Lördag 31 Januari

Matchen i torsdags va ren total katastrof! Spelade mot serieledarna men vi tappade vårat spel och ingenting gick som vi ville. Till slut fick jag nog o bänkade mej själv, vägrade spela. Mne självklart blev Johanna skadad rekält så ambulansen fick hämta henne o jag va tvungen o spela nästan hea sista ändå.

Igår städade vi klart hela lägenheten så nu är vi äntligen av med den. På kvällen va vi bjudna till Erland o Camilla, blev en jätte trevlig kväll!
Nu ikväll ska Tom till Butlers med jobbet så jag har passat på att bjuda hem några tjejer på mys. Ska bli trevligt. Börjar ju få ordning helt i lägenheten nu så de känns underbart. Satt upp lite hyllor och vitrinskåp så nu är det inte mycke kvar att dona med! : )

Näh ska ta o göra mej iordning lite o pussa på Tom innan han ska åka!

Love/ Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

29 Januari Good times..

Flyttat nu och det känns så otroligt underbart. Tapetseringen blev vi hur nöjda med som helst, fondväggen bara älskar vi! : ) Hela lägenheten e hur mysig som helst <3 Mitt o älsks kärleksnäste!
Har börjat komma iordning lite smått nu, bara hyllor osv som ska upp men de får vi ta i heljen. Måste städa ur den gamla lyan idag o imorrn.
Nu ska  jag laga mat o tagga inför mötet med serieledarna ikväll!

By the way, Jag känner fan ingen ärligare person än mej själv.
Det värsta jag vet är folk som säjjer att dom är ärliga men sen inte är de för fem öre. Väx upp för fan!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag 22 januari

Dax att dra in till stan för att luncha med Marie. Blir Thai Bufè! Magen rooopar efter mat nu! Ikväll e de extra insatt träning. Match på lördag. Gött spelsugen! Peace!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag 21 januari!

Blev en impuls resa till Ikea igår. Vi åkte o köpte våran sängram, skit fin verkligen så de kommer bli kalas. Och nu i morse irngde jag Em och bad dom ställa undan en soffa som vi ska hämta på fredag! Blir en likadan soffa som vi har fast bara 3sittsen. den 3an vi har e så himla ful o sliten så vi tänkte att vi passar på när de ändå sänkt just den 3an. Helt tokigt bra : )

Ska bli så skönt att få nycklarna till lägenheten på fredag, längtar som ett litet barn! Kommer bli så fint med fondväggen o allting! Alla som vill får mer än gärna agera flytthjälp på fredag! : ) bara att höra av sej! haha.
Nu ska jag äta äggmacka o kolla på The Nootebook.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 19 januari.

Vart ledig från skolan idag o e de imorrn också, skit skönt! Just vart iväg o tränat innebandy som vanligt på måndagar! Gick skit bra o känner verkligen att min femma är kalas nu efter möbleringen i laget. Idag var de bara rutinerade tjejer med o tränade så de kändes mer stabilt än vanligt. Det tar ju ner nivån ganska rejält när folk kommer som aldrig spelat tidigare och inte förstår hälften av vad spelet går ut på. Dte är lite tråkigt för oss andra som ändå spelat i många år och kan lixom. Vi är ändå ett Dam-lag, så det är inte flick-nivå längre. Men men.

Ska invänta Tom sen ska vi dra till Donken, e galet sugen på de nu efer träningen. Magen kurrar som aldrig förr. sen blir de 24. Imorrn ska vi packa och ha mys middag, e ju våran kvalitets dag på Tisdagar : ) Tjoo.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag 16 Januari

Hade myskväll med Marie igår. Kollade på två skräckisar P2 och 100 Feet. Den första va katastrofalt dålig men den andra va riktigt bra.  Vakna kl 12 i morse, helt galet va länge jag sov, kände mej rejält utvilad! : ) Sen åkte jag o va hos Syster ett par timmar. Nu kommer snart Marie o Frida. Ska ha filmkväll, ska kolla på Twilight. Och imorrn e de dax för borta match. Får se om vi får nån ordning på laget.
Nu ska jag dona lite innan dom kommer.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 januari

Har änna tappat suget helt för bloggen så de kommer lite inlägg då o då när jag känner för de. Det kanske ni redan märkt! Haha.
Har inte motivation till mycke just nu men hoppas o känner att dte är på väg tillbaka iaf! Nya tränaren verkar väl helt okey, men dte återstår att se vad han kan göra med laget. Igår gjorde jag en jäkligt bra träning så jag känner att suget sfter spelet kommer tillbaka, o de e ju bra! Har ju 7 matcher kvar för säsongen tror jag så bara att kämpa på! Han möblerade om i femmorna o de kändes mycket bättre för min del igår, så hoppas vi gör bra ifrån oss på matchen på lördag. Igår började vi packa också, fy fasen e inte alls på humör för att böcja flytta igen! Men ska bli sjukt skönt när vi väl e på plats! Kommer bli underbart.
va o kollade ut tapeter i måndags också, fondväggen kommer vi bli så nöjda med : D kommer bli så fint.

Nu ska jag snart träffa Marie, ska gå in till stan o köpa lite gotta tror jag sen ska vi hit o kolla på massa skräck! : ) Trevligt! Näh nu ska jag kila.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

2009!

Jag har vart riktigt dålig på att blogga de senaste men har haft tusen saker att göra så har inte hunnit! Nytt år och nya möjligheter nu då. 2009, och jag säjjer som Frida: åldersnöjjan börjar sätta in. Och jag undrar vart jag kommer med mitt liv, känns som man står o trampar på samma punkt hela tiden på något konstigt sätt. Jag känner iaf att 2009 kommer bli bland de bästa åren hittills. : ) Och det är en bra känsla att ha.

Nyår firades uppe på Katrinedal, va inte sugna på brakfest så det passade utmärkt. Vi åt och drack gott i ett trevligt sällskap. Spelade spel och hade hur mysigt som helst! Alldeles lagom.

jag tänkte ge mej på att sammanfatta 2008 lite kort, var ett år fyllt av massa känslor. Men slutet gott allting gott eller vad är dte man säjjer? Jag är så otroligt lyckligt lottat som har Tom i mitt liv igen, har vart en lång väg fylld av jobbigheter men helt klart värt allting i slutändan! Känns som allting som hänt har haft en positiv inverkan på så mycket. Jag har kommit så långt i min egen utveckling, tagit tag i mitt liv på allvar kämpade och har klarat av att tappa 20kg. Vilket jag aldrig hade gjort om ingenting hade hänt. Vårat förhållande nu är bättre än någonsin, vi vet vad vi vill med varandra och hur värdefullt det vi har är.

Och vart ahde jag vart utan mina närmaste hjärtan, jag hade inte klarat mej utan er och erat undebara stöd i alla olika konstiga situationer som uppstod. Att Frida flyttade hem från Stockholm har betytt hur mycket som helst, så skönt att kunna ha henne i närheten igen! <3 Em och hennes kloka ord. Syster med sin vishet! Jaa ni är helt underbara allihopa. Att ha er och erat stöd i mina val jag gjort har betytt så otroligt mycket.
Alla fester vi haft tjejer har vart otroliga! : D Jaa 2008 har vart ett turbulent år, med både bra och dåliga händelser!
det var allt för mej denna gången!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()