3 Februari, Tiiisdag.

Va i skolan hela dagen igår o arbetade med en gruppuppgift i Välfärdsstaten. Blev helt klara så nu e de bara en uppgift som ska göras i grupp på fredag. Så känns som denna veckan kan bli relativt lugn. Så otroligt skönt att kunna va hemma lite o småpilla med de sista i lägenheten. På kvällen va de innebandy o självklart va inte tränaren där. Ovanligt. Phu. Kunde lika gärna stannat hemma men va väl bra att va där på ett sätt. Flamsade mest allihopa o de behövs de också ibland. Lite skit som kom upp som vi måste ta på Onsdag, så ska de fan inte få gå till. Folk ska inte sluta pga att lagkamraterna e otrevliga! Ska försöka ordna detta, behöver inte tappa fler folk.

Passar på att tvätta nu när jag ändå är ledig o Tom jobbar. Blir en långpromenad tillsammans när han slutat, sen ska vi göra wook middag ikväll och se på film <3
Riktigt längesen vi hade en mysig kväll tillsammans, har gått i ett de senaste! Nu är de inte långt kvar tills han åker till Thailand i en månad heller. Hoppas tiden rusar förbi när han e borta. På lördag ser det ut som att de blir Göteborg med Erik o Nina, inte helt spikat än men lutar åt de hållet.

Thereze, jag tänker på dej <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback