Fredag 27.e Mars

Ikväll har jag o Frida varit hemma hos Sara o Emil på spelkväll, va trevligt! Tom e ute med jobbet i Trollhättan han borde vara hemma om drygt 2 timmar. Så tänkte faktiskt ta o bädda nej mej i sängen och kolla på HemmaFruarna, har resten av säsong 5 på datorn : )
Imorrn vet jag inte riktigt vad det blir, antingen blir det en lugn hemmakväll med Tom eller så blir det att vi åker med Erik o Nina till nån Pub för att kolla på Ninas pappas band.

Har vart dålig hela veckan så får se hur det är imorrn, inte sugen på att dricka o åka iväg om magen inte är på min sida. Kan faktiskt vara skönt med en hemmadag o kväll tillsammans med Älsk också. Inte ofta vi har heldagar o kvällar ihop! Vi får se vad som händer imorrn helt enkelt.

By the way så har uppehållet med snusen skitit sej, men de va lika bra de. Jag förtjänar snus har jag kommit på : D Så det så.

God natt! / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sooolen lyser himlen är blå! : )

Underbart väder idag igen, jag hoppas verkligen våren är här för att stanna! Har just vart ute i 2 timmar med Carro. Tog oss först en promenad, sen satte vi oss nere vid vattnet o njöt av solen och uppdaterade varandra. Tokigt skönt ute i solen.
Igår tog jag och Tom oss en långpromenad ut till Onsjö, vi har bestämt oss för att försöka ta oss en promenad tillsammans varje dag! Det är ett bra tillfälle att prata av oss bara vi två!
Imorrn ska jag träffa Sofia i skolan, tänkte att vi skulle fixa två uppgifter tillsammans så vi blir av med dom o kan vara helt lediga i heljen. Känner att motivationen är på noll vad gäller skolan för tillfället. Har fått en uppgift i samtalsträning, känns så sjukt meningslös! Men det är väl bara att bita ihop antar jag!
Nu ska jag lägga mej o lyssna på Män som hatar kvinnor, så spännande : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

VårKänslor.

Äntligen börjar vårkänslorna ploppa upp inom mej! Rena rama vårvädret ute idag, solen skiner o man skymtar den ljusblåa himlen under de vita fluffiga molnen! Snön är nästan helt borta, bara några högar här o där kvar! Marken är bar o gräset börjar växa! Tänk va våren gör med oss! Helt underbart, man känner sej nästan som en ny människa.

Tom valde att sluta jobbet lite tidigare idag för att ut o åka lite Mc, sen blir de en långpromenad tillsammans till Onsjö o sen hem igen självklart! Ska bli riktigt skönt. Hoppas på att min förkylning ska ge sej snart så jag kan börja träna igen, min kropp är sej inte lik utan alla träningspass.

Förresten, idag har jag vart utan snus i en vecka! : ) Stolt.

Jag är lycklig!
Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

GenomFörkyld

Har självklart dragit på  mej en stor förkylning. Kan knappt andas genom näsan och öronen e de lock på så hör inte allt för bra! Nätterna är katastrof, kan inte sova. Gaah, hoppas jag reder mej o blir av med den snarast! Vill börja träna på allvar igen, men får nöjja mej med promenader så länge.

I lördags va jag hemma hos syster med familj på Katrinedal, vi spelade RockBand, Buzz och kollade på Melodifestivalen. Selma underhöll oss ganska rejält under kvällens gång, fick oss ett par goa skratt! : ) Haha hon e för rolig.
Igår hade jag och Tom en riktig hemmadag. Tvättade och städa, tog en mysig promenad i solen och på kvällen kollade vi på 24 o myste i soffan! Sånna dagar e guld värda.
Ska snart ta på mej o gå iväg o köpa frukt så vi kan äta fruktsallad ikväll.

E så spänd o förväntansfull.. Pirrar i hela kroppen <3

Over and out!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

12 Mars

Då var det ett tag sen jag skrev sist! Tom är hemma och allt känns hur bra som helst! Var helt underbart att se honom på flygplatsen! Låg o snosade på varandra hela natten, sov tokigt bra den natten.
Allt är bättre än någonsin mellan mej och Tom och det finns inget som skulle kunna ändra på det. Känslorna översvämmar och jag känner mej så otroligt lyckligt lottad, varje dag.

Vart jätte fint vårväder i 2 dagar men idag började de ösa ner snö igen. Jag blir så trött på vädret. om det ska komma massa snö så får de ju ligga kvar ett tag o inte bara töa bort o sen komma ner på nytt igen. Ork. Dessutom vill jag ha vår o sommar! Får hoppas den snabbar på sej lite!
Nu ska jag lägga mej i soffan o kolla på Jerry Springer, sjukt bra underhållning. Sen ska vi åka o handla lite o laga nån god middag o kika film!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förväntansfull

Har lite fjärilar i magen.. Ska äntligen hämta älsk ikväll. Ser fram emot att omfamna honom o känna hans närhet!

love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tom kommer hem imorrn!! : )

Försökt boka om Toms hemresa men biljetten va bokad så den inte gick att ändra på något vis. Men Tom ville så gärna hem o jag säjjer absolut inte emot : )
Så vi valde helt enkelt att köpa en helt ny hemresa till honom! Så imorrn åker han från Bangkok halv ett på förmiddagen (ThaiTid) o vi hämtar upp honom i göteborg halv åtta på kvällen. Kommer bli sjukt underbart att se honom! Gaah va jag längtar! <3  Hade inte stått ut i 2 veckor till utan honom här hemma, underbart att han känner detsamma.

Igår va jag o Frida hemma hos Sara på mys. Kollade på Rosing o Hemmafruarna o gottade oss i soffan. Va riktigt trevligt. Sen gick jag o Frida hem till mej o kolla på Big Brother o hade sova över mys.

Nu ska jag umgås med Jack Bauer ett par timmar till, sen ska jag tvätta o ikväll e de innebandy. Vill att de ska bli torsdag kväll snabbt nu! <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag 1 Mars.

Har försökt få mina dagar att rusa förbi i turbo-fart men vet inte riktigt om jag lyckats så bra. Har snart fördrivit 2 veckor utan Tom, e 17 dagar kvar om han kommer hem de datumet som är tänkt från början.
I fredags va jag Frida o Sara ute på TG, va en riktigt trevlig kväll om man bortser från lite irriterande folk. Men de kommer man aldrig undan ifrån, bara att inte lägga energin på fel saker.
Igår va vi ute på onsjö o åt våfflor och spelade spel, Melodifestivalen kollade vi på också. HerreGud sikken skit, rakt igenom. Förstår inte att människor betalar för att åka o kolla på sånt! Aja.

Nu ska jag ta tag i lyan här hemma. Ska storstäda tänkte jag, inte allt för roligt tidsfördriv men ett ont måste. Senare ska jag träffa Marie en sväng!
Ullared ska bli av en dag i veckan som kommer också, hoppas att det blir på onsdag.
Näh nu väntar damsugaren o skurtrasan!

Älsk, jag saknar dej så <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()