24 November

Herre Jisses va dålig jag är på att uppdatera. Fast å andra sidan så händer det inte mycke som är värt att nämna : ) haha!
Motivationen till skolarbetet har fortfarande inte synts till, fick dock klart min sammanfattnig av Rättspsykiatri bokens 12 kapitel igår kväll. Det är iaf ett arbeta att lägga bakom sej, om det blir godkänt dvs.

I morse var jag ute med Marie på en lång promenad, var riktigt skönt. Ska försöka ta upp mina promenader nu igen, blir ju självklart inte på samma sätt som innan men bara att komma ut och gå en runda är skönt.
Har vart duktig o städat här hemma efter det och nu har jag självklart ont i ryggen.
Så ska slänga mej i sängen en stund innan jag ska försöka ta tag i littaraturen.

Förresten idag är det exakt en månad kvar tills Julafton : ) Har velat ta upp våra stjärnor i fönstrena nu ett bra tag, men på torsdag eller fredag då ska de äntligen upp! Så mysigt!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Berg av skolarbeten!

Har äntligen fått en individuell handlingsplan i mina två kurser jag läser så nu vet jag vad jag har att ta tag i. Känns riktigt bra att slippa allt som har med grupparbete att göra.
Har suttit hela dagen med Rättspsykiatri, eftersom jag inte ska vara med o redovisa de 2 kapitlen som min grupp ska så ska jag sammanfatta alla 12 kapitlen i ett arbete! Phu.
Har sammanställt hälften av dessa idag så ska förtsätta med resten imorrn så jag får ett arbete avklarat! Har ju på ett ungefär 8 arbeten o tentor som ska göras innan terminens slut. Helt galet, det säjjer alla. Men e la bara att gilla läget. Nu kan jag iaf anpassa mitt plugg efter hur jag orkar om dagarna!

Kalin va sötaste o lånade 2 böcker i skolan som jag behöver till en av tentorna, så ska åka o hämta dom imorrn eller fredag beroende på hur hon är hemma. Hon har en förmåga att bosätta sej i Thn fast hennes lägenhet ligger i Vbg : ) Haha! Jag tror hon har nått fuffens för sej :P Haha!

Näh nu måste jag fixa mej lite mat, magen kurrar som en galning. Sen ikväll ska jag in o hejja på Marie o Appel när de spelar match! Saknar o spela som tusan men får nöja mej med att vara supporter för tillfället!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längesen.

Innsåg idag att det var riktigt längesen jag bloggade men jag har inte haft någon motivation till någonting mer än att ligga på soffan o kolla på massa bra serier, typ.
Har tappat allt vad motivation heter men får se hur det går och hur jag löser det sista på terminen.
Helt galet hur de kursansvariga har lagt upp dessa två kurser.
INgen som förstår hur vi kan ha så mycket tentor och examinationer som vi har, varje vecka vi är i skolan så har vi minst 1 timmas redovisning inför klassen, 1 examinationsseminarium och inlämningsuppgifter and so on. Det är galet rent ut sagt.

Jag ska iaf i dagarna ha ett möte med min mentor och se hur vi ska lösa de sista tentorna som är i grupp, är typ 4 tentor i grupp som ska göras innan Jul och kan ska antagligen få göra dessa individuellt istället eftersom det inte funkar för mej att sitta i skolan 9-16 varje dag.
Hoppas vi kommer fram till en bra lösning. För inte nog med att motivationen är som bortblåst så är jag ändå snart i v.30 och får inte sova om nätterna och så har jag börjat få rejält ont, så vore ruskigt skönt att få planera studierna lite på egen hand hemifrån.

Tycker verkligen jag har haft det riktigt smidigt under min graviditet, småsaker som inte är värdsa att lägga energi på för jag försöker fokusera på vad jag får när tiden är avklarad! Så det känns som det inte är värt att klaga när man har haft turen att lyckas bli gravid. Man hör om hur alla har hur mycket besvär som helst. Fast samtidigt så kan det ju bero på att det finns folk som klagar mer än andra också. Jag menar man vet ju om att en graviditet medför en hel del jobbiga saker lixom. Så det är ju bara att gilla läget, blir ju inte lättare för någon att man klagar sej igenom 9 månader! : ) O självklart är de sista veckorna tunga och besvärliga, jag menar man är ju inte van att ha en mega mage osv!
Jag försöker iaf njuta så mycket som möjligt för hur många gånger i livet får man uppleva en graviditet lixom!

Nog tjatat. Haha! Nu ska jag se de sista avsnittet av säsong 2 på True Blood.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

87 dagar kvar. Gaaah! : )

Utan att jag hunnit tänka så har jag börjat inse att dagarna tickar på och det är riktigt snart som bebis tittar ut. Och det är ju fortfarande en hel del saker som behöver inhandlas.
Så ska faktiskt sätta mej och skriva en shoppinglista i eftermiddag med det viktigaste sakerna som man bör ha hemma den första tiden. Det är lika bra så det blir gjort. Hatar att vara ute i sista stund. Är idag exakt 87 dagar kvar till BF.

Har iaf ett nytt besök hos BM idag, e alltid lika mysigt att höra hjärtat ticka på bebis. Sen ikväll ska Tom jobba över så jag ska passa på att läsa lite inför salstentan som är på lördag. Känns ju lagom motiverande att ha den på en lördag som dessutom är enda dagen jag och Tom kan chilla tillsammans på. Men men.
Är hur mycket som helst i skolan nu, grupparbeten efter grupparbeten. Jag pallar inte med min grupp längre så ska prata med min lärare om det största arbetet som ska sättas igång nu och examineras i slutet av december. Tänkte att jag ska göra det på egen hand, jag vet ju inte hur mycke jag kommer orka osv när jag bara har några veckor kvar av graviditeten. Så känns bättre om jag kan göra det själv faktiskt och inte behöva passa massa tider för träffar utan planera det själv hemmifrån!

Jäjä nu ska jag slänga mej på sängen en stund innan Tom kommer o hämtar mej.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag 2 November!

Har suttit med en flervals tenta online idag med Sofia från klassen. Kändes som det gick bra så det gjorde det förhoppningsvis. Fick svar på kriminologi tentan som jag inte alls var nöjd med som handlade om vetenskapsteori knutet till kriminologi osv. Men blev godkänd! : ) Hur underbart som helst.

Nu ska jag strax iväg in till stan, ska se Michael Jackson filmen på Bio på arbetstid! Inte dåligt jobb man har : ) Haha! Känns rätt chill. Va längesen jag va på bio så ska bli riktigt trevligt, o njuta av MJ´s music i dryga 2 timmar med "bio popcorn".

I heljen började vi förresten med tapetseringen av barnrummet. Slipade och spacklade som tokar men igår kunde vi äntligen börja limma upp tapeterna. Fondväggen är nästan helst klar, så det är ett par timmar kvar innan vi är klara! Men oj så fint det blir, älskar fondväggen. Ska lägga in lite bilder på det imorrn när mer tid finns så ni får ta del av vårt projekt. Haha.

Nu ska jag göra mej iordning för ett biobesök i höstrusket!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()