<3

Idag har varit den jobbgaste dagen hittills sen älsk åkte... Saknar honom så det gör ont inom mej. Vill bara ha hem honom nu. Fällde några tårar under täcket i soffan när jag fick de fina sms.en för en stund sen. Det är smärtsamt att vara ifrån den man älskar!
Älskar dej mitt finaste hjärta <3



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

MåndagKväll.. 23/2

Har just kommit hem o precis duschat efter träningen. Va rätt skönt att träna nu efter att ha vart sjuk den senaste tiden! MatchDax på onsdag också, e hemmamatch så de känns okey.

I lördags blev de utgång, men va rätt lugnt för min del ändå. Igår åkte jag med syster, jimmi, selma och pernilla till Olearys på dagen o käkade middag, va verkkligen hur gott som helst. Sen åkte vi till Katrinedal o spelade Rock Band, Jimmi va inte dåligt nöjd : ) Va riktigt roligt men trummorna va hur svåra som helst! Kvällen spenderades med Marie, o vi fastnade självklart framför Jewel Quest i flera timmar.

Spenderat 2 timmar i skolan idag, fick en uppgift att lägga bakom mej känns skönt. Men hade inte skadat om vi haft lite mer nu i skolan när jag vill få tiden att gå. Innan träningen satt ja o Marie o puzzla ett skitsvårt puzzel på 1000 bitar. Kom en bra bit på vägen men ett par timmar till lär behövas!

23 dagar kvar tills Älsk kommer hem, snart gått en vecka utan honom! Känns som han varit borta hur länge som helst. Men spelar ju ingen roll hur mycke jag saknar o tänker på honom, han kommer ju inte hem tidgare för de tyvärr.
Ska bädda ner mej i soffan o börja kolla på 24 säsong 4 tänkte jag, så har jag något att fördriva tiden med! : ) Imorrn har jag tvättstugan så funderar jag på att damma o skit.... Peace out!


Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Löördag 21 februari.

I Torsdags va marie här hela kvällen. Vi bosatte oss i soffan o kollade på massa roligt o käkade tacos. När klockan närmade sej 03 på natten så bäddade vi ner oss i sängen och utmanade ödet o kollade på Boogeyman 3. Vi båda övertygade varandra om att vi absolut INTE tror på Boogeyman!! Haha. : )

Igår hade jag Erland här hela dagen, o på kvällen va de mys med Marie o Frida. Vi spelade Scene it på Xbox o jag vann självklart alla 3ggr : P Riktigt roligt spel. När klockan blev alldeles för mycke la vi oss allihopa i sängen o kollade på Patrik 1,5. Ingen såg slutet! Haha.

Härligt att ha fått höra från älsk varje dag sen han åkte, skönt att höra att han har det bra o njuter av värmen. Känns som han har vart borta jätte länge redan, men det är bara inne på 4e dagen. Phu. Känns som en evighet innan han kommer hem. Vet inte hur jag ska få tiden att gå snabbare än den gör just nu. Jag hoppas att det är de första dagarna som är dom segaste o att tiden rinner iväg lite mer allt eftersom dagarna går. Känns så tomt utan honom, att inte kunna prata med honom varje dag det är nog det som är de jobbigaste. Det är nu när man är ifrån varandra som man verkligen inser hur mycket man kan älska någon. Men sms.en jag får från honom är Guld värda! <3

Ikväll ska jag vara med Em. Ska kolla på Melodifestivalen, äta gott o dricka vin. Så får vi se vart kvällen slutar, om vi går ut eller om vi blir kvar hemma! Nu ska jag spela mitt nya favorit spel, Jewel Quest! : )


Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första natten utan Älsk avklarad, nedräkningen kan börja! (19Feb)

Då va jag ensam hemma i en månad. Människor runtomkring mej säjjer att tiden kommer gå snabbt, jag försöker att inte vara allt för pessimistisk men just nu känns det som en evighet innan jag har min prins hemma igen.  Blev jobbigare än jag trodde när vi skulle säjja hej då, allt brast! Men jag försöker tänka på att vi har hela livet framför oss tillsammans, han kommer ju hem! <3 Jag vet att jag aldrig vill förlora det jag har tillsammans med honom.
Första natten gick ändå över förväntan, sov på älsks kudde o kände mej närmre honom, den luktade Älsk - mys.

När jag tittade ut genom fönstret i morse fick jag en smärre chock, Herre vad de snöade! Men det innebär att det blir en pulka-kväll inom kort i backen runt hörnet med Marie. Något positivt med all snö måste vi ju finna menar jag!
Ikväll kommer Marie, hon är underbar frågar mej hela tiden hur de känns o får mej på bättre tankar - det betyder. Vi ska äta middag o kika film hela natten.  Hon ska sova över så ska ta tag i att bädda rent sängen. Men Toms örngott på kudden får stanna, jag vill ha kvar honom i sängen <3
Jag är förväntansfull inför heljen, den ska spenderas med mina finaste vänner, jag är lyckligt lottad som har så många vackra hjärtan runt mej.

Tom, du är saknad <3

Love / Therese


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tiisdag 17 Februari.

Imorrn åker Tom för att vara borta i en hel månad.
Kommer njuta av hans närhet varje sekund till han åker <3



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 Februari

Fredagens festligheter blev hur bra som helst! Va ett rätt behagligt gäng som förfestade hemma hos oss, sen gick vi till TG. va hur roligt som helst. trå¨kigt bara att folk inte kan bete sig som vuxna människor. TG är stort nog för oss allihopa. Men ikke sa nikke, jag va en hårsmån från att bli nedslagen i princip! Men som sagt det är bara att skratta åt de o skaka på huvudet, för detta liknar ingenitng längre! Jag är riktigt stolt över mej själv iaf! : ) Det är viktigast.

Igår va de alla hjärtans dag. En väldigt överskattad dag om jag ska va ärlig, ska väl inte behöva vara en speciell dag för att man ska visa sina känslor osv. Vi har alla hjärtans dag året om ja o Älsk : ) Helt otroligt va jag är lycklig tillsammans med honom. Visst har vi en del orosmoment men dom lägger vi ingen mer energi på! Vi fokuserar på oss och våran framtid, som ser så otroligt ljus ut! Tom gör mej verkligen till världens lyckligaste, varje dag. <3 Kommer bli så tomt utan honom när han åker. Nu har jag blivit van att alltid ligga bredvid honom när vi sover, vill inte sova ensam. Men som tur e har jag frida o Marie som kommer vara här mycket! Kommer hitta på så mycket roligt, så förhoppningsvis går tiden fort!

    

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kurerar mej. 12 januari

Uscha de senaste dagarna har varit riktigt sega. Vart hemma o kurerat mej rejält, käkat c-vitamin, citron o idag köpte jag tranbärstabletter. Hoppas det ger sej nu så jag känner mej kry imorrn. E planerat att vi ska sitta ett gäng o förfesta hos mej eller Em o sen dra oss till TG. Ska bli riktigt skoj att ha med Frida o Em samtidigt, va ett tag sen. Förhoppningsvis ska Anders o Marcus haka på också. Är riktigt förväntansfull..

På lördag e de alla hjärtans dag, en rätt överskattad dag om jag får säjja min mening. Jag o Älsk funderar på att åka til Göteborg o kolla när Pixbo spelar mot AIK, kan bli en riktigt rolig match. Sen på kvällen ska vi nog käka o ta de lugnt. Inte långt kvar tills han åker nu, en månad utan honom! Gaah. Men de kommer nog gå fint, får hålla mej sysselsatt så tiden går! Är verkligen glad för hans skull att han äntligen får komma dit o se vart hans mamma är uppväxt osv. Kommer nog bli en riktigt bra upplevelse för allihopa. Kommer iaf bli riktigt tomt i lägenheten utan honom <3

Ikväll ska jag ta mej en promenad med Nina, ska bli skönt att röra lite på sej. Har fasen suttit inne sen i tisdags i princip! Segt som tusan. Va tydligen bara 5st som kom till träningen igår, antar att det är för att det inte e nån match i heljen eller e så många sjuka?! Ingen aning. Undra om man kommer spela nästa säsong?..

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

MatchDax!

Hemma match i Ä-borg kl 19 ikväll. Ska va med de jag klarar tänkte jag! : )
Kom o hejja nu för fan! : D

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Toorsdag 5 Februari

Känner mej inte helt 100 för tillfället har haf så mycket att stå i med flytten och alla tentor så har inte fått en lugn stund. Klart de sätter sej på kroppen tillslut. Blev ingen träning igår och känns som det faktiskt inte blir någon match för min del imorrn heller. Vill verkligen inte få tillbaka all besvär jag haft med körtlarna i halsen och nacken igen. Det är fasen de värsta jag varit med om. Har skickat o sagt att det inte blir nån match, men om jag vaknar pigg o utan några känningar imorrn så e de klart jag ändrar mej. Men måste lära mej att inte träna när jag känner av massa skit i halsen o nacken.

Ska snart ner med en laddning tvätt sen blir det en långpromenad med Em vid 12. Ska bli skönt att komma ut en sväng, o Em har jag inte träffat på ett tag. Har inte vart lediga samtidigt alls de senaste!
Ikväll blir de Skräck-kväll med Marie. Har några riktigt läskiga filmer vi ska ge oss på! : ) Får se hur det går, om vi överlever återstår att se! Kollade på trailern till "Amusement" vågade fasen inte se hela trailern! Haha. Ska bli spännande o se om vi klarar oss så bra som vi tror innan vi sätter på den! :P

På lördag blir de Göteborg med Älsk, Erik o Nina. Killarna ska på båtmässan så jag och Nina ska strösa på stan tror jag. Sen blir de gemensam middag på eftermiddagen. Blir nog trevligt! Näh nu ska jag käka frukost!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 Februari, Tiiisdag.

Va i skolan hela dagen igår o arbetade med en gruppuppgift i Välfärdsstaten. Blev helt klara så nu e de bara en uppgift som ska göras i grupp på fredag. Så känns som denna veckan kan bli relativt lugn. Så otroligt skönt att kunna va hemma lite o småpilla med de sista i lägenheten. På kvällen va de innebandy o självklart va inte tränaren där. Ovanligt. Phu. Kunde lika gärna stannat hemma men va väl bra att va där på ett sätt. Flamsade mest allihopa o de behövs de också ibland. Lite skit som kom upp som vi måste ta på Onsdag, så ska de fan inte få gå till. Folk ska inte sluta pga att lagkamraterna e otrevliga! Ska försöka ordna detta, behöver inte tappa fler folk.

Passar på att tvätta nu när jag ändå är ledig o Tom jobbar. Blir en långpromenad tillsammans när han slutat, sen ska vi göra wook middag ikväll och se på film <3
Riktigt längesen vi hade en mysig kväll tillsammans, har gått i ett de senaste! Nu är de inte långt kvar tills han åker till Thailand i en månad heller. Hoppas tiden rusar förbi när han e borta. På lördag ser det ut som att de blir Göteborg med Erik o Nina, inte helt spikat än men lutar åt de hållet.

Thereze, jag tänker på dej <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()