Gott Nytt År!

Gott Nytt År alla mina godingar! Hoppas 2010 blir ett kalasfint år för allihopa!
Mitt kommer bli underbart det vte jag : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sjukling, - Tyck synd om mej!

Har pluggat på vår psykopati rapport hela förmiddagen men nu får det vara nog! Ska strax ta o bädda nej mej o kurera mej så gott det går med grönt te och halstabletter i soffan. Ska börja kolla på One tree hill. Har fått alla boxar så hoppas det är bra!
Nu orkar jag inte sitta upp längre. Peace out!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Calle!

Jag bara ÄLSKAR Calles skiva! Han har en underbar röst.



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julen förbi!

Ja då var Julen förbi även för detta året. Tycker som vanligt att det går alldeles för fort, men nyår är kvar. Fast iår blir det inte någon fest. Ska upp till syster för att äta middag som vi beställt och ha en allmänt trevlig kväll. Känns som det är de enda som jag orkar med. Skönt också att Tom valt att inte dricka mer fram tills bebisen behagar att komma ut! Känns tryggt.

Julafton var hur mysig som helst. Firade ute på Onsjö som alltid och fick mängder i fina klappar. En favorit var Buddha lampan som vi fick av Mamma o Lars-Johan. Den var hur fin som helst! Men som sagt vi är helnöjda med allting, o maten var super god som vanligt när mamma lagar!

Igår hade vi lite spelkväll här hemma. Robb har ju varit på besök över Jul så vi passade på att ta en kväll med PIzza o TV-spel innan han åkte hem. Var riktigt trevligt, tråkigt bara att han är här under så kort tid. Nu ska jag börja med maten, sen ikväll blir de hockey! Hejja FBK <3

Just de ja. Måste passa på att Gratta Amelie här på bloggen också till hennes finaste lilla bebispojk som valde att titta ut den 23e December. Han är verkligen super fin! Grattis vännen! : D

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Julafton!

Äntligen Julafton! : )
Jag o Älsk har haft en lugn morgon med frukost och julklappar! Jag fick mig en ny helt fantastiskt fin kamera och en digital fotoram : D Han är för snäll! Och uppenbarligen har jag vart snäll också haha. Blev superglad för kameran vi hade var riktigt dålig och med fotoramen kan man visa upp fina kort som man annars alltid gömmer undan i fotoalbum när man väl fått tummen ur att framkalla! Så det blir kalas detta : )

Nu ska vi ordna o dona lite innan det blir firande på Onsjö fram tills sena kvällen som vanligt!
God Jul allihopa!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

JulShoppa.

Jaa då kommer snart Marie o hämtar upp mej. Ska ut till Överby o köpa de sista klapparna. KOmmer vara smaaalt mycke folk. Men har inte så mycket val! Haha : )
Därför e de lika bra att vara där när de öppnar så man kommer därifrån någongång!

Gick o la oss redigt tidigt igår, strax efter 21 tiden. Men där låg jag i sängen o stirrade i taket med tusen olika tankar. Till slut va klockan efter 24 så jag gick upp o betalade mina räkningar o fick se hur mycke snö det kommit! Gaaalet mycket : )
Efter de tror jag att jag slumrade till nån timma fram till 3 o sen låg jag där igen. Ork. Men hoppas hinna sova en stund på dagen innan vi ska iväg på middag o sen uppesittarkväll.

Näh får kila. Puss på er.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Två dagar kvar!

Sen är det äntligen Julafton! Allt som hör till Julen är så galet mysigt, jag är verkligen helt tokig i julen. Är som ett litet barn : D Men det tycker jag om!
Så mysigt att man är med sina nära o kära och bara rår om varandra och har trevligt i varandras sällskap. Slå in julklappar är också en favorit, imorrn ska jag köpa klart allting och sen ordna iordning klapparna! Kvällen kommer bli trevlig, börjar hos Toms mamma och sen vidare till uppesittarkvällen på Katrinedal. Och självaste JUlafton firas på Onsjö med de närmaste. Det är alltid sååå mysigt.

Brukar annars varje år ha uppesittarkväll hemma hos mej / oss men i år kommer inte Frida hem över Jul så jag har ställt in den årliga traditionen. Var ju trotts allt jag och Frida som startade den! : ) Får hoppas att det bara blir ett uppehåll i år och att vi får ta igen den nästa år!

Idag kom mami på besök o jag fick en tidig julklapp o massa skumtomtar <3 Hon är för söt. Nu kommer strax Tom hem från träningen då blir det nog film och goda smörgåsar i soffan!
Han är mannen i mitt liv, och han gör mej lyckligast i världen varje dag. <3


Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Många bollar i luften!

Nu har jag ätnligen fått tummen ur att skicka in min första planering av föräldraledighet. Men jisses va Försökringskassans sida är en djungel av frågor och krångliga saker.
Men känns som jag fick rätt på det till slut med lite hjälp av en handläggare och Amelie. haha!
Fast jag är helt inställd på att det kommer vara nått som krånglar.

Idag väntar ett BM besök vid 16 tiden sen ska jag hem till Linn för att se skräckfilm. Gaah : ) Imorrn jobbar jag 10-15 och resten av dagen ska gå till att ligga i soffan tror jag. Ska upp tidigt på onsdag för att köpa de sista klapparna. Lär va smalt mycke folk ute, ork.

Nu ska jag käka plättar! : D

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys helj!

Jaa denna heljen har varit toppen, har umgåtts med Älsk hela heljen vilket var riktigt längesen. I fredags kollade vi på film, tog oss en kvällspromenad och somnade tidigt.
Igår var enh riktigt mysig dag från morgon till kväll. Vaknade av att Tom kröp upp bakom mej o höll om mej, så vill jag vakna varje dag! Helt fantastiskt. <3
Sen lagade vi tillsammans en riktigt god Julmiddag med Janssons frestelse, skinka, prinskorv o köttbullar m.m. Var såå gott! Har ju inte varit på något julbord så nu fick jag mej också en liten tjuvstart på julen!

Nu är Tom på ett träningspass, när han kommer hem blir det min favorit kycklingrätt till middag och mys i soffan resten av kvällen. Har börjat kolla på fängelseserien OZ tillsammans nu också, så vi har en hel del timmar att beta oss igenom!
Imorrn blir det plugg för min del på morgonen sen ska vi till barnmorskan o lyssna på hjärtat igen <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

BioMys.

Jaa ikväll blir det BioMys med Älsk. Han var söt o överraskade mej med att ha bokat biljetter till Luftslottet som sprängdes! Ibland kan han <3 haha...Ska bli så mysigt o komma iväg o se den ikväll.
Ser fram emot en helj med mycket egentid tillsammans med honom. Det behöver vi.

Fick mitt resultat på NäringsLäran, o jag klarade den! Underbart! Har fått inskickad ännu en uppgift idag. Hoppas den går vägen den också. Helt sjukt att man inte hinner koppla av när en uppgift är inskickad, då är dte bara att ta tag i nästa! : /

Nu är det dax för mat. Sprödbakad torsk står på menyn idag! : )


Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snööö.

Ja nu har det äntligen kommit snö som lagt sej till rätta på marken. Tycker det blir så otroligt mysigt när snön kommer, hoppas den ligger till Jul bara. Jag vill ha en vit jul i år!

Har sovit några få timmar i natt, men mina händer, höfter o armar domnar och krampar vilket gör det nästintill omöjligt. Men det är "bara 44" dagar kvar som alla säjjer. Viulket jag tycker är en väldans lång tid om det ska fortsätta på detta viset! Jä jä inte mycket att göra.
Ska iväg o jobba mellan 15:30 - 20:30 ikväll. Känns helt okey. Ordnar och donar med lite mysiga filmer jag ska ta med mej. Blir Grinchen o Niko så vi får lite julkänsla : )
Saknar min bästa Frida, längtar så tills Januari då vi äntligen ses igen <3
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sömnbrist.

Nu har jag inte sovit på 29 timmar. Tur att UFC sänds på nätterna säjjer jag bara!

Spenderat hela förmiddagen på Övrby med syster så nu är kroppen helt slut och jag är helt lost i huvudet.

Ska sätta på en film i sovrummet nu och förhoppningsvis sova en stund, om inte annat så blir det lite vila. Senare kommer Marie hit o chillar. Blir inte många knop gjorda.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka..

Då var det måndag igen och tiden rullar faktiskt på rätt snabbt nu måste jag säjja. Kan ju hoppas att det fortsätter i samma takt, eller liiite snabbare går också bra : )

46 dagar kvar till BF idag, känns som jag är så stor så jag spricker snart. Längtar galet mycket tills vi har bebis här hos oss och jag kan ta tag i träning och komma i mina vanliga kläder igen.
Börjar bli riktigt tungt nu, för både rygg o höfter. Men massa mysigt är det självklart att känna bebis hela dagarna som lever rövare där inne! : )

Mina händer har börjat svullna så ser ut som jag har små tjocka prinskorvar till fingrar för tillfället. Lagom roligt haha. Men vem bryr sej, jag o Älsk är snart föräldrar! : D Och som vi längtar!

Funderar på om jag ska baka julgodis idag. Orkar jag det?!

Love / Therese


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ambitiösare än vanligt!

Har äntligen fått klart min NäringsLära tenta så den är inskickad och klar. Har även fått ett bokreferat inskickat! Känner att jag vart riktigt ambitiös denna dagen.
Ska ögna igenom Psykopati uppgiften också. Men sen får det vara nog för idag.

Kvällen erbjuder Fredagsmys på Katrinedal. Jag o Älsk ska upp o ha spelkväll med Erika o Jimmi, köpa god mat och ha allmänt mysigt!
Imorrn ska jag o Älsk åka till Överby o köpa Mumin spjälskyddet så vi kan dona iordning med sängen i barnrummet. På kvällen ska han  på 75 års fest, 3 som fyller 25. Jag avstår att åka med då det är fri bar och själva festen hålls uppe i nått hus i skogen.
Det är inget jag orkar med. Haha. Så jag ska umgås med Linn och på kvällen va på Katrinedal i väntan på att åka o hämta Älsk. Får se vilket skick han kommer vara i! : )

Näh nu ska jag få nått i magen och sen vara ambitiös en timma till. Lika bra när motivationen finns.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pratar i nattmössan! : )

Klockan är drygt 01:30 o jag ligger med datorn i sängen. Kan självklart inte sova vilket är galet konstigt då jag vart igång sen tidig morgon.
pluggade Näringslära i förmiddags och eftermiddagen och kvällen spenderades ute på Onsjö med massa Julbak.  Haft sammandragningar tilloch från hela kvällen, vilket är lite smått otrevligt men det är väl bara att vänja sej på att kroppen snart ska sätta igång och förbereda sig.
Och då lär inte de här sammandragningarna vara något jämfört med de jag har att vänta! Haha.

Älsk fick för sej att vi behövde en ny dator nu ikväll så han spontanbeställde en ny burk bara så där. Jag tycker personligen att det finns roligare saker att lägga pengarna på. Men karlar är som dom är!
Vi har inte haft kvalitetstid sedan i torsdags förra veckan så imorrn äntligen är vi båda lediga tillsammans på eftermiddagen o kvällen, ska bli riktigt skönt att bara vara hemma tillsammans o mysa <3 Det behövs för att hålla glöden uppe, vilket vi verkligen vill göra.
Jag vill absolut inte att vi ska ta varandra för givet och låta alla dagar vara vardag. Tycker det är viktigt att ha någon/några dagar i veckan till mys med middag och riktig kvalitetstid med varandra så man håller kärleken vid liv! och dom dagarna blir oftast mysigast om man varit ifrån varandra lite så man saknar varandras närhet.

Nu börjar jag bli hungrig så ska försöka lösa det med en smörgås och sen lyssna vidare på min ljudbok. Hoppas på mer än 3 timmars sömn inatt, men antar att det är för mycket att hoppas på! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjockis bilder.

Jag vet att jag är dålig på att lägga upp bilder på min minnst sagt växande mage. Men för att få tyst på alla nyfikna själar så kommer det några bilder här!
Bildernas ordning:
* V 17
* V 20
* V 28
* V 32 (1.a december)

   

Hur stor kan man bli innan man exploderar?! Jag vill ha tillbaka min kropp...

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Näringslära.

Suttit med min Näringslära tenta i strax 3 timmar och har snart fråga 1 klar. Det känns ju motiverande, eller inte. Jisses va krånglig den är men dock intressant : ) Vilket är bra!
Alltid intressant med kostvanor och energiintag osv. Men måste ju säja att jag känner mej jävligt dålig just nu, har nog världens sämsta energiintag för tillfället haha!
Men så får det vara i typ 53 dagar till drygt till bebis tänkt kika ut.
Sen får set bli långpromenader, sportlife och goda kostvanor, eller bättre än nu iaf! Haha.

Nu ska jag dra fram dammsugaren och sen vila en stund. Ikväll kommer Selma godingen hit o leker! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuk sambo!

Älsk har vart småsjuk sedan igår. Så mysigt att vakna i sängen med honom bredvid mej istället för att vakna ensam! Vi åt mysig frukost tillsammans framför Tvn i morse och sen fick jag sätta igång i finslipa min Krimtenta som nu är inskickad och klar!
Nu ska jag smyga in i sovrummet o lägga mej hos Tom ett tag och titta på Las Vegas.
Sen måste jag tillbaka till verkligheten för att ta tag i nästa tenta! Men ikväll blir det mys med Marie, ser jag fram emot! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

SömnProblem!

Har fått knappt 3 timmars sömn inatt och detta börjar göra mej smått tokig vill jag lova. Skäller som en galning på Tom för att han snarkar till då och då. O han e bara så söt o vänder sej om och säjjer förlåt! Naaw, stackarn det kan ju inte han hjälpa.
Så igår åkte jag till Junkyard o köpte en TapOut T-shirt till honom, bara för att han är så underbar och står ut med mina humörsvängningar när dom kommer <3

I morse kunde jag inte ligga kvar i sängen o försöka sova ens, grannen ovanför spelade Lady Gaga för fulla muggar! O jag som nästintill hatar henne music. Så det var bara att gå upp o äta tomtegröt! : )
Ikväll ska jag och Marie hem till Em på lite myskväll, blir nog lite film och TV-spel. Skoj o spendera en kväll hemmifrån för en gångs skull!

Nu måste jag ta tag i tentan igen, halva är gjord så bara att kämpa på. Hoppas bli klar imorrn på dagen så jag får den inskickad. En tenta mindre att tänka på!

By the way här kommer en sjukt skön låt! : )






Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 December

Äntligen December, som jag längtar! Är ju helt klart årets mysigaste månad. Massa mysig belysning utomhus och inomhus, man bakar och lagar gott och räknar ner dagarna till den stora dagen, Julafton! : )
Fattas bara att det ska komma lite snö nu också, de hade vart undebart.
Men den turen ligger inte på vår sida, som det känns nu. De senast jularna har vart gröna : /

Nedräkningen tills bebis kommer har börjat, idag är det 59 dagar kvar till BF. Får se om hjärtat tittar ut tidigare eller senare. Vi hoppas såklart på lite tidigare : ) Haha!
Helt magiskt vad detta har fört mej och Tom närmare varandra. Vi har båda vuxit på ett bra sätt och det finns inget mysigare än när Tom håller handen på magen o pratar med vårat hjärta o han känner sparkarna! Det är så myisgt!
Tom gör mej lyckligast i världen och det hoppas jag att han kommer fortsätta med livet ut. Jag kan inte önska mej någonting annat än det liv jag har nu.

Saknar dock Frida så det gör ont, riktigt jobbigt att inte ha henne i närheten när det händer så mycket i mitt liv som är positivt. Men självklart förstår jag att hon har fullt upp i Norge. E ju alltid mer jobb under Jul o Nyår. Men hade vart underbart att ha henne i närheten.

Nu ska jag ta tag i min Krim. tenta som självklart handlar om Vetenskapsteori och metod ännu en gång! När ska detta ta slut?!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()