Vi hade i alla fall tur med vädret, igen - 2008

Detta är en Svensk komedi som är gjort av Kjell Åke Andersson, och är uppföljaren till VI hade i alla fall tur med vädret som kom 1980. Rolf Skoglund och Claire Wikholm har självklart huvudrollerna även i uppföljaren.

Gösta och Gun är nu pensionerade och det har gått nästan 30 år sedan den första filmen utspelar sej. Denna sommaren är det dax att resa uppåt i Sverige för att delta på sponens bröllop. Gun är fast besluten vid att dom ska ta flyget, men efter mycket övertalning så går hon med på att ta bilen då Gösta lovat dyrt och heligt att inte stressa.
Men självklart vet alla att så inte blir fallet!
Mycket händer på resans gång, fartkameror är igång, det ska beställas mat i en drive in och de besöker kolmården.

Jag är i vanliga fall skeptisk till de senare Svenska komedierna och denna håller faktiskt inte heller måttet. Den har självklart sina stunder då man skrattar men det är allt för långt mellan dom. Både Gösta och Gun blir tillslut lite jobbiga. Den får 2 av 2 i betyg av mej då det faktiskt finns filmer som är sämre.



Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Amelie

Vare du som kommentera som "Anonym" på min blogg? :) Btw, du får skriva lite annat än om bara filmer, annars äre ju inte skoj o läsa! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback