Lördag.

Igår började vi kvällen hos Fransson ett litet gäng. Sen cyklade vi bort till Pråmen, började så dåligt det kunde börja men kom över det rätt snabbt! Så jävla onödigt o omoget så jag vet inte vad! O man märker de så mycke tydligare när man själv är helt nykter! Ork..
Jag och Tom begav oss hem runt 23 tiden, lagade lite mat o somnade på stört mätta o belåtna! : )

Nu kommer Tom snart hem, ska packa en väska o åka till Gaddis för att sola några timmar tillsammans. Vem vet kanske blir ett dopp också?! : ) Sen runt 18 tiden blir det antagligen till att packa Franssons båt med lite grill saker för att ta oss en sväng o grilla på något mysigt ställe. Tänkte att vi skulle hitta oss ett riktigt smultronställe som ska bli vårat hak i sommar!

Nu ska jag packa väskan o hoppas att Tom dyker upp snart!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Torsdag kväll.

Haft den segaste dagen på riktigt länge idag. Skulle egentligen till Sofia för att börja på tentan men vaknade o var helt ur fokus. Har spenderat hela dagen hemma. Har bara vart nere o tvättat annars har jag inte vart utanför dörren! Älsk kom inte hem efter jobbet idag utan åkte direkt vidare till ett annat jobb, o han har fortfarande inte kommit. Så tomt o tråkigt hemma utan honom. Kommer bara hinna äta kvällsmat tillsammans innan vi ska sova.
Hoppas han kommer snart <3

Imorrn ska jag till Sofia för att börja med tentan, som vi båda verkligen skjuter på. Ingen ork och ingen motivation! Hoppas vi kommer en bit iaf. På kvällen vet jag inte vad det blir än, men blir båt, grill och mys pråmen skulle jag tro.
Nu ska jag hoppa ner i min pyamas, lägga mej i soffan och vänta på att mitt hjärta ska komma hem o pussa på mej <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sista dagen i skolan idag!

Japp, har sista dagen i skolan idag. Har en hemtenta som ska in på tisdag men ingenting i skolan! Skönt för det har varit mycket den senaste tiden! Har gjort ett helt år på utbildningen nu! oj oj.

Ska iaf till skolan nu strax för att göra min samtalsträningsuppgift, Frida vs näll o spelade in intervjun med mej igår! Blev lite flummigt här och där men det får gå! : ) Rint 12 blir det till att plugga tentan med Sofia, hoppas vi kommer en bit.

Igår kväll blev lite Rockband  med Frida o Em, sen blev det självklart hemmafruarna mys som vanligt på tisdagar! Sen somnade jag på stört i famnen på Tom. Underbart. Näh nu får jag packa ner här o gå ut till bussen. Peace out!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma o helt slut.

Äntligen är seminariet på 2 timmar inför klassen över. Phu. Skönt att ta det överstökat, och det gick helt okey! Sista dagen imorrn i skolan. Sen e de bara en hemtenta som ska in 2e juni så e de sommarlov från programmet.
Kommer läsa sommarkurs i sommar men har inte bestämt mej för om jag ska läsa på hel eller deltid. Har ju kanske fått jobb som telefonförsöljare också. Phu. Lagom skoj men det blir ju cash iaf. Så kanske det kan bli en rest resa i slutet av sommaren.

Hade tänkt ta en löprunda nu när jag kom hem från skolan, men är helt slut så känns inte som jag kommer ta mej ur soffan på ett tag! Helt sjukt va trött jag är. Ska iväg o handla mat o så när Tom kommer hem så blir nog att jag chillar. Även om jag verkligen borde cykla iväg upp till skidstugan! Ork. Ångest.. Haha.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en lyckad helj.

Haft ännu en riktigt bra helj. Igår blev de först grillkalas för mormor som fyllde 79 år, min finaste pärla här i livet! Efter de bar det iväg på en underbart bra båt tur med Tom, Frida o Fransson. Chillade i båten o drack lite gott! SEn gick vi tjejer en snabb sväng hem för att göra oss lite finare i håret (båtfrillan e inget att hurra för). Sen gick vi bort till Fransson, självklart trampar jag mitt i en stor jävla hundbaj (lös och skitstor verkligen) med mina fina vita jympa skor. Lyckat! Så på menys parkering ligger det ca 80 tillfälliga p-brickor utspridda med hundbajs klet på! : ) haha.

Nu på dagen har jag och Tom röjt lite här hemma. Nu ska han strax åka o ta ett pass på gymmet medans jag ska plugga inför examinationen på 2 timmar imorrn. Börjar känna mej lite små nervös faktiskt, men de kommer gå bra. Skönt när det väl e klart. Ikväll ska vi nog bara ligga i soffan o njuta av varandras sällskap. Underbart.
 Nu ska jag käka lite nudlar o sätta igång så jag blir klar.

Amelie, jag mår prima! Pilutta dej :P Puss på skinkan!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vit helj?!

Nej inte så långt ögat kan nå. Galet att man är på de heljen efter man har haft världens baksmälla. : ) "Jag ska aldrig mer dricka" Hör numera till en bekant fras.
Igår blev de ett trevligt kalas hemma hos mej o Tom. Kom ett gött gäng som satt i tjöta, spela Guitar hero o drack, o drack ännu mer.
Vaknade at att Anders plingade som en galning på dörren o skrek i brevinkastet! Då va klockan strax efter 9. Rooligt. Kunde självklart inte somna om så vi gick upp o städade o lagade mat!

Nu försöker jag få lite liv i mej själv, Tom e iväg på hojen en sväng. Ska upp o fira mormors 79års dag vid 14 tiden. Sen ikväll blir det båt, grill o alkohol med "Tha Gang". Kommer bli så skoj, bara det inte börjar blåsa.
Nu ska jag tvätta bort sminket o försöka bli människa innan man ska på det igen! : D

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tidsfördriv.

dagens låt: Disturbed - This moment
dagens frisyr: Uppsatt
dagens smink: Inget än sålänge, snart dusch o fix
dagens klädsel: Träningsbyxor, långt linne och tröjja
dagens händelse: Morgonpromenad i regnet med Älsk
dagens planer: Chill nu sen blir de alkohol med "Tha gang" : )
dagens vill ha: Ny foundation o puder
dagens saknad: Morfar <3
dagens tråkigaste: Tandvärken som vägrar ge sej.
dagens mat: Ris, Thaicurry gryta med kyckling
dagens kärlek: Tom, mannen i mitt liv
dagens mående: Seg men e snart på G igen!
dagens köp: Inget än, men får nog bli puder o foundation

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledig äntligen

Det var på tiden att få några lediga dagar. Igår kom jag inte hem från skolan förrän 18:30. Phu. Har vart långa dagar med mycket plugg det senaste! Så skönt att sova ut i morse.
Tom åkte en sväng till Tyskland inatt med några grabbar, han kommer snart hem ska bli skönt. Han hade handlat en hel del! Blir kanske nån flaska vin ikväll : )
Uscha Emils katt Molly blev påkörd i tisdags kväll så dom fick åka till Göteborg med henne och de va så hemskt. : / Dom fick låta henne somna in. Emil va så ledsen när han ringde och berättade. Det är nackdelen med att ha djur, det är så sorgligt när man får ta bort dom!
Han var här några timmar på dagen idag, kollade på film o myste med våra små missar! E nog tomt på Onsjö utan Molly för dom.
Nu ska jag lägga mej i soffan och kolla på Hemmafruarna, har börjat på säsong 1. Det är så bra, helt galet!
Peace out

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bästa heljen på länge!

Jaa herre, den senaste tiden har jag inte hunnit blogga något alls. Haft fullt upp den senaste tiden. Dagarna går åt till att sitta i skolan och arbeta med fältstudien. Vet inte hur många timmar jag lagt på den. Ska strax gå ner till bussen o åka till skolan för att sitta där hela dagen. Imorrn blir den värsta dagen, 9-18 i skolan. Smaale roligt.

Heljen som vart har varit den bästa på riktigt länge. Tom min prins fyllde år i fredags så vi myste till det o gick till Italia o åt och hade jätte mysigt. I lördags låg vi på stranden på förmiddagen o gottade oss i solen, sen åkte vi till slussarna i Franssons båt en riktigt mysig tur. På kvällen blev de bästa kalaset på länge! Kom hem lite folk till oss o spelade RockBand o hade en hur rolig förfest som helst. På kvällen gick vi till TG hela gänget. Så lyckat!
på söndagen fikade vi först på Onsjö innan vi åkte iväg med Franssons båt för att grilla. Oh herre sikken båt tur. Trodde min sista stund var kommen.
Vågorna va hur hemska som helst o vi flög på vattnet! Jag va så jävla rädd, e bland det värsta jag varit med om. Men jag överlevde. Så vår helj har varit riktigt händelserik och rolig : )

Nu måste jag göra mej iordning. Peace out.
Tom mitt hjärta <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

MobilSkit.

Herre sikken träningsvärk jag har haft i mina lär sen löprundan på skidstugan! Phu, inget o leka med. idag vaknade jag av att min mobil var stendöd, har självklart pajjat o går inta att få någon kontakt alls med den. Så trött på den telefonen så jag tror jag skulle kunna dö. den har krånglat med allt som går att krångla med. Så nu ska den skickas på lagning.
Sen så har jag tvättat en maskin o plockat lite hemma.
Suttit med fältstudien i 3 timmar också, fick ihop en hel del bra som säkert kommer att vara till användning.

Igår va jag i skolan med basgruppen o planerade lite. Hela eftermiddagen o kvällen va jag med Frida. Tog en liten promenad o sen satte vi oss istan o tog en glass. Hade en hel del roligt att uppdatera varandra med också. På kvällen va Tom med o vi spelade Planet Earth. Sen åkte vi till Maxi o han impulsköpte RockBand. Men självklart va en av trummorna knasig så nu när han kommer hem så ska vi åka o byta.
Så ikväll antar jag att det blir en del spelande här hemma : D Blir kanske 6an på skidstugan också, vore skönt.
Imorrn är det skola hela dagen.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första löprundan för året!

Just kommit hem från en löprunda med Älsk på Skidstugan. Kändes riktigt bra o gick över förväntan måste jag säjja. Men inte samma form som förra året men va ju också den första löprundan för året men resultatet var bättre än jag trodde! Så formen kommer, hoppas jag! Så nu ska jag bli stammis i spåret igen.

Nu blir det sängen.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förväntansfull.

Idag har jag hunnit med hur mycket som helst känner jag och klockan har inte ens hunnit bli 16 : ) Imorse drog jagt igång med att tvätta, hade fasen bara ett par rena trosor kvar så ansåg att det nog var dax! SEn blev det en fika på stan med Mami o Emil. Sen drog vi till Red Rocket i Thn för att prata om fortsättningen av mitt ben och det verkar mycket lovande. Va en kille som ville fortsätta o antagligen även köra på frihand vilket jag verkligen gillar! Så det är något som jag verkligen ser fram emot. Blir väl antagligen 2-3 sittningar kvar på vardera 4-5 timmar! Woohoo. Så ska boka tid lite längre fram här, har ju önskat mej presentkort där när jag fyller år! Längtar.

Efter de besöket drog vi så jag fick köpa min sista present till Älsk så nu e jag klar med det iaf! Skönt som tusan. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Funderar på om jag ska ta ett spinningpass på sportlife 17:30 kan va gott. Nu ska jag chilla vidare. Peace out.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen.

Hade så höga förväntningar på gårdagen men uscha, den blev helt misslyckad. Började trevligt hemma hos oss innan vi gick ner för att lira brännboll. Kom massa mycko tomtar o va med o ingen engagerade sej så blev bara söl av hela spelet. Sen gick vi till Italia där allt bara dog. Alla blev sega o gick hem till Ige där folk halvsov typ o ingen feststämning alls. Så jag och Tom gick hem strax efter tolv. Jätte missnöjd verkligen, jag va inställt på värsta kalasandet men ikke. Va iaf roligt o träffa Mikke o Kalle igen, va ju ett tag sen. Synd bara att det inte blev en rolig kväll när dom väl va på besök.

Nu sitter jag och kikar på hockey, Tom åkte iväg för att ta sej ett pass på gymet. Haft en jätte mysig förmiddag tillsammans. Sen blir det lite mat och kolla på hockey finalen och sen en film! Ska bli mys.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag!

Hade en hur rolig o mysig kväl som helst igår med Amelie. Gjorde varma mackor, spelade Monopol, skvallrade, kollade på skräck och mängder i skratt! : ) ZiggeMannen ville ju också va med eller va säjjer du Amelie!? Hahahaha. (internt skämt) Störd. Men så jävla skoj.
Tog oss en runda Monopol innan Amelie va duktig o åkte till skolan, då var det min tur att vinna! Båda e lika dåliga förlorare så det var väl tur att matcherna slutade 1-1!

Ikväl kommer Marie, ska äta tacopaj o kolla hockey och film ska bli riktigt trevligt! Pratade precis med ÄLsk också, ser ut som han kommer hem imorrn istället för söndag. Hoppas det blir så, han va sugen på att vara med oss o festa imorrn! : ) Han e för söt min prins <3  Hoppas nu att det är fint väder imorrn så det kan bli griull o brännboll ute istället för att behöva sitta inomhus o förfesta! Håll tummarna!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ensam hemma.

Ja då var jag ensam hemma tills på söndag! Tom åkte iväg med grabbarna imorse för att köra stefans båt till kusten och kommer hem på söndag! Saknar honom redan men det är allt bra för förhållanden att sakna varandra emellanåt! Det gör bara gott. Ser ut som jag har ganska mycket roliga planer under heljen också så tiden ska nog rinna iväg rätt bra för min del.
Nu på förmiddagen har jag ägnat mej åt att damma o dona lite här hemma. Linda kom över på en pratstund också, trevligt va rätt längesen vi sågs så fick uppdatera varandra lite!

Nu kommer snart Amelie, ska ha sova-över mys idag. Titta på massa skräck o skrämma upp varandra. Får väl se hur det slutar! Kanske inte sover en blund inatt?! : ) Fast Amelie skulle ju ha med sej sitt gevär, va bara tvungen att köpa patroner först : ) Så vi överlever om Amelie e pricksäker..Haha! Rock.

Tom mitt hjärta<3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon.

Sovit som en stock inatt, det var på tiden. Vaknade knappt när Älsk pussade mej hej då innan han åkte till jobbet imorse. Somnade om på stört iaf.
Igår spenderades några timar i skolan för att planera fältstudien, försökte även boka tid med vår kontaktman på Kriminalvården på Östragård men utan resultat. Hoppas han svarar under dagen iaf, behöver verkligen få en tid i början av nästa vecka hos honom. PÅ eftermiddagen blev det shopping på Oden, hittade en del sommarkläder till slut.
När jag kom hem blev det till att läsa Goffman o göra uppgifterna till boken skönt att ha det klart. Måste jag bara börja på den sista tentan också. Phöö.
På kvällen blev det mysmiddag med hemmagjorda hamburgare och sen bäddade vi ner oss för att kolla på Prison break.

Idag vet jag inte vad som händer riktigt, ska ta o städa nu under dagen. Ikväll ville Tom hitta på något roligt eftersom han åker imorrn. Vi får se vad han har i kikaren : ) Tråkigt väder bara, men han kommer nog ha nått ess i rockarmen!

Fick mej en funderare nu på morgonen, men ork med att slösa min energi på saker som inte är värt. Förresten har kommit in på mina Socioligi kurser i sommar. Jäääj, dom verkar verkligen intressanta så känns bra att ha dom med mej i utbildningen! LIvet flyter verkligen på helt smärtfritt nu, jag är lycklig <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

SkolTajm.

Uppe med tuppen,  men blev gött besviken när Tom drog upp persiennen regn o mulet! Vart fasen har solen tagit vägen?! Aja bara att gilla läget.
Ska strax bege mej til skolan för att planera fältstudien med gruppen hela dagen. Ett hur stort arbete som helst, det största detta året. Känns lagom stressigt, men vi får hoppas vi löser det. Har lysen att Tom ska köra mej idag dessutom : ) Gott som tusan.
Vi kollade på senaste Fast and the furious igår kväll, oj vad jag gillade den. Helt underbart att både Paul Walker och Vin Diesel gjorde comeback : ) Kalas. Se den.

Efter skolan blir det nog en sväng på Överby eller Oden med Sofia. Måste fixa en present till Tom och lite kläder till mej. Näh nu ska jag steka mej ägg så jag kan göra smörgåsar att ta med mej så jag slipper köpa lunch idag! Gottans.
Peace out!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flitig morgon!

Varit väldigt flitig denna morgon måste jag säjja själv. Sökt typ mängder i jobb, eller jaa runt 7st det e riktigt bra jobbat av mej. Nu hoppas jag bara att det ger utdelning och att någon hör av sej mycket snart.
Hoppas det är något av det jag är mest intresserad av som hör av sej också men det är de säkert inte. Kommer la va de jag minnst vill ha som hör av sej haha. Aja det är iaf nått. : )
Kan vara skönt att slippa läsa sommarkurser denna sommaren och istället jobba lite smått.

Pengar går ju åt som smör i solsken under sommaren, finns ju så mycket roliga saker man vill ut på. Håller tummarna stenhårt nu.  Dax för mej att slänga ihop nån lunch och hämta tvätten i källaren. Dessutom har jag en hel IKEA säck med tvätt som ska vikas.. Känner mej som en hemmafru idag! (?) Haha.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag..

Hade som sagt en helmysig dag igår tillsammans med min prins. Idag började jag min dag med en mysig promenad med Carro. Strosade istan och sen gick vi ner o satte oss på ett berg på Skräcklan o uppdaterade varandra! Helt klart värt.
Sen blev det till att tvätta två mega stora maskiner med kläder innan det var dax för hockey. Oh sikken bra match Sverige gjorde! : )

Imorrn blir det till att göra ett pass i gymmet eller ett spinningpass, har inte bestämt mej för vad det blir än! På kvällen vet jag inte vad som dyker upp. Behöver åke till Överby och skaffa mej ett par nya löparskor och några sommarplagg. Får se när tid ges till det. Har hur mycke som helst i skolan nu också, en stor fältstudie ska göras som sen ska redovisas i 2 timmar! Och som om inte det vore nog så har vi en grupp uppgift och en individuell hemtenta! Gaah. Det löser sej.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbar dag o kväll väntar!

Gårdagen blev hur lyckad som helst. Grillade o drack i solen, spelade kubb, kortspel, RockBand o många skratt blev det! Jag o Älsk tog oss en promenad hem på natten, var riktigt skönt. Irriterande bara att "idioten" inte gett sej än. Trodde faktiskt att hon gett upp men hon ringde 2 ggr inatt o sa ingenting när man svarade. Att hon orkar, vad vill hon? Vad är det hon inte förstår?
Det värsta är att det inte finns någon självrespekt kvar hos henne, det är riktigt tragiskt att en människa kan bli så lost. Varken jag eller Tom ödslar tid på ämnet, vi fokuserar på varandra o våran kärlek. Det är de viktigaste för oss båda.

Idag väntar en helt underbar dag och kväll med Älsk. Ska åka o köpa lite naturgodis o tidningar och åka till Gardis o lägga oss på en filt o mysa i solen tillsammans. Vem vet man kanske tar årets första dopp?! Men det är tveksamt sån badkruka jag är, men känner jag Tom rätt kommer han få i mej. Haha. Ikväll blir det god mat och film. Ska bli så härligt med en helt egen dag! <3

Kan inte med ord förklara hur bra vi har det tillsammans, helt galet! Trodde inte att man kunde vara så här lycklig, men han gör mej till världens lyckligaste. Hans sätt att titta på mej går inte att misstolka, jag ser allt i hans ögon! Kärlek <3
Jag njuter av varje sekund med honom, han får mej att känna mej värdefull och mer älskad än någonsin.

     

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Katrinedal ikväll!

Igår blev det lite vin och guitar hero med älsk hemma hade jätte mys. Senare på kvällen cyklade vi bort till Stefan och satt o tjatade på hans altan. Var helt okey, jag tog det lugnt eftersom jag inte ville va dålig idag för ikväll ska vi ha riktigt roligt uppe på Katrinedal.

Ska åka och handla grillmat o gotta till kvällen nu strax sen blir det att göra sej iordning för att cykla upp till syster. Ser verkligen fram emot kvällen. Inte ofta dom är barnlediga båda två så kommer nog bli en lyckad kväll. Roligt att Frida ska vara med också. Rockband har jag längtat efter, skit skoj verkligen! : ) Peace out!

Tom min prins <3


Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()