Inte sysslolös idag inte!

Idag käner jag att jag har fått riktigt mycket gjort. Börja med att Älsk va hemma på frukost vid halv 10 i morse så han gjorde äggmacka åt mej!
Sen blev det en långpromenad med Em, riktigt skönt att komma ut en sväng innan jag skulle sitta o plugga i några timmar! O sen fick jag ännu en glad överraskning, Älsk kom hem o åt lunch tillsammans med mej. Mycket trevligare med sällskap.
Pluggade iaf i 2 timmar innan jag satte mej o gjorde min Online tenta, o jag klarade den. Phu så skönt att vara av med den. Nu är jag iaf en bit på väg i den ena kursen.

Har just tagit tag i ett berg av disk o nu tänkte jag faktiskt lägga mej i soffan och kolla på Harry Potter. Började kolla på första filmen i Tisdags kväll och somnade, så jag fortsatte igår kväll men lyckades somna då med. Så tredje gången gillt blir det nu! : )

Alla ska verkligen ut ikväll, e ju Vänersborgsfestivalen hela heljen. E något som jag vart på i flera år i rad nu! Brukar vara riktigt trevligt. Men känns inte allt för lockande o betala nästan 200kr / kväll när dåliga band spelar o dessutom vara nykter. Älsk va inte heller sugen så jag e nöjd : D Fast om det hade varit under andra omständigheter så hade jag säkert vart där varje kväll : ) Haha!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tisdag.

Det gick riktigt bra på min första arbetsdag ute i Vargön igår, över förväntan så det var roligt. Nästa pass ska jag ha nästa fredag mellan 16-21.

När jag kom hem så lagade vi middag och tittade på Baywatch och somnade tidigt. Riktigt skönt.
Nu ska jag göra mej lite frukost och sen sätta mej och plugga. Inte alls motiverad till att göra mina sommarkurser men måste ta mej i kragen nu, bara en månad drygt till dom ska vara klara. O jag har knappt börjat! : /

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobba

Ska iväg o jobba mellan 13-18 i Vargön idag. Känns riktigt bra, trivs jätte bra med flickan jag har hand om. Idag har jag det så lyxigt så att Älsk både kan köra mej dit o hämta mej när jag slutar : )

Efter jobbet blir det nog inte många knop gjorda, middag ska lagas o sen blir det nog bara en film. Imorrn ska Älsk lägga golv ute på Onsjö efter jobbet så vi ska vara där hela eftermiddagen/kvällen. Näh nu får jag kila o göra mej iordning o packa ner saker jag ska ha med mej.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bebis på ingång!

Många som är nyfikna och undrar,
 - Japp jag o Älsk har en bebis på ingång och vi är lyckligare än någonsin! <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Äntligen! : D

Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()

Liseberg.. Igen : )

Yes, nu drar jag o Vänersborgs Elit till Liseberg om nån timma. Ska bara fixa middag o äta lite blåbärspaj sen är vi redo! Blir LIseberg för tredje gången för min del på bara 2 månader! Även om jag inte kan åka nått så är det så mysigt och strosa runt där. Spela på lite choklad hjul o i spelhuset och äta gott. Ska bli riktigt trevligt!

Igår var jag med Em hela dagen. Vi käkade gott och spelade Tv spel i flera timmar! Sjukt roligt, längesen jag skrattade så mycket som när vi spelade Mario Kart på Wii, haha. Härligt.

Nu kommer Em när som helst så bäst att sä'tta igång med maten, lite Mario Kart ska hinnas med också innan Tom kommer från gymmet o vi ska äta : D

Peace out.
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dåligt med uppdatering.

Nu var det bra längesen jag uppdaterade här. Men Tom har semester så vi har vart ute på vifft för det mesta. Idag är han ute med Mcn med alla grabbarna, kommer hem sent ikväll.
Jag har suttit o pluggat sen 10 i morse och ska ta tag i städning om en liten stund. Efter de ska jag träffa Em o då blir det promenad. Sen ska vi laga mat o blåbärspaj, spela Wii o kolla på film.
Ska bli riktigt trevligt med en heldag o kväll med Em.

Imorrn ska jag träffa flickan o hennes familj som jag ska vara ledsagare för för första gången. KOmmer nog gå bra, ska bli skönt att dra in lite extra pengar. O i september ska jag även vara ledsagare åt en till liten tjej, så den månaden kommer jag ha att göra! Plugga heltid och vara ledsagare åt 2st. Men det ska nog gå ihop! Får tänka på att det ger pengar o som sagt nu finns det en hel del saker att lägga dom på!

Nu blir det städning o en dusch! Peace out!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gardis <3

Japp nu packar jag min kylväska o badsakerna o åker till Gardis!
Ska ligga där hela dagen med trevligt sällskap Em, Thereze o Erland med familj! Ska bli så mys. Bara Älsk som fattas!
O ikväll blir det spelkväll med tjejerna! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()