True Blood.

Alla runt omkring mej har pratat så gott om serien True Blood men själv har jag inte ägnat serien en minut av min tid, tills igår.
Fick hem hela första säsongen och jag fastnade, hela kvällen och hela dagen idag har jag fördrivit med Vampyrer. Jag är fast. Har 3 avsnitt kvar sen har jag sett hela första säsongen på 2 dagar! Mycket bra tidsfördriv!

Annars så har jag en sån där "skit-dag" ni vet. Hormonerna spökar och man tycker så där extra synd om sej själv. Tycker att allting känns allmänt jobbigt o man vill bara lägga sej under täcket o gråta. 
känner mej sjukt ensam, även om jag vet att jag inte är det men vissa dagar känns det som jag inte har någon. O idag är en sån dag, o jag hoppas innerligt att morgondagen blir bättre för just idag är jag en vandrande katastrof!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ullared!

Japp uppe med tuppen idag med. Fast idag är motivationen på top, vi ska till Ullared! Så om en timma är vi på väg. Ska bli kalas! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jäääääsp!

Uppe med tuppen idag. Gick upp samtidigt som Tom i morse vilket var 06:15. Kände att det var nödvändigt annars hade jag inte kommit upp överhuvudtaget. Så nu har jag suttit under täcket i soffan i över en timma o frukosten är uppäten.
Faan va jag e morgontrött, helt sanslöst skulle slockna på sekunden om jag la mej i sängen igen. Åh va lockande.
Känner mej lagom motiverad inför skolan. Ork. Vill bara slippa för tillfället.
Nu måste jag ta  på mej i fixa iordning, har en buss att passa.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag kväll, redan!

Heljen går alldeles för snabbt o verkligen då man har den bästa heljen på länge. Var riktigt längesen jag och Tom hade så många timmar ihop, vilket har varit helt underbart!
Idag tog vi oss ännu en lång sovmorgon sen åt vi middag tillsammans och städade här hemma.

Imorrn ska jag vara i skolan hela dagen från 9-17 med 2 långa föreläsningar i guess, brukar vara så när vi har heldagar. Har redan ångest över att tvingar gå upp tidigt. På kvällen ska jag äntligen umgås med Frida hjärtat. Hon är hemma från Oslo i några dagar så imorrn blir de till att uppdatera varandra och mysa. På Tisdag ska vi åka till Ullared, jag Frida Erika och mami. Kommer bli en riktigt trevlig trip, hoppas bara att min rygg håller men det är bara att ta de lugnt så ska det nog gå fint!

Nu ska jag kika på "Vem kan slå Filip och Fredrik" o invänta Tom så vi kan göra lite kvällsmat.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Massor av kvalitetstid, äntligen!

Denna heljen har varit lugn och fin med mycket egen tid tillsammans för mej o Tom. Igår var han så söt o överraskade mej med att vara ledig från jobbet.
Vi tog en lång sovmorgon och sen åkte vi ut och kikade efter lite inspiration till tapetval till sovrummet. Hälsade på hos Toms mamma också, hon o Conny åker till Thailand imorrn i 4 veckor!
det hade inte varit helt fel att komma till värmen!

Idag gick vi ute upp förrän strax efter kl 13, låg o drog oss riktigt länge vilket var hur skönt som helst. Bebis började leva rövare så Tom kände bebis sparka för första gången : ) Han blev överlycklig! <3
Har haft lite otur med sparkarna tidigare, bebis har haft en förmåga att strejka då Tom lägger handen på magen för att känna, men idag så äntligen!
Har börjat sparka rejält nu när den brötar runt där inne, så man ser att hela magen höjjer sej! Ser ju riktigt spookey ut ju. Men så mysigt.

Va iväg o köpte det senaste Guitar hero spelet förrut så har blivit lite rokkande här hemmma. Sen så beställde vi hem Thaimat och kollade färjestads matchen - en riktigt sur förlust. Nu testar Tom NHL spelet som vi ocksåinförskaffade oss idag, men strax blir det film.

Så ja ni ser ur mysigt! Nu ska jag fortsätta att njuta av denna underbara helj för snart är det vardag igen!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Barntapeter!

Igår fick jag och Älsk äntligen tid att åka till Flugger o kolla ut tapeter till barnrummet. Och om vi blev nöjda med vårt val! : )
Som fondvägg ska vi ha en Disney tapet med Bambi på, och själva bakgrunden på den tapeten är grå och grön randig! Den var så söt! och resten av rummet ska vi ha i en enkel grå nyans. Det kommer bli så fint.
Vi hade först tänkt oss lite modernare tapet som fond men vi båda tyckte det var mysigare o ta en bebistapet de första åren, då det är enkelt o göra ny fondvägg eftersom vi valde grått i resten av rummet!
Så nu är dom beställda o klara, heljen kommer bestå av att slipa o spacka o göra rummet redo!
Kommer bli urgulligt : )


Bilden är lite dålig, tapeten är mycket klarare och finare i färgen på riktigt! Men visst är den söööt?! : )

Borde sätta mej o plugga för jag har en komplettering som ska in imorrn innan kl 12, men jag har ngen motivaton alls så vet fase inte hur jag ska lösa denna uppgiften. Aja de blir vad det blir.
Ikväll ska jag o syster åka till Sofia i klassen, hon ska ha ett homeparty med barnkläder! Ska bli trevligt, men dock så missar jag hockeyn.
Näh nu ska jag vika och sortera barnkläderna jag tvättade igår så de får sin plats i byrån.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frustrerad, arg och allmänt grinig!

Sån jävla skit-dag rakt igenom. Fick inte gjort ett skit på våran gruppträff i skolan idag, kändes verkligen meningslöst o masa sej dit när jag knappt fått sova något o att man inte gjorde något vettigt alls! Ork.
Gruppen är katastrof för tillfället, alla är griniga och har sina problem på det personliga planet vilket tar ut sin rätt samtidigt som vi har tentor och examinationer på hög!
Vet inte hur jag ska orka om jag ska vara ärlig!

Sen är jag så sjukt trött på att jag och Tom aldrig har någon tid att ses på. Denna veckan ses vi inte en enda dag eller kväll ska man väl säjja före 20 tiden. O vad gör man då, jo äter o sen somnar framför Tvn. Så frustrerande att han ska hinna med så mycket och prioriterar sin tid så koko. Han jobbar till 16 varje vardag sen ska han hinna med gym och innebandy + lite ströjobb. Vet att han gör det för vårt bästa men tiden går aldrig att få tillbaka.
Känns som jag i princip bor ensam för tillfället, vilket känns riktigt tråkigt. Självklart har jag mina saker och jag tycker absolut man ska ha sin egna tid även då man är i ett förhållande. Men det är ju bra om man ger förhållandet tid, annars rasar det samman.
Näh uscha vad jag klagar, ni märker jag har en usel dag. Allt känns riktigt dåligt så det enda rätta är att jag bäddar ner mej i vårt  mörka sovrum och kollar på film. Hörs när jag kan komma med lite positiv energi igen!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Kärlek!



Jag o Älsk på Syster o Jimmis bröllops middag! <3

Magen växer så det knakar, man ser det så mycket tydligare när man tittar på foton än när man ser sej i spegeln. Haha konstigt det dära! Nu ska jag göra mej iordning för att åka till Erland med familj!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

102 dagar kvar!

102 dagar kvar till vår bebis är planerad att komma. Snart är det tvåsiffrigt : ) Spännande <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Vecka 25 redan!

Känner att tiden faktiskt rusar fram i en väldig fart utan att jag själv hänger med i tempot. Är redan i V. 25 och tycker inte alls det var längesen jag var i v 16 och magen knappt syntes.
Nu syns magen så det räcker och blir över men den bara växer o växer, jag undrar verkligen hur stor magen kan bli.
Börjar känna mer enormt otymplig, som när jag ska knyta skorna eller vända mej om i sängen. Börjar känna av tröttheten igen, den kommer krypande men ändå kan jag inte sova om nätterna då jag gör ett flertal toalettbesök och dessutom vaknar så fort jag vrider på mej.
Ryggen är helt okey än så länge faktiskt, börjar känna att det är lite tyngre nu och långpromenader är inte så där jätte populära. Men jag är glad så länge jag inte har jätte ont så det påverkar mej för mycket.

Men trotts alla biverkningar man får när man är gravid så väger mysigheten upp allt det negativa.
Det finns inget mysigare än när jag ligger i Toms armar o bebis sparkar o vill vara med : ) Helt fantastisk känsla. Svårt att verkligen förstå att jag har vårt lilla hjärta växandes i magen o att vi om dryga 3 månader kommer vara föräldrar till världens finaste lilla underverk. Och om vi längtar! Det är så underbart att ha tiden då man är gravid på sig att förbereda sej mentalt och känslomässigt för att bli mamma och pappa.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

SöndagsMys

Det har vart en urmysig Söndag verkligen. Jag o Tom låg o dros oss i sängen i morse innan vi begav oss till Överby för en shoppingrunda tillsammans.
Letade efter en mamma cardigan men hittade ingen någonstans som jag ville ha. Dessutom verkar de som det nästan bara är Hm som har mammakläder?!
Fick köpt påfyllning av Mitt val kvinna o Kalcium tabletter men thats it.
Vi satte oss och åt en urgod lunch på Briggen, var riktigt mysigt.

Nu är Tom iväg o spelar match o jag ska kolla på ett par Greys anatomy avsnitt. Det är ju så bra! Sen när Tom kommer hem blir det Tacos o senaste Johan Falk filmen i soffan.

Tom är mitt finaste hjärta, finns ingen finare än honom och jag är så lyckligt lottad som får vakna vid hans sida varje morgon! <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

HemTenta.

Har fått tummen ur o suttit med min hemtenta i strax över 3 timmar nu på förmiddagen. Har fått en hel del gjort, halva tentan känns färdig, vilket är en bra bit på väg.
Ska iväg till BM idag, lyssna på hjärtat o ta prover osv. Lyssna på hjärtat hör till den roliga delen som ni förstår! :)

Ikväll ska jag chilla med Thereze o Em. Ska hem till Thereze o mysa med massa film o tjejsnack, kommer nog bli riktigt trevligt. Näh om jag skulle ta tag i nån mer fråga på tentan så man blir klar i veckan. Vore skönt..

Love / Therese

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Intro, försäkringskassan o hockey!

Va på INtro på nya jobbet idag. Gick över förväntan och det känns som det kommer funka bra! Har precis pratat med försäkringskassan och de ska skicka nya blanketter till mig angående föräldrapenningen. Ska få studerande blanketterna och även fylla i det jag tjänar vid sidan om nu iår.

Ikväll kommer Amelie hit, ska kolla på Färjestad matchen o sen hemmafruarna! Tagga. : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu ett nytt jobb

Hade möte idag med min chef. Skulle mest utvärdera hur jag tycker det varit hittills på mina 2 arbetsplatser. Och det slutade med att hon gav mej ännu ett nytt uppdrag.
Så nu sk ajag utöver mina två ledsagningar vara kontaktman åt en tjej i 27års åldern. Dessutom är jag lekmanna (övervakare) åt en tjej. Så i princip så har jag 4 olika joibb uppdrag för tillfäet och det är mer än jag någonsin haft! Och då bör tilläggas att jag läser på heltid på Högskolan också!

Önskar att dygnen hade liiite fler timmar än vad de har idag! Undrar hur jag sk ahinna med och orka. Det är mysko att jobbet trillar in nu när jag har ungefär 16 veckor kvar innan BF. Men jag tänker plugga och jkobba så länge kroppen inte säjjer stop. För om kroppen inte orkar med så får jag självklart lyssna på den och trappa ner. Som sagt skolan kommer i första rum, men lite extra eongar tackar man ju inte gärna nej till.
Jaja vi får se hur länge det håller. Känns skönt att jag är atraktiv på arbetsmaknaden trotts att jag är gravid! Man har hört och läst så mycket negativt som gravida kvinnor vart med om. Peppar peppar! : )

Förresten idag kommer världens vackraste kvinna bli världens vackraste fru, min syster : ) Grattis till er båda <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tagga!!!

Jaa dax för Färjsetad att krossa Luleå om 45 minuter!! Tagga Tagga!!! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ChillDill..

Och jag känner mej kryare, tack gud! Haha.
Har iaf haft en helmysig dag idag. Umgicks med Amelie o vi tog oss en runda i stan o kikade runt sen unnade vi oss en stor god Thai buffe : ) O jag är fortfarande mätt haha.
SEn köpte vi med oss lite godia men what the heck. Om man tänker på all alkohol man drack innan man blev gravid så kommer man inte ens upp i dom kalorioerna av allt godissom jag äter nu istället. Hoppas jag?! : ) Haha

Snart kommer Marie, vi ska åka o kolla på Toms innebandymatch i Grästorp. Ska bli riktigt skoj o se han spela i nya laget. Fan va jag får ryck i benen när jag kollar innebandy, skanar de riktigt mycket faktiskt.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()