28 Oktober, Underbart mysig kväll!

Haft underbaraste Älsk här hela kvällen. Lagade god middag och myste i soffan. Hann med massa viktiga konversationer. : ) Han gör mej helt tokigt lycklig, saknar honom redan o han gick utanför dörren för några minuter sen! Haha. Helt galet. Men så underbart! Så skönt att höra honom säjja allting också. Att vi tänker så lika och känner så otroligt mycket. Han är min prins. <3

Va på spinning med syster idag också, va skönt som attan. Men nästa måndag kommer vi ta Box passet direkt efter också. Lika bra. : D Imorrn ska jag va duktig o ta mej till skolan. Tappat suget helt de senaste dagarna. Men måste komma upp ur svackan på något vänster. Idag va de första dagen jag sket i att gå dit, orkade verkligen inte. Och fick dessutom höra av Patrik att de va den tråkigaste dagen hittils! Så tur att jag stanna hemma. Men imorrn har vi seminarium så jag måste. Nu ska jag bädda ner mej och kolla på Der Untergang, inte sett den än! Ska bli intressant. Jag e fasen hög på kärleken just nu! De kan jag leva med : ) Wohoo!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

NyFrissad juh : D

Nu börjar jag änltigen vänja mej i mina nya frisyr. Och trivs i den gör jag också : D




Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag 26 oktober

Va trött som jag vet inte vad i morse, även fast man fick en extra timmas sömn inatt. Hade samling till matchen kl 9 imorse. Självklart hade LInda missat att vrida tillbax klockan! Haha : ) Linda i ett nötskal! De värsta va att hon väckte mej! Haha. För´lorade matchen men de va kanske inte så oväntat, spelade ju mot Fröjered o de halka ur ettan förra säsongen. Så det är ju helt klart ett av de bästa lagen i serien. Men sista perioden höll vi tajt, spelade 1-1. Så den perioden va vi nöjda  med.

Kollade herr matchen eftetåt. älsk spelade riktigt bra, så jädra skönt. Hoppas de går att lösa med byte av klubb för honom bara. Men det återstår att se, jag kommer hålla tummarna även fast det känns tråkigt. Nu sitter jag och fixar med lite music, ska göra en uppvärmnings skiva till matcherna. Sikken ära! Haha : D
Imorrn är jag ledig, sen har jag en fullspäckad vecka i skolan 8-17 varje dag! Kommer bli segt o fullt ös. Men lika bra de! Fast hade gärna haft Höstlov : ) Näh ska bädda ner mej i soffan o kolla nån film. Hoppas på ett spinning pass på sportlife imorrn på förmiddagen, bara de finns nån plats ledig. På kvällen e de innebandy som vanligt. Hoppas vi kan få nån ordning på laget. Så många som egenltigen inte platsar i ett a-lag men e ju så kort med folk : /
Natt.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 25 Oktober

Har haft en galet bra helj! Helt underbart bra har den varit. I fredags började jag dagen med ett besök på Evas klipp o fick mej en helt ny frisyr. På kvällen kom några innebandy tjejer hem. Vi tog oss några glas, spelade Ölspelet några omgångar för mycke! Älsk kom och joinade oss på kvällen och stannade över natten! Mysigt värre. Somnade som stockar och njöt av varandras värme och närhet.

Idag började jag dagen med att få städa, va inte allt för mycke burkar o spill så de gick snabbt. Sen mötte jag upp Marie och vi gick in o kolla på Vänersborgs herrar när de spelade mot Pixbo. Bra och spännande match, som tyvärr blåstes sönder av dommarna. Kvällen har jag tillbringat med den underbaraste Älsk. Lagade tacos och myste i soffan i flera timmar. Helt underbart, jag rä så lycklig tillsammans med honom. <3

Nu ska jag försöka bädda ner mej i soffan o sova. Har samling kl 9 imorrn, matchstart kl 11. Ork med så tidig match, men men! Efter våran match spelar herrarna så de blir till att stanna kvar o hejja på dom också. Kul med en heldag med innebandy.

  

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag 22 oktober

Kunde inte sova inatt igen. HerreGud va jobbigt det rä när man ligger i sängen och verkligen kämpar för att somna! Men så somnar man aldrig. Fick ett underbart fint sms av Älsk inatt också! Efter vi pratat så somnade jag till slut. Vaknade till o från hela natten o morgonen, drömde konstiga saker hit o dit.

Har vart ute på en powerwalk runda på dagen idag, har vart feberfri så kände att jag behöbde komma ut! Muskelspänningarna börjar också släppa. Älsk kom efter jobbet, vi kolla youtube och hade hur roligt som helst. Pratade om att jag antagligen ska säjja upp min lägenhet i slutet av månaden. Känns som ett bra beslut, men vi ska prata mer om de i heljen. Känns som det äntligen börjar bli ordning och reda på tillvaron! : ) Det förtjänar jag efter allt jag gått igenom! Nu e han iväg o kollar på innebandy, jag ska nog bara bädda ner mej i soffan om en stund och sätta på en film.
Har bokat klipptid på fredag också. Ska bli spännande. Inte riktigt helt hundra på vad jag ska göra men jag känner för en förändring. Inte klippa mej så som jag alltid brukar! Lika bra att förnya sej lite när man väl lägger pengar på de! På Fredagkväll kommer några tjejer hem, ska dricka lite och spela spel. Ska bli så roligt, ser verkligen fram emot de! Kommer bli en kalastrevlig kväll. På lördag blir de mysmiddag och film med Älsk. <3
Jag är på väg att bli hel igen!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag 21 oktober

Kunde inte sova inatt, phu. Låg i soffan o kollade på Greys anatomy halva natten. Gick till sängen när klockan började närma sej morgontimmarna, men kunde fortfarande inte sova. Galet. Fick några timmar innan jag fick åka med Mami o Selma till Thn för att hämta mina böcker.

Har fått gjort klart nästan hela uppgift 2. Ska finslipa och göra de sista imorrn så den kan skickas in. Tentan skicka jag in idag också. Skönt som attan att ha den ur världen. Hoppas man slipper nån kompletering bara. Vore hur skönt som helst. Ska ta tag i att plocka lite här hemma nu tänkte jag. Måste dra damsugaren ett varv också. Sen ska jag väl ta mej en dusch och göra mej iordning lite. Ser ut som jag vet inte vad! Haha. : ) Men man kan inte alltid vara på topp! Hoppas fasen jag kan träna im, men känns inte så just nu. Men håller alla tummar som finns!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 20 Oktober

Självklart har jag gått o blivit sjuk, nu när jag har som minst tid att vara sjuk dessutom. Kommer alltid så jäkla lägligt! Phu. Tycker dessutom att jag varit sjuk tillräckligt den senaste tiden. Har feber och musklerna i hals/nacke är helt svullna. Precis så här de började när jag dragit på mej den elakartade bakterien för ett tag sen. Hoppas verligen inte de blir så illa igen!
Glad är jag iaf över att jag pluggade som en gnu förra veckan så tentan blev klar, nu har jag bara en uppgift som ska vara inlämnad o klar tills på fredag. Så de känns iaf bra.
Så idag har jag bara legat hemma i soffan och kollat på Desperate housewives hela dagen. Åkte iväg på kvällen o kollade på träningen, kände att jag behövde komma ut lite. Kenth är för rolig! : D Haha! Han förgyller träningarna helt klart! Imorrn ska mami vara snäll o köra mej till Thn för att hämta lite böcker så jag kan plugga lite på eftermiddagen. Skönt att slippa åka buss när man inte e kry. På kvällen blir de film och mys med Älsk. Pratade just med honom, kollade lite lägenheter och pratade om vad vi kunde tänka oss. Känns bra och tryggt nu.

Min kära mormor tänker jag på hela tiden, önskar jag kunde ge henne lite av min kraft. Hon är den finaste pärlan jag har. Mormor och morfar har alltid utgett en trygg bas för oss, utan dom vet jag inte vad de skulle blivit av mej. Uppväxten va guld värd hos dom, Halla var helt klart den bästa platsen att vara på! Underbart vackra minnen som jag alltid kommer bära med mej. <3
Jag och syster ska planera en dag vi ska åka till mormor med thai mat och spela spel. Det tror jag skulle värma. Nu ska jag bädda ner mej och knappra lite tabletter och hoppas på att jag mår bättre im. IMorrn kommer syster hem också.En hel vecka utan kära syster. Saknat henne! God natt



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag 19 Oktober

Allt känns bara så jävla trasigt just nu. Måste sova. Ork att vara vaken.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag 17 oktober

Hade möte igår i skolan angående våran basgrupp. Har ju fått in en ny tjej och hon är lite speciell om man säjjer så. Mötet gick inte alls bra, hon lipade o fick lärarna på sin sida. Snälla någon vi läser på högskolan, det är inte lågskolan längre. Förstår mej inte på vad vissa gör där om jag ska vara ärlig!
På kvällen blev de en riktigt lång o skön promenad med Frida o Em, va ute över 1.5 timma och gick. De sista så va mitt blosocker inget o leka med men jag klarade av att ta mej hem! : ) Uscha riktigt otäckt när de blir så. Lagade mej lite mat och chillade vid Tvn framför en film. Kollade på Death race, va helt okey. Har en hel del nytt så de e gött skönt att ha nått o chilla framför på kvällarna!

Idag har vi inget träff i skolan utan ska plugga klart min Kvalitativa tenta hemma är de tänkt. Vore riktigt skönt att få den klar o iväg skickad. Sen måste jag ta tag i att städa lite här hemma. Har skjutit de framför mej fööör många dagar. Ska ta en långpromenad med Em i eftermiddag o ikväll blir de chill med Älsk. Ska nog bara ta de lugnt o kika lite film och njuta av varandras sällskap! : )

Näh måste ge mej ut o köpa snus innan jag kan sätta mej med tentan! Uscha måste bli av med den lasten egentligen! Men hur fan ska jag lyckas?!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 Oktober

Har suttit hela dagen i biblioteket på högskolan med min Kvalitativa hemtenta. Och har nästan blivit helt klar. Har några få begrepp kvar som ska förklaras och det ska jag fixa im sen kan jag skicka in den. Och hör o häpna den ska inte vara inne förrän den 27.e! Snacka om att ha pluggat som en Gnu o vara ute  god tid. Känns riktigt bra. Nöjd med mej själv efter denna dagen!
Nu ikväll har jag vart o lirat innebandy. Va en riktigt rolig träning idag, va få men Kenth la upp de jätte bra och vi skrattade o hade skoj tillsammans allihopa. Det behövs efter all dålig stämning som vart!  Så de kändes jätte bra.

imorrn har jag sovmorgon. Börjar inte förrän kl 13 så de ska bli skönt. Ska ha möte med lärarna om våran basgrupp. Har ju inte funkat så bra de senaste. Får se vad dom säjjer, vi ska iaf stå på oss jag sofia o Navruz.
Näh ska lägga mej i soffan o kika nån film nu och ta mej en kopp te!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 oktober

Haft de hur bra som helst den senaste tiden. Därför bloggen inte blivit uppdaterad! : ) I torsdags va jag med Frida o Em hela kvällen, kikade på Tv o chillade. Sen kom Älsk efter hockeymatchen han va på i Karlstad. Hur mysigt som helst. Haft honom sovandes hos mej fram till måndag! Hur underbart som helst! Kan inte förstå att man vänjer sej så snabbt vid att sova tillsammans. Nu känns sängen helt plötsligt jätte stor och jag känner mej helt ensam o fryser.
Har just haft myskvällsmat tillsammans med honom, kollade även på nya Hulken filmen. Den var inget å ha så vi båda låg o halvsov i soffan. Men de va mysigt iaf, det är huvudsaken!

Imorrn blir de till att åka till skolan och ta tag i tentan som ska göras! Böcker som måste hämtas också. på kvällen blir de träning. Har lyckas göra nått med svanskotan, kan inte sitta riktigt. Gör skit ont!! Hoppas de går över för de e fan inte skönt. Nu ska jag bädda ner mej i min stora 90 säng helt ensam! : /

3 år sedan morfar somnade idag. Vart en sorglig dag. Minnena är så starka! Jag älskar dej min fina morfar! <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

9 Oktober

Haft en helledig dag idag! Började med en sovmorgon fram till drygt 10 tiden, underbart. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket vettigt. Kvällens träning blev inställt så beslöt mej för att ta en powerwalk/löprunda på egen hand! Skönt som attan. Har handlat lite på dagen också, och precis nu efter duschen märkte jag att min deodorant jag köpte saknar "kula" så jag kan faen inte använda den. Ska faktiskt gå tillbax till Meny sen o få mej en ny. Ork.

Älsk är iväg i Karlstad nu ikväll, ska kolla på hockey med jobbet. lagom avis! Men jag får hålla koll via nätet. Ikväll kommer Frida, ska ha lite mys. Kika film och kanske laga nått gottans. Im är det dax för skola igen. Ska arbeta med hemtentan, så ska sitta med Sofia o Navruz i Thn. Alltid bra att ha någon att bolla ideer med. Denna tentan är sjukt svår dessutom, har fortfarande inte fattat vad vi ska göra i princip!  Hoppas vi löser det im.
Nu ska jag ta o plocka lite här hemma o springa ner o boka tvättstugan!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

8 Oktober

Just hemkommen från skolan. Har pluggat som åsnor i våran basgrupp de senaste dagarna. och visst ger de resultat. Blev klara med våra två uppgifter idag, över 9 dagar för tidigt : ) Det kan man kalla flitigt. Så nu kan jag fokusera enbart på min hemtenta! Känns otroligt bra att ha gott om tid till den för den är såå krånglig. Fick papper och en bok av syster idag så jag hoppas de ska underlätta arbetet lite. Är LEDIG im. Ska bli otroligt skönt att ta mej en sovmorgon och sen en långpromenad. Ska plugga lite lätt på dagen med tentan. På kvällen är det dax för mys med Frida o Em. Ska laga oss lite mat och kolla på film. <3

I måndags hade jag enskillt samtal med Helena (tränaren). Hon ville prata med de som är flitigast på träningarna. Vi hade ett långt prat och det kändes så otroligt bra. Hon sa saker som jag inte ens tänkt på : ) Och jag fick föra fram vad jag tyckte, så de va skit bra. Ikväll är det ingen träning, ska in o kolla på Vbgs damer när dom spelar match. De spelar samma spelsystem som oss så vi kan ju hoppas att de ger något att kolla. Många i laget som inte förstår systemet o deras roll. Hade hellre kollat på Herrarnas match i Thn men men.

Näh nu ska jag ta och fixa mej lite middag och sen chilla i soffan. Det är jag värd tycker jag : D

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

5 Oktober

Blev en utekväll i Trollhättan igår efter matchen. Impulsivt men attans så roligt. Jag och Frida blev hembjudna till Linda i laget. Satt och förfestade och hade hur trevligt som helst. Sen gick vi till Olearys, där även Älsk va med några grabbar. Blev väldigt kaosartat men va ändå en bra kväll. Hade en underbar natt och morgon. Helt otroligt <3
Vaknade till liv först när klockan närmade sej 17, tog mej i kragen och städade en del. Det behövdes. Nu ska jag strax laga käk och ha mys med Älsk.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

4 Oktober

Just hemkommen från våran första seriematch på hemmaplan. Första och andra perioden vill jag helst glömma. INgenting fungerade som vi ville. Låg under med 4-1 inför tredje perioden. Då tog vi oss verkligen i kragen och spelade sjukt bra. Alla tog i och gjorde de dom skulle. Matchen slutade 4-4 och vi ska vara nöjda över poäng. Egentligen borde vi vunnit matchen, men om man spelar så dåligt i 2 perioder får man verkligen vara nöjd med oavgjort. Så trejde perioden ska vi ta med oss.

Skolan är helt galen just nu. Ska läsa två kurser paralellt med varandra nu. Om det var tufft innan så kommer det bli helt galet nu. Ena kursen är dessutom så otroligt ointressant! Men bara att kämpa på. Ska nog iväg upp till Katrinedal och umgås med syster och hennes lilla familj ett tag senare. Så får vi se hur det blir senare. Nu ska jag göra nån mat, e sjukt hungrig.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()