta är att det inte går att plocka upp så mycket mer eftersom klädkammaren inte är klar. Men en del ska nog gå. Tom är iväg o kollar nått med Olssons hus, sen ska vi sätta upp gardiner i vardagsrummet o köket tror jag.

Måste ju bara hålla med Amelie om att väldigt mycket kompisar försvinner när man är gravid. Dom hör mest av sej när de inte "orkar" festa på heljerna för de vet att jag gärna kollar på film. Vilket känns jätte tråkigt. Innan jag berättade om våran graviditet så ringde jämt min mobil, men nu. Ikke. Någon mer som känner igen sej?!

Nu ska jag tillbaka till mina lådor o sen försöka hinna med en promenad.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

4-års kalas!

Hade en helmysig kväll igår med Marie. KOllade på massa film o åt gotta i soffan. Passade på att kolla massa skoj folk på fejset också : )
Älsk kom hem strax innan 23 tiden, vilket var riktigt skönt. Känns ju alltid lite mindre kul när han är ute o festar utan mej! : )

Åt en trevlig frukost tillsammans (första på mycket länge) o kollade klart på en film vi börjat med för några dagar sedan. Sen fick han stressa sej iväg till Grästorp för att spela match.

Jag ska strax hoppa in i duschen o göra mej iordning, Selma har ju 4-års kalas idag! Sen ikväll är det äntligen bara jag och Älsk <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Regn-förföljda!

Ja det är helt galet. De senaste 3 dagarna när jag o Maria gått till affären så har vi sett till att gå när de vart uppehåll o lite solglimtar, men så fort vi gått några meter så börjar det ösa ner! Helt galet, så har de vart i 3 dagar!
Kom precis från Torpa hallen, köpte gotta till ikväll. Ska ha mys med Marie o kika film. Tom är iväg på After work med jobbet.
Han har inte vart ute o druckit på över 2 månader så det unnar jag honom. Jag hade inte heller tackat nej till ett glas vin eller två! Men ikke.

Va i trollhättan o åt lunch buffe med Tom när han slutade jobbet, va första mysiga stunden vi hade för oss själva på länge. Imorrn är det kalas för Selma o på kvällen ska jag o Tom mysa till det rejält hemma! <3

Nu ska jag ordna o dona lite innan Marie kommer.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Örongodis.

Bjuder på lite örongodis så här på förmiddagskvisten!
Titta, lyssna o njut : )

Takida - As you die



Love/ Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Flyttat.

Då har vi äntligen fått internet i vår nya lägenhet. Flytten är nästan helt klar, Tom o L-J ska ta det sista lasset idag o sen är det bara städningen kvar.
Min rygg totalstrejkar efter 3 dagars flytt o 2 heldagar i skolan så jag är hemma o vilar upp mej vilket är välbehövligt!
Tom är så söt som är så rädd om mej o bebis i magen hela tiden<3

Vi trivs som fisken redan nu i lägenheten. Fått ordning på det mesta i köket o vardagsrummet, bara några hyllor o gardiner som ska upp, annars är de två rummen klara.
I barnrummet har vi fått ställa alla oupp-packade lådor och dylikt så länge tills klädkammaren är fixad.
Det är så skönt med våran inglasade balkong så det är galet : ) Katterna är där ute o myser mest hela tiden! Ska ut o leta efter några fina stolar o ett bord vi kan ha där ute en dag. Det kommer bli så bra när allting är klart!
Jag ser mest fram emot att inreda vårt söta barnrum såklart!

Nu ska jag lägga mej i soffan och fortsätta kolla på Hemmafruarna. Over and out!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()