Valborg.

Har inte lyckats somna en minut och nu ger jag upp. Har legat i soffan hela förmiddagen och kollat massa film på Canal+, underbart att ha de kanalerna finns nästan alltid något att kolla på för att fördriva tiden.
Nu sitter jag på Spotify och fixar en ny bra playlist, vad skulle jag göra utan Spotify?! Gasch så bra..Ligger nästan på samma nivå som youtube.

Älsk ringde för en stund sen, underbart vad ett litet samtal kan få en på bättre humör! Kärleken är verkligen värd allt. Igår hade vi (eller rättare sagt jag) en dålig dag, tog ut all min irritation på Tom o tjaffsade om helt oväsentliga saker. Men alla "downs"  man har i ett förhållande känns så sjukt jobbiga då man just är i dom men så snart dom är över så känner man helt klart att kärleken är värd allt. När man är singel så slipper man alla "downs" och behöver inte känna av svartsjuka eller liknande, utan man har bara sej själv att tänka på. Kan kännas lättare vissa stunder men jag skulle aldrig mot någonting byta bort det liv jag har idag. Jag är så otroligt lycklig med min prins och vi båda vet att detta kommer hålla hela livet. Vi har båda vart med om mycket och kämpat o klarat av mycket motstånd, det har gjort oss så mycket starkare och så mycket säkrare på vad vi verkligen vill med livet o varandra! <3
Jag skulle inte vilja spendera en dag utan honom vid min sida, han är mannen i mitt liv utan tvekan.

Ikväll blir det myskväll, vet inte vad det blir än men vi ska njuta av varandras sällskap. Imorrn blir det lite kalas uppe på katrinedal med några stycken. Blir grillning, alkohol, kubb och rockband.



Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ingen sömn..

Har knappt fått någon sömn alls inatt, magen har krampat till och från hela tiden! Brukar i vanliga fall inte känna av när jag har min mens men nu är jag helt utslagen. Magen krampar och värker så jag blir galen, ligger i fosterställning o pinas. Uscha.
Skulle egentligen till skolan och färdigställa ett litet grupparbete men kommer inte upp ur sängen. Har skickat anteckningarna jag gjort på mina kapitel så jag bidrar med något. Gillar verkligen inte att missa grupptillfällena med arbetena!
Tur man har en bra grupp, man kan ju alltid bli sjuk o vara borta o missa lite ibland det händer alla.

Ingen dålig vändning Tre Kronor gjorde igår i matchen mot USA. Herre, låg under med 2-5 in i halva tredje perioden o vände till 5-5 och 2 minuter in i förlängningen görvi mål! Härlig vinnst. Match mot Ryssland idag kl 16, kan bli en ruskigt bra match det också.

Nu ska jag nog sätta på en film och hoppas på nån timmas sömn så jag kan bli människa igen.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Försöker läsa..

Uscha sitter och verkligen kämpar med att läsa Empowerment boken men den är såå tråkig och inte den lättaste att förstå heller för den delen! Urk. Och måste verkligen läsa mina kapitel och göra anteckningar så vi kan slutföra uppgiften i skolan imorrn.

Gårdagen var hur bra som helst. Umgicks med Frida från morgon till kväll. Va på Överby och letade sommarkläder, hittade en kjol som jag köpte, det är en bra början! Haha. Men måste ut o leta mer kläder för går ju inte att ha 3 olika outfits i sommar bara. Phu. Att det ska vara så svårt att hitta kläder man trivs i! Jag hittar alltid något som är fel med allt jag provar i princip. Aja det löser sej nog som allt annat. Försöker komma på en present till kan jag köpa till Tom också, har köpt en hittills men vill hitta något mer, svårt det dära med att komma på vad man vill ge honom. <3

Planer inför heljen har börjat smidas, blir nog lite kalas på fredagkväll. Pratar på grillning, kubb och lite alkoholintag. Kan bli en riktigt lyckad kväll om vädret e på vår sida vill säjja. Det återstår att se, ska höras med grabbarna senare. Förra årets Valborg var hur lyckad som helst, brändboll och massa skoj på Restad Gård. Man vill ju komma upp i den nivån i år igen! : ) Näh om jag ska ta o bege mej till soffan och avsluta mitt första kapitel i boken.


Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuk dröm..

Inatt sov jag verkligen inte alls bra, vaknade titt som tätt. Minns att jag drömde att en hylla i vardagsrummet föll ner rakt i på Zigge och att han dog! Vaknade med ett ryck o fick se att Zigge självklart låg i Datastolen som vanligt o sov! Phu : ) Sjuk dröm!

Blev iaf en underbart skön morgonpromenad med Frida i morse, men inget gym men de spelar ingen roll. Tar passet imorrn på morgonen innan det är dax att plugga. Aja nu blir det iaf Överby med coolaste brudarna Frida o Amelie, de blir rock!


Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nytt o fräscht!

Nu har Camilla vart snäll o designat om min blogg! Jätte nöjd, skulle helt klart vilja klara av att göra sånt här själv. Men jag förstår verkligen ingenting av allt det där med kodning osv! Haha. 
Tusen tack Camilla! Kika in på hennes blogg ----> http://camillaelin.blogg.se


Love / Therese

Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()

Design

Näh nu fick jag ta en gratis stilmall till bloggen. Den jag gjorde ett tappert försök med blev ju katastrof! Camilla hjälp mej : )


Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

I feel good.

Blev ingen grillning i Lördags. Jag o Älsk tog oss en tur på Mc:n i den fina vädret och på kvällen hyrde vi film och åt god mat! Va riktigt skönt att bara ta de lugnt.
Igår va Frida här hela dagen o kvällen. Vi solade, åkte till siba och på kvällen blev det Thai mat och en film, Poor boys game riktigt bra!


I morse spenderade jag nån timma på gymet, passade på att sola efter passet också. Har just käkat lunch och nu ska jag snart kolla på Rock of love. Ikväll blir det bara chill med Tom efter hans träningspass. Imorrn e det en morgonpromenad med Frida innan det blir ett pass på gymet, mami skulle följa med o träna också. På eftermiddagen blir det Siba med Frida, måste hitta lite sommarkläder och sen hemmafruarna mys i soffan! Så morgondagen är fullbokad med massa skoj! Härligt.


Har ett par kapitel som ska läsas inför en uppgift i skolan med gruppen på torsdag, men det skjuter jag på tills på onsdag som det ser ut nu! : )


Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var det helj!

Igår var deten riktigt bra dag, kom upp tidigt så det kändes som man hann med hur mycke som helst! Solade på morgonen sen tog jag o Marie oss en glass på stan.åkte även o handla tillsammans.
När Älsk slutade tog vi oss en mysig tur på motorcykeln.
På kvällen kom Carro på besök hos oss, drack lite vin o spelade spel. Va en lugn och riktigt trevlig kväll.


Idag blir det nog grillning med underbaraste mupparna ute i skogen på Botered. Göra egen lägereld och dricka lite cider och bara njuta av gott sällskap. Det kan bli riktigt mysigt. Denna gången ska jag INTE glömma kameran hemma : ) Men som sagt ingenting bestämt än får se hur vi känner sen. Kan vara skönt att bara vara hemma också eftersom Tom ska jobba extra imorrn.  Det har blivit lite för lite ensamtid för oss den senaste tiden! Aja det löser sej. Vi har ju hela livet framför oss haha! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Plugg plugg plugg

Har grävt ner mej ordentligt i min tenta i Välfärdsstaten denna veckan! Suttit över 17 timmar med den sammanlagt men nu tror jag att den är klar. Hoppas jag. Phu. Den tillhör nog de saker som rä de tråkigaste jag någonsin gjort. Politik är inte min starka sida om man säjjer så.

I morse blev det en liten promenad i solen med Marie, satte oss i solen och drog en catch up också har inte setts på länge. Imorrn blir det solning och en trip till Överby med henne också! Ska bli riktigt trevligt. Måste hitta present till Tom som fyller år i maj. Men har rätt bra koll på vad jag tänkt köpa.

E prat om grillning ute på Botered med mupparna i heljen också, får se vilken dag det blir men vädret ser iaf ut att vara på vår sida! En kväll blir mys med Tom också, vin, räkor och kärlek får det bli <3 Underbart.
Sågs inte alls mycket i heljen som var så det får vi ta igen nu!
Nu ska jag sortera tvätten o sen kila ner o starta några maskiner. Ska kolla igenom tentan också o skicka in den så jag är av med den!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grillning med mupparna!

Blev en impulskväll med mupparna på berget igår. Vi åkte o handlade massa grillmat o annan gotta och begav oss som skogsmullar upp till berget till ett vindskydd.
Gick o ledade ved och massa pinnar för att kunna göra en fin stor brasa, gick kalas. Kände att jag inte var i min rätta miljö men jag gjorde så gott jag kunde, haha! : )

Efter maten kom sågen fram, herre! De va så jävla roooligt! Haha. Talang 2010 får se upp på akrobatkonster också. Anders och Igestrand e inte o leka med : )

När vi skulle gå till bilarna va de verkligen svart, såg ingenting men som tur va så hade jag lampa på min mobil så vi kunde se lite iaf när vi gick i skogen! Va en hur lyckad kväll som helst, så den ska klart göras om snart. I sommar blir de med övernattning också. Mys!


Nu ska jag strax iväg o handla inför kvällen. Blir grillning på Katrinedal, kul att Erland med familj ska med också! Så blir de lite kallt vin o cider i solen till maten. Kommer bli mys. Tråkigt bara att min prins inte ska vara med hela kvällen <3 Men jag överlever! ; )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag 17 April

Paniiik över sommaren. What to do, what to do?! Hoppas verkligen jag kommer in på nån intressant sommarkurs så jag får lite cash iaf. Väntan på antagningsbeskedet är ingen höjdare.
Annars kommer de bli en redigt tråkig sommar!
Det är ju ändå på sommaren man har så mycke roliga planer och de flesta planerna involverar pengar, men det kommer nog lösa sej som allt annat, I guess?! 


Kanske borde köpa mej en trisslott?! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Soooool o träning.

Idag har det varit en riktigt bra dag! Vaknade av att solen sken in genom fönstret, underbart! Tog mej en promenad bort till Erland o William. Satta oss på filtar i gräset och fikade och hade allmänt mysigt! Läste skvaller o busade med William. Traskade sedan hem för att snabbt byta om till träningskläder och mötte upp Carro för ett träningspass på Sportlife. Va riktigt skönt trotts att jag inte gillar att vara i gymmet, men jag stog på en crosstrainer hela tiden så de funkade. Imorrn blir de ännu ett pass där om jag inte cyklar upp för en löprunda på skidstugan!
På kvällen blir mys med min finaste, stunderna tillsammans med honom är dom bästa. Känns som jag blir mer förälskad i honom för varje dag som går! Jag är lyckligt lottad <3


På Lördag blir det årets första grillning på Katrinedal, ska bli riktigt mys. Erland med familj ska kanske opckså haka på upp så kan bli riktigt roligt! Rockband lär spelas också så jag tror detta kan bli en riktigt mysig helj.


Nu är Tom o handlar inför middagen som väntar, pastagratäng står på matsedeln idag. Nu ska jag umgås med Jerry Springer en timma till!
By the way, får ingen ordning på bloggen så ni får ta den som den är just nu! : ) Peace Out.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ombyggnad

Håller på att designa om min blogg! Är helt ny på detta så ha överseende med att jag grejjar! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 April

Då va Påskheljen och dess ledighet över för detta året. Har vart en riktigt mysig o bra Påsk. Älsk drog på sej feber så han va sjuk o hemma från jobbet onsdag o torsdag så det blev nästan en hel vecka med honom hemma! INte ofta det händer!  Vi låg o tittade på film o Tv i sängen hela de två dagarna, hur mysigt som helst.
På Påskafton var vi ute på Onsjö med min familj. Åt god mat, spelade kubb, dart och drack vin. Var supertrevligt. Söndagskvällen spenderade vi hos Toms mamma.

Igår lagade Tom min favorit rätt, en jätte god curry kyckling, ris och jordnötssås! Hur gått som helst. Vi passade också på att gå o hyra en film. Va flera år sedan vi hyrde film, men det blir helt klart en annan känsla när man går till videobutiken och hyr en! : )
Jag börjar få lite små panik över alla yppgifter och tentor som ska göras innan månaden är slut! Är helt plötsligt hur mycke som helst. Uscha. Måste ta mej i kragen och få tillbaka min motivation som jag tappat!

Ikväll blir det lite innebandylir i fregatten med ett trevligt gäng, ska bli gott o hålla i klubban lite. : ) Imorrn kör jag igång på Sportlife igen också! Träningen gör verkligen så hela jag mår bra!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kärlek.

Älsk kom hem med en underbar bukett rosor när han slutade jobbet!
Naaw han är så underbar <3




Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Första April.

Herre vad tiden springer förbi, redan April men jag klagar inte allt närmre till sommaren : )
I söndags va jag och Tom på IKEA fick köpt oss en hel del. 2 nya sängbord, lampor till sängborden, stor spegel till hallen och en ny vardagsrumms matta!
Vi blev hur nöjda som helst med inredningen, har fått så otroligt fint här hemma! På kvällen åkte vi med Jerry o lira innebandy i Trollhättan i 2 timmar.

Har annars inte hänt allt för mycke, denna veckan har bestått av plugg mestadels. Har en tenta som ska göras på tid på fredag visserligen är den hemmifrån men känner mej inte så förberedd. Men 2 från basgruppen kommer hit så vi ska sitta tillsammans, måste ju underlätta en del iaf. Sen har jag en samtalsträningsuppgift som jag inte ser fram emot att göra, usch känner mej så stressad men har samtidigt ingen motivation för tillfället.

Jag hoppas innerligt att jag kommer få¨ett bra jobb som jag trivs med när jag fått min utbildning. Vill inte stå o trampa på samma ställe hela livet. Känns som jag inte kommit nån vart alls. Men antar att man har de men ändå. Hoppas att jag ska kunna vara helt frisk nästa vecka så jag kan ta tag i träningen på allvar igen, då vet jag att jag kommer må bättre på alla plan.

Längtar tills Lördagens festligheter, va allt för längesen jag festade nu!  Ska försöka läsa ett par sidor till i boken inför fredag, sen blir de att hejja fram Färjestad! Ta hand om er!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()