30 September

Vart en bra dag rakt igenom faktiskt. Började dagen med en lång och tuff dag i skolan. Hade examinationsseminarium hela dagen. Men vi lyckades riktigt bra med våran redovisning och budskapet gick fram Handledaren tyckte att vi gjorde de galant och hade gått in i detalj. Så de kändes bra.
Kvällen har jag tillbringat med de bästa tjejerna Frida och Em. Har spelat kort, kollat Idol och Hemmafruarna. Vart hur mysigt som helst. Inte ofta vi har "våra" kvällar längre, vi har så mycket för oss hela tiden så vi får verkligen pussla för att hinna ses. Nu ser det ut som vi kommer ha en helmysig lång kväll på torsdag också! Ser jag fram emot.

Im har jag sovmorgon, börjar inte skolan förrän kl 13 i Trollhättan. Ska ha HLR hela eftermiddagen, ska bli intressant och verkligen lärorikt. på kvällen är det träning som gäller självklart. Match på Lördag så nu när serien är igång är det bara tuffa tag som gäller! Skönt att känna att min sattsning gett resultat, och att man får så otroligt positiv respons. Känsn skönt. Känner att det mesta går i medvind för tillfället! Underbart på alla sätt o vis! <3
Nu ska jag göra mej en kopp te och mysa i soffan en stund innan det är dax att bädda ner sej och välkomna en ny dag med nya möjligheter : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

29 September

Haft en hur bra helj som helst! Fredag som sagt var den mysigaste och absolut underbaraste kvällen på mycket länge. Allt var hur bra som helst.
Lördag började jag och Syster med att åka och kolla på Innebandy. Efter de va de snabbt hem o fixa iordning sej inför kvällen. Förfestade hos mej, ett riktigt härligt gäng brydar. Sen bar de av till TG. Tiden gick sjukt fort och vi hade så skoj. Köpte nattamat på torget och hamnade på en impulsiv och lång efterfest hos mej. Va en lyckad kväll. Fick mej en lång catch up med en barndomskompis som jag inte pratat med eller sett på många många år. Fick lite för mycket information än va jag behövde men dte kändes ändå roligt att höra på nått konstigt sätt : )
Söndag blev det chill, hade inte sovit på ett dygn och tänkte att de va lika bra att hålla sej vaken så  man sov stenhårt på natten. Blev en mysig kvällsmat med Älsk, och sen sängen tidigt!

Idag har de inte vart mycke på schemat, va iväg med mami och L-J i Thn. Fick köpt mej en ny sport top som jag verkligen var i stort behov av! Nu ska jag strax byta om och dra mej iväg på träning. Im är det dax att ha examinations seminarium i 2 timmar inför klassen! Gaah.

  

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

KärleksRus <3

Haft den underbaraste kvällen på länge. Kände på mej att det skulle bli nått alldeles extra. Allting var så perfekt, ingenting gick fel. Allt var så otroligt underbart! Så vill jag fortsätta ha det hela livet, det vet jag helt säkert. Känner så ofattbart mycket, pirrar i hela kroppen fortfarande. Du gick nyss, men jag saknar dej redan. <3
Nu ska jag somna lycklig och hög på kärleken..Underbar kväll..

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

26 September

Seriepremiär mot Skövde borta igår. Våran tuffaste match hittills. Vi hängde med bra i spelet men nu märkte vi vad försäsongen hade gett om alla hade tränat då. Förlorade med 4-1 men vi gjorde en bra insatts, kämpade in i de sista. Surt, hade gärna börjat säsongen med en vinst. Men får hoppas på första vinsten nästa Lördag då spelar vi hemma.

Har städat hela förmiddagen, haft Mami o L-J här. Dom borrade upp en tavla, klocka och klädhängare. Fick även mina nyinköpta shorts strykna av mami haha! Ska ju ha förfesten här im så får va liite ordning på torpen om de ska komma folk! Ska upp på vinden med lite grejjer sen också. Ser verkligen fram emot morgondagen.Ska först iväg på Herr match i ä-borg och sen blir de storslaget kalajs med massa brydar. Ska lätt bli de roligaste på länge! : ) Ikväll blir det efterlängtat mys. Hoppas på en hög mysfaktor! <3
Näh nu ska jag återgå till Greys anatomy innan jag ska ta tag i vinden och få handlat lite.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

24 september

Efter träningen igår blev jag helt chockad! Mängder i missade samtal o sms. Paniken steg och jag fick en klump i m agen. Dramatik på högsta nivå blev de. Tack tjejer för att ni kom och berättade. Känns otroligt bra att det var jag som stog högst på eran lista, att ni ville vara ärliga och raka mot mej. Att ni litade på allt jag sa och insåg vart sanningen kom ifrån. Det är så otroligt galet allting. långt ifrån ett friskt beteende. Jag blir mörkrädd..

I skolan går det av bara farten. Fått en ny student i våran basgrupp, fungerar mindre bra. Inte bidragit med något på våra två arbeten som äntligen blev klara idag. Känns jäkligt tråkigt att hon ska få glida med på en räkmacka. Ville knappt skriva med hennes namn när vi sände in arbetena! Men vi ska prata med handledaarna på tisdag om detta. Men så otroligt skönt att vara klar med grupptentan och examinationen, så nu kan jag vara helt ledig imorrn och fredag! Efterlängtat och välbehövt för mej vill jag lova! Så imorrn blir de till att åka och fylla på kylen som ekar av tomhet med mami. Och sen e de seriepremiär mot skövde borta. Så det är fullt ös im. Men fredag ska bli underbart lugn. Måste ju vila upp mej inför Lördag, då smäller de tjejer! : )
Näh ska byta om och åka iväg o träna, blir nog kontrakt skrivning idag också.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

22 september

Gick upp 07:30 och började dagen kaotiskt med att upptäcka att mitt busskort låg i träningsväskan som va hemma hos mami. Så kunde inte ta mej till skolan. Det var lika bra att vakna till och sätta igång o sammanställa examinationsarbetet, kom en bra bit på vägen. Kände att jag ville göra något när resten av gruppen pluggade i skolan på grupptentan. Så jag trod mitt strå till stacken fast jag satt hemma. TRäffade syster istan och köpte present till mami som fyller år idag! Gick till banlken och fick m ej en ny internet dosa och passade även på att beställa ett nytt bankomatkort! Sen fastnade vi på en bänk i solen och blev sittande i nästan 2 timmar och bara pratade. Var underbart!
sen va de dax för lite kalasfika hos mami, efter de va det bara att stressa iväg för att hinna träna.
Träningen gick inte alls bra. Fy fan, så jäkla störande. Fick mej iaf ett snack med Kenth och det gjorde att det genast kändes bättre. : )
Nu har jag just avslutat ett bra samtal med Älsk för en gångs skull. Inte vart det bästa den senaste tiden om jag ska vara ärlig. Jag kämpar på och jag hoppas att det ger resultat denna gången. För denna situationen håller inte för någon av oss. Det finns dessutom så lite tid över, och den måste prioriteras väl. Vilket den inte alltid gör. Näh nu ska jag borsta tänderna och bädda ner mej, så jag e redo för en ny dag full med böcker och plugg. Natt.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

20 September

Varför kommer nederlagen när jag minst behöver dom?!.. Jag kan inte förstå vad det är som händer, det går inte. Jag ser inte problemet. Respekt och ärlighet är det enda jag begär. Men jag kan inte släppa taget, jag vet att jag inte kommer göra det. Jag är fast i en ond cirkel, jag ser inget slut..
Fan.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

19 September

Just kommit hem från skolan. Phu. Va en riktigt seg dag idag, examinationsuppgiften är verkligen tuff. Men det som va mindre roligt va att motivationen i resten av gruppen va på botten idag.
Snart kommer Em, vi ska ha Greys anatomy maraton ikväll tänkte vi. Ska plöjja igenom säsong 3 och bara mösa i soffan Äntligen lite lugn och ro. Känns välbehövt för min del.
imorrn är det träningsmatch mot Wårgårda, inget annat än vinst som gäller. E ju andra mötet och de första vann dom. Taggade till tänderna e vi. Gjorde en snygg vurpa på onsdagsträningen. Phu den kunde kvittat. Uner våran simpla uppvärmning snubblar jag på mina egna fötter och glider näst intill 2 meter på knäna..Det värsta av allt va att hela herrlaget satt på läktaren! Bra Therese!
Så nu har jag ett stort sår/brännmärke på vänsterknät. Jag lyckas alltid på ett eller annat sätt. Nu ska jag ner och slänga in en maskin med tvätt innan Em kommer.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 September

Hade Selma här över natten. Häntade henne på dagis kl 16, då tog vi oss en promenad ner till roddklubben. Gick på grusvägen vid vattnet och kastade sten så de lät "plopp". Haha! Handlade lite smått innan vi gick hem och åt en ganska sen middag. Till kvällen blev de Pippi på de sju haven och Emil i Lönneberga. Blev väckt av en pigg sak kvart i sju i morse. De va bara att gilla läget o sätta på Pippi igen innan de va dax att lämna henne på dagis kl 9.

Satt med min tenta mellan 9-15, blev nästan helt klar bara en fråga kvar som jag får kolla efter im på biblioteket. Ska träffas i Thn och börja med grupptentan, ska försöka ha den klar på tisdag så vi kan ägna oss åt våran examinationsuppgift sen. Den ska det även planeras en redovisning till. Ska lägga mej i soffan o sova lite innan det är dax att åka iväg och träna.
Väntar på att få ett telefonsamtal som jag behöver ha för att kunna slappna av. Detta är en enda ond cirkel som jag inte kan ta mej ur. Vill jag ens ta mej ur den? Åh fan jag vet inte. Allt är ju så bra men ändå inte. Jag är antingen i en djup dal eller på ett högt berg. Alltid..
Nu ska jag sova en stund, orkar inte va vaken mer. Tänker om vartannat hela tiden. Är det inte tentastress så är det det andra. Ork att vara mej just nu.

  

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

16 September

Just kommit hem från skolan. Hade redovisning av våra fältstudier. Gick kalasbra! Grupperna som lyssnade på oss hade inget negativt att komma med så det kändes hur bra som helst! Så nu är det avklarat iaf.
Jag va gött pepp inför gårdagens träning, och för min del gick det hur bra som helst. Tråkigt bara att det dyker upp folk som knappt har hållt i en klubba innan och dessutom hade en hel mysko personlighet. Blev livrädd vissa stunder.
Jag och Sandra funkar hur bra som helst i försvar men när vi väl spelar upp bollen så kan anfallet inte göra någonting med bollen. Så blir mest försvarsspel när våran femma är inne och försök till bra uppspel. Den andra femman har sattsat på starkare framåt så det är väl bra upplägg från Kenths sida ändå.
Jag och Sandra har tagit på oss att coacha våra forwards lite nu. Så vi får se hur det går.
Ska snart gå o hämta min ögonsten på dagis. Hon ska sova här inatt : ) Ska ta oss en promenad och gå vid vattnet direkt efter dagis tänkte jag. Sen får vi handla lite smått innan det blir hem o leka med playdoo och kolla på Pippi : )
Jag mår otroligt bra idag by the way : D

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 September

Just stressat mej hem från skolan i Trollhättan för att hinna med en maskin tvätt innan det är dax för träning. Har suttit och planerat det sista inför redovisningen av våran fältstudie imorrn. Fick också gjort en del på tentan, inte så mycket kvar nu som tur e.
Igår kväll blev de en lugn kväll med Frida och Em i några timmar. Vi va lika trötta alla 3 så det blev en tidig kväll. Näh nu ska jag plocka lite innan syster kommer med Selmas saker. Hon ska sova här im natt! Det blir mys..
Jag sa dessutom ifrån igår. Nu får vi se vad det ger för resultat! Jag ska hålla mej ifån mobilen iaf. Jag har bestämt mej, och denna gången e jag starkare än någonsin!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

14 September

Sikken kalasdag det blev igår med laget! Började med en rätt soft träning, och efter den blev de match mot Vänersborg och vi slog dom med 4-3. Vi vände ett underläge på 1-3 till vinst. Spelade riktigt bra med sista perioden gjorde vi sjukt bra ifrån oss allihopa. Bytte system för att sätta högre press och spelade 1-2-2 vilket vi inte gjort en enda träning men de funkade så bra att vi allihopa blev positivt överraskade. Sen bar det av till Mama Mia för att käka och dricka lite inför bowlingen. Va en riktigt trevlig kväll. Jag, Marie och Anna fortsatte sen i Vbg, förfestade lite smått hos Anna innan vi gick bort till TG. Va inte så roligt folk där men vi hade ändå jäkligt roligt på dansgolvet! Haha. Fy fasen va vi höll på : )
Va en hellyckad dag/kväll, Tack allihopa.
Idag blir de chill i soffan för min del, måste ta tag i tentan också. Inte så lockande när jag e småbakis. Men bara att gilla läget. Nu ska jag laga ihop nån mat, hade vart sjukt gott med Mc Donalds men dit kommer jag ju inte. Phu!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

13 September

Uppe med tuppen idag också. Ingen sovmorgon förrän im för min del. Just käkat frukost och bytt om. Ska ju iväg och ha träningsdag med innebandyn. Ska packa väskan strax! Ska bli gottans. Hoppas verkligen att folk kommer så vi blir två hela femmor. Ska träna med min nya klubba idag, får se hur de känns!
Hade en underbar kväll igår.. Jao. <3
Nu måste jag packa väskan och dra mej.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

12 September

Igår va det plugg hela dagen. Träffade basgruppen i skolan kl 9 och började sammanställa intervjun. Tog lång tid och resultatet blev vi mer än nöjda med. Sen blev de en snabb ThaiLunch istan med tjejerna från gruppen. Efter lunchen va de bara till att gå hem och sätta sej med tentan! Pluggade fram till 17 tiden, helt slut va jag. Mängder i ord och sjukdomar som cirkulerade runt i hjärnan! Fick passa på att tvätta när det väl fanns en tid, inte haft tid över till att tvätta ens de senaste! Phu. Kvällen avslutades med att jag och Em kikade Top model och chillade i soffan. Underbart, det behövdes. Somnade som en stock innan 24 tiden : )

Borde plugga på min tenta nu egentligen men jag är helt slutkörd i hjärnan. Behöver lite distans från allt nån dag! Så på söndag blir det plugg igen. Vart ute och handlat precis, ska göra skaldjurspaj till kvällen. Blir film, mat och mys ikväll! Äntligen. Detta är precis vad jag behöver just nu.
Imorrn är det en heldag med innebandyn som gäller. Dagens upplägg är: Träningspass - Lunch - Träningsmatch - Dusch - Mat på Mama Mia - Bowling. Tror det kommer bli en helskön dag/kväll med hela gänget. Ser fram emot det! Nu ska jag lira lite guitar hero, har en känsla av att jag kommer bli utmanad ikväll och har inte spelat på ett jäkla tag! Jag vill ju inte loosa! : D

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

10 September

Just kommit hem från en heldag i Thn på högskolan. Massa tentaplugg och en intervju med Victoria från BUP. Känner mej stressad som en galning hinner inte med alls i detta tempot. Men har fått en hel del gjort på min tenta så det känns ändå bra! Ska försöka slänga i mej lite mat innan det är dax att dra iväg till Thn igen för att träna. Är så sjukt trött, suttit och läst, skrivit och lyssnat från kl 9 i morses! Skulle helst bara bädda ner mej i soffan, njuta av en kopp te och titta på Tvn. Men ingen tid över alls till det idag!
Imorrn ska vi ses i Vbg för att sammanställa intervjun och förbereda oss inför redovisningen. Tentaplugg ska också hinnas med! Fullt ös.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

9 September

Igår blev det en träff med basgruppen i skolen för att förbereda inför våran intervju med en personal på BUP imorrn. Efter skolan träffade jag syster som fyllde år. Vi tog en lunch tillsammans med Pernilla, trevligt och gott. På kv'ällen blev de innebandy träning. Va lite folk som vanligt men Helana hade lagt upp en bra träning ändå. Många bra övningar som det låg bra tankar bakom, och sist så blev de fys! Kändes bra, va en sån träning där vi tjejer fick skratta tillsammans, riktigt roligt för det behövs emellanåt!
Idag blev de en ledig dag hemma. Försöker att inte tänka på allt som ska göras men det är inte lätt. Känner mej galet stressad över alla tentor och arbeten som ska göras. Imorrn får jag tag i alla böcker som behövs så då e de bara att sätta igång. Kommer bli mycket plugg de närmaste dagarna. Känns ganska skönt att vara sysslosatt på dagarna faktiskt, blir inte så mycket tid över till alla tankar som i vanliga fall svämmar över.
Jag förstorar upp saker som inte ens existerar, men det är inte så konstigt. Allt skulle kunna vara så smärtfritt....
Nu ska jag sätta igång och laga en sen middag, blir fiskgratäng med ris. Ser ut som jag får sällskap ikväll <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

7 September

Har varit en vecka full med skola, träning och stress. Känner att jag knappt hunnit med i farten. Har inte haft en minut över till mej själv.
Igår va de träningsmatch, loosade men vi spelade bra om man tänker på va lite vi kunnat träna på våra uppspel och spelsystem. Jag är nöjd med min insatts och mitt spel. Fungerar hur bra som helst att spela med Sandra.  Men tyvärr spelade vi med 3 backar så vi fick rotera, men det är väl nyttigt men blev lite för rörigt. Kul att man fick extra beröm i matchreferatet också! : ) Efter matchen blev de piratkalas för Selma. Kvällen blev ett enda stort kaos. Tack Frida och Em för att ni finns, utan er hade jag gått under. Jag och Frida lagade mat och kollade på film. Ägnade oss helt enkelt åt oss själva och de behövdes. Hur skulle ens värld se ut utan alla fina vänner som finns där när man än behöver dom?! Ni blir väckta av mina telefonsamtal mitt i natten, men ni orkar alltid med mej. Ni är guld värda mina fina hjärtan. <3 Syster är hur betydelsefull som helst. Älskar er så otroligt mycket.
Kommande vecka kommer bli full med skolarbeten. Ska utföra en fältsttudie med basgruppen och börja med min hemtenta som är hur stor och omfattande som helst. Träning ska självklart hinnas med också såklart!

Jag snusar mer än vanligt, tror aldrig jag snusat så här mcyket som jag gjort de senaste 2 veckorna. Jag som skulle sluta! Men mitt i allt kaos är snusen det bästa tyvärr. Nu ska jag ägna mej åt mej själv, sitta i soffan och tänka på hur bra jag faktiskt är. Att jag förtjänar bättre än det jag får just nu. Jag måste hitta mej själv någonstans i allt detta kaos och jag vet att jag är starkare än så här. Ikväll kan det gå hur som helst...

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 September

Blev ingen skola för min del idag! Ellen och några andra skulle också stanna hemma så jag passade på att ta mej en sovmorgon jag med. Va ju ändå rätt onödigt för hela eftermiddagen har jag gjort innan eftersom jag läst på Hv en termin innan. Va hur skönt som helst att sova ut! Inte alls van att gå upp kl 7 på morgonen, men man kommer snabbt in i de ändå! Fick sötaste smsen igår också! Sötnos. <3
Har precis suttit o pluggat en stund. Sammaställt mitt case som ska redovisas im! Igår kändes de jädrigt rörigt men nu har jag koll på sakerna så känns lugnt. Skönt att slippa va nervös första redovisningen man ska ha inför nytt folk.
Ska snart bli hämtad av syster. Ska åka till Överby och shoppa. Måste hitta presenter till Syster o Selma sen har jag sett en kofta på Gina som jag vill köpa, får se hur den ser ut bara. Ska till HV och hämta ut böckerna som e bokade också. Sen blir de till att storhandla mat innan man ska stressa sej hem för att hinna få i sej mat innan de e dax att dra iväg på träning. Stadium ska komma och visa matrial och sen ska nog tränarna säjja ett par väl valda ord (hoppas jag)innan träningen.

Sitter o lyssnar på Kanye West - stronger o Timbaland - The way I are. Herregud sikka låtar och minnen de finns till dom! Lätt våra låtar tjejer. Almgatan o Sand säjjer jag bara! Haha. Behövs nog inte säjjas något mer! : D  Får nog ta svängen om mami också å hämta oriflame sakerna o lite vin så man har de hemma. E väldigt sugen på utgång snart, va längesen nu. Jag klarade mitt mål att vara utan alkohol en hel månad va inte dåligt! Bara svårt att tajma in. denna heljen blir de ingenting och nästa helj e de träningsläger. Aja det lär ju bli roligt när de väl blir i vilket fall! : ) Nu ska jag fixa mej lite innan det är dax att åka iväg.

Dagens låt: Takida - Score

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

2 September

Andra dagen avklarad i skolan och det har vart en toppen dag! Brjade dagen med en föreläsning om stress och sårbarhetsmodellen! Sen gick våran basgrupp och delar av Ellens grupp o luncha på Italia. Jäklar sikket skönt gäng, känns kalas bra. Strosade lite på stan sen fick vi gå tillbaka till skolan för att jobba klart med vårat case. Gick jätte bra, lite krångligt bara innan man har kommit in i arbetssättet men det är verkligen en hur bra modell som helt att jobba sig igenom. Den kommer jag verkligen träna in för man kommer verkligen ha användning för den i arbetslivet sen!
Imorrn ska vi vara i Trollhättan o ha föreläsning på förmiddagen sen ska vi va IT o bibliotek info på eftermiddagen. Så blir till att luncha på en Thai resturang im : ) Härligt.

Va och hämtade ut min paket med kläder från H&M nyss. Va bara två tröjjor jag skulle ha, resten va rena rama skiten! Så blir till att skicka tillbax de. Ska ta mej ut till Överby någon dag här o köpa present till Selma o syster. Ska försöka hitta mej nått i klädesväg till mej själv också. När man tappat 21kg finns de inte mycke kvar i garderoben som passar. Roligt men dyrt Haha. : ) Nya träningskläder är jag också i stort behov av. Aja. Ska iväg på ett spinning pass om en timma med Syster, skönt att röra på sej. Ikväll får vi se om jag får sällskap eller inte till kvällsmaten. Nu ska jag vika in all min tvätt innan de bär iväg till Trollhättan.

Dagens låt: Disturbed - Indestructible


  
Nya kläder och Selma med sina nya solglasögon : )



Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

1 september

Avklarat den första skoldagen på min nya utbildning idag. Va lite smått nervös innan eftersom man vet att man ska spendera de närmsta 2 åren med folket i klassen. Men jag blev bara positivt överraskad av allt folk. Blev förvånad över att det var så många unga och nästan inga killar i klassen men det blir kalas. Upplägget verkar också bra, och basgrupperna fick vi dela in i oss på egen hand så där blev jag också nöjd. Synd bara att Ellen (den tjejen jag kom närmast) bor i Gbg så hon är inte i min basgrupp. Men man kan inte få allt.
De första 2 veckorna kommer vi gå heldagar från 9-16/17. Kommer bli rätt jobbigt men lika bra att gå ut hårt direkt.

I lördags va de våran skräckkväll hos Em, blev riktigt lyckat. Vissa filmer va bättre än andra. Sen på natten fick vi köra hem två fyllekajjor : ) Haha! Dom e bra roliga dom töserna. Man blev väldigt sugen på en festkväll när man hörde hur dom haft de! Men de får vi styra upp snart.
Vart iväg o tränat med innebandyn nu ikväll. Så tröttsamt att vi alltid e så kort om folk. Att folk bara skiter i att komma o dyker upp när dom känner för de. Så nu blir de till att kalla till ännu ett möte.
Har fått med mej Kalin till onsdags träningen iaf! Hoppas verkligen hon får sug för att vara med o sattsa denna säsongen! Vore skit skoj o dessutom behöver vi brudar till laget! Näh nu blir de sängen så jag orkar upp im!  Natt.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()