Massor av kvalitetstid, äntligen!

Denna heljen har varit lugn och fin med mycket egen tid tillsammans för mej o Tom. Igår var han så söt o överraskade mej med att vara ledig från jobbet.
Vi tog en lång sovmorgon och sen åkte vi ut och kikade efter lite inspiration till tapetval till sovrummet. Hälsade på hos Toms mamma också, hon o Conny åker till Thailand imorrn i 4 veckor!
det hade inte varit helt fel att komma till värmen!

Idag gick vi ute upp förrän strax efter kl 13, låg o drog oss riktigt länge vilket var hur skönt som helst. Bebis började leva rövare så Tom kände bebis sparka för första gången : ) Han blev överlycklig! <3
Har haft lite otur med sparkarna tidigare, bebis har haft en förmåga att strejka då Tom lägger handen på magen för att känna, men idag så äntligen!
Har börjat sparka rejält nu när den brötar runt där inne, så man ser att hela magen höjjer sej! Ser ju riktigt spookey ut ju. Men så mysigt.

Va iväg o köpte det senaste Guitar hero spelet förrut så har blivit lite rokkande här hemmma. Sen så beställde vi hem Thaimat och kollade färjestads matchen - en riktigt sur förlust. Nu testar Tom NHL spelet som vi ocksåinförskaffade oss idag, men strax blir det film.

Så ja ni ser ur mysigt! Nu ska jag fortsätta att njuta av denna underbara helj för snart är det vardag igen!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback