Sista skoldagen för denna veckan!

Är så otroligt trött, kan inte beskrivas måste upplevas! Haha. Helt galet. Haft en tuff vecka med mycket långa föreläsningar, vissa mer intressanta än andra. Idag va vi så trötta på eftermiddagen, halvsov på bänkarna så han lät oss gå hem halv fyra! : )
Ska bli så underbart att vara ledig imorrn, sova ut på morgonen! Guld värt. På eftermiddagen är det ett spinningpass som gäller och på kvällen kommer Marie o Frida hit! Ska nog spela lite spel och kika på Idol, på natten får jag sällskap som vanligt! : D Mys <3

Igår tog jag mej i kragen och började packa ner min söta lägenhet i lådor. Blev chockad över mej själv att jag orkade ta i tu med de efter den dagen i skolan! Men fick packat ner de mesta i bokhyllan o i klädkammaren. Nu måste jag få hem lite fler lådor bara så jag kan fortsätta. På kvällen blev jag bjuden på mysmiddag hos Älsk. Han va duktig o lagade lax, jätte gott.
På söndag ska jag och Älsk göra adventsmys i lägenheten! Sätta upp stjärnor o pyssla, så det blir mitt stuk där borta den tiden jag ska bo där innan vi får våran nya lägenhet! Ska göra riktigt julmysigt.

Nu ska jag strax ner o hänga upp alla sängkläder o handdukar som e tvättade, sen bär de av till Uddevalla med Älsk o Sandra för att kolla Innebandy. Chill.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ShoppingDag!

Hoppade över skolan idag och tog en trevlig shoppingdag med syster istället! Gjorde Oden, Överby och stan här i Vänersborg. Fick äntligen köpt mej ett par stövlar, kontot sa nej men jag va tvungen, även lite annat smått o gott blev inhandlat! Va verkligen i behov av ett par stövlar eftersom jag jämt har kjol o de börjar bli kallt med sneakers nu! : )

Ska strax göra Hawaii gratäng o ris, älsk kommer hit så ska vi käka och kolla på film. Måste snart börja packa också, lite smått stressad börjar jag bli. Men de löser sej väl som allt annat, e ju inte allt för mycke rensade ganska bra när jag väl flyttade in här! Ska ringa Tony också så vi får våra flygbiljetter osv till resan, de börjar närma sej! Näh har inget vettigt att skriva så ska dra mej till köket! : D

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 24 november

Har precis kommit hem från en kväll hemma hos Älsk. Va hur mysigt som helst o gosade massor med mina små bebisar! Så söta dom små liven!
Spelade Guitar hero mot varandra och självklart vann jag 3 av 4 låtar! : ) Jaa jag kan allt lira jag!

Haft skola idag, va nog den tråkigaste dagen jag varit med om i hela mitt liv. Pallade inte att va där längre än till lunch, då drog vi hem! Chillade i soffan ett tag innan jag fick ta mej i kragen o dammsuga efter lördagens festligheter! Låg ju fasen ostbågar o salta pinnar utspridda på golvet! Haha. Men nu e de gjort.
Har skola resten av veckan också, bara ledig på fredag. Phu vet inte hur jag ska orka.

Lördagens kalasande var verkligen innehållsrikt om man säjjer så. Mycket som hände och mycke som blev avslöjat! Och i det stora hela så gav det ett jäkligt bra resultat! : D Näh nu är de dax att borsta tänderna o bädda ner sej, ska ställa klockan o se hur trött jag e imorrn när den ringer! Haha. Puss natt.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredag 21 november

Fick klart min tenta i tid igår så idag och hela heljen kan jag vara helt ledig och inte behöva tänka på plugg en enda minut! Hur skönt som helst och välbehövt!
Igår på eftermiddagen tog jag och Frida oss en promenad, visade henne vart vi ska flytta bland annat! Började små snöa när vi va ute hur mysigt som helst, men självklart la de sej inte : /
På kvällen kom Älsk o gjorde oss sällskap, han hade vart duktig o handlat med sej massa godsaker, så han va i köket o lagade hemmagjorda hamburgare som va jätte goda.
Sen skulle vi 3 se på film, de gick ju som de gick haha! Började kolla på 3 st och ingen va nått o ha, Tom somnade dessutom! Haha.

Ikväll ska vi åka o kolla på Elfhögs herrar när dom spelar match o bara chilla. Imorrn e de tänkt att kalajsa efter matchen med alla godingar. Anders o Thony ville styra upp nått skoj, har vart så dåliga på att ses de senaste så ska bli rejält skoj! Ska slå honom en pling nu o höra vad han säjjer om morgondagen. Kul att Älsk ska va med också. : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag morgon.

07:20 knacka de på dörren, då va de dax att passa Selma sötnosen. Så nu sitter vi nerbäddade under en filt och tittar på film. Just blivit klara med bernard o Bianca och nu är de Nemo : )
Skiiit trött va jag när jag vakna, men ska ta o sova nån timma när Erika hämtat henne efter 10 tänkte jag. Sen måste jag finslipa på tentan så jag får skickat in den innan kl 16 då den ska va inne som senast!

Gick inte bra alls på träningen igår, skit ont i låret känns inte alls roligt! Men gjorde de mesta ändå! Fast självklart gick de inte att ta i 100 %. Segt för jag har så jäkla svårt att ta de lugnt när jag väl e på träningen. Ska gå iväg o kolla lårskydd senare också, måste ha ett innan lördag då de e match igen. När jag kom hem från träningen fick jag en glad överraskning, Älsk låg i soffan! : ) Så vi hade mys och kollade på Beck. Kollade även runt på lite tapeter på nätet till nya lyan! : ) fasen kan nästan inte tro att det är sant! Inte långt kvar alls tills jag flyttar in till honom o nu vet vi även att senast 1 februari har vi våran nya gemensamma lägenhet! : D

Näh nu ska jag kolla på Hitta Nemo med Selma Haha. Hon sitter så snällt här i soffan o är helt inne i filmen! Sötaste då!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Woohoo!

Vaknade och kände mej totaldepp. Regnet slog mot rutan o jag ville inte gå upp ur sängen. Jag visste att jag va tvungen att sätta mej med min tenta i flera timmar! Phu.
Men sen ringde Älsk o fick mej genast på bättre humör! VI FICK LÄGENHETEN : D Så jäkla bra! Fick genast lite extra energi o gick o handlade lite mat o sen satte mej med min tenta!
Så nu känns dagen genast lite lättare!
Ska plocka undan lite här hemma nu innan Marie kommer en sväng, ska sitta o tjöta lite innan det är dax för träning.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tisdag 18 November

Just haft en hur mysig kväll som helst med Älsk. Tittat på film o ätit grönsaker med dipp! Jag njuter varje sekund av hans närhet! Helt galet hur han får mej att känna, men ack så underbart! : ) Saknar honom redan. Men nu är det inte långt kvar tills jag flyttar in till honom, åh va vi längtar! Hoppas bara tiden går snabbt. Mami har lämnat lite flyttlådor så jag kan börja packa sånt som inte används. Lika bra att börja i tid.

Träningen igår gick inte allt för bra, kände av min sträckning som tusan, gjorde skit ont så kunde inte gå för fullt. Trist men lika bra att hålla igen lite så den inte blir värre. Tror jag skulle prova ett lårskydd imorrn på träningen, får se hur de känns. Imorrn måste jag även ta tag i min tenta som ska vara klar på torsdag kl 16. Inte alls sugen men måste. Har legat på latsidan de senaste dagarna. På torsdag morgon kommer Selma, redan 07:15! Ska nog mysa i soffan o se på film innan vi ger oss ut o busar. : )

Näh nu ska jag bädda ner mej o kolla på Schindlers list, inte sett den ännu. Rain Man såg jag härom natten, helt klart sevärd!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Total lycka <3



Du gör mej lyckligast på jorden <3

Love / therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

17 November

Då va ännu en hlej förbi, och en lyckad sådan också Igen! Haha. Det är verkligen bra tider nu! I fredags passade jag och Em på att chilla tillsammans. Kollade på Idol och youtuba långt in på natten. Hittade massa bra music och bra klipp! på natten kom Älsk o gjorde mej sällskap.
Igår spelade vi match, känns inte alls pepp just nu. Lyckades sträcka mej ganska rejält i mitt lår också. Känns inte bra alls. Blev en impulskväll hso Marcus på kvällen. Ja Michel och Pulo åkte dit. Spelade massa Tv spel och drack. Hamnade på Tg senare där Frida joinade oss också! Lyckad kväll.Älsk va ute i Trollhättan men kom på natten så de va mys.
Idag har ja bara slappat. Nu ikväll åt vi mysmiddag och kollade på film. Båda va trötta o sega. Ska på visning på ännu en lägenhet imorrn. En likadan som vi va på i onsdags. Fick inte den pga att dom ville ha inflytt omgående. Så vi hoppas på denna som vi ska kolla på imorrn. Låter lovande iaf. på förmiddagen ska jag o syster ta en promenad sen får jag plugga lite så jag blir klar.
På kvällen e de tänkt att jag ska träna, får se hur de går med mitt lår bara. Tröttsamt. Näh ska bädda ner mej i soffan nu och kolla på Rain Man. Natt

   

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag 13 November

Jag och älsk va på visning på en lägenhet igår. Vill verkligen ha den båda två, så nu hoppas vi verkligen att vi får den också. På kvällen va de träning i Nya skolan. Blev ett fys pass och lite annat smått o gott. helt tokigt vilken träningsvärk jag hade i mina ben, kändes verkligen när man gjorde alla olika styrkeövningar! : ) Men roligt hade vi, fick skratta av oss så de va riktigt bra!
Efter träningen kom Älsk o vi åt kvällsmat och kollade på massa gamla Idol auditions!  I kväll ska hela laget till Trollhättan o kolla på Pixbo-Falun när de spelar. Ska stå i inträdet innan matchen också. Kul o träffas i laget utanför planen!

Till heljen har jag inga större planer faktiskt. På lördag e de hemma match mot serieledarna o på kvällen kanske de blir filmmys med Frida o Em. Men får se vad som dyker upp! Tjo på er.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Good times <3

Jaa då av de äntligen klart, jag blir sambo igen lagom till Jul : ) Känns så otroligt bra, kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är. Linda fick min lägenhet så kommer bli en del chill här i framtiden också!

Heljen har varit helt fantastisk. I fredags passade jag på att vara lite social på Onsjö. Lördag så va de borta match och vi förlorade i vanlig ordning. Tråkigt som satan att vi e ett såkort lag så vi inte kan bänka de som inte platsar. Har en hel del spelare som inte borde vara med o träna i ett a-lag. Men men. på kvällen bjöd älsk mej på romantisk middag på Phasa i Trollhättan. va hur mysigt som helst. Sen blev de bara film och sova. Igår va vi på innebandy match på dagen och sen käkade vi och kollade på Sanningens ögonblick. Stensomnade i soffan när klockan tickade mot 23 tiden! : )

Idag har jag passat Selma godingen på förmiddagen och sen tog jag tag i plugget och blev klar med en uppgift! Så nu är det en tenta i Psykisk ohälsa som ska göras inom 10 dagar. Denna ständiga stress. Men nu känns de ändå helt okey. Händer så sjukt mycket bra saker nu känner jag : ) Helt sinnes! Nu ska jag dona lite innan de e dax för träning.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Resa!

Innebandyn hade en utlottning om en resa för två till Innebandy VM i Prag. och gissa vem som gick o vann? JAG!!! Helt jäkla sinnes, har aldrig vunnit något i hela mitt liv o nu vinner jag en resa värd minst 10 000kr : D Woohoo!

Fan va glad jag e. Har knappt fattat de : D haha! Jag o Älsk ska till Prag i December på en innebandy weekend!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

5 November

Blev Halloween fest hos Sandra i lördags. Glad att jag gick dit, för de blev verkligen en kanonkväll. Förfesten va kalasbra med massa utklädda historier, jag va tråkig som vanligt o klädde inte ut mej. Sen gick vi till Tg där de va hur mycke folk som helst. Mängder man kände. Älsk kom o mötte upp oss också, va riktigt roligt. Sen gick vi hem o lagade nattamat och kollade på film. Klarade av att hålla oss vakna max en kvart! : )

Va lagom bakfulla och goa när vi vaknade, förflyttade oss till soffan och gick bara upp för att fixa mat. på kvällen va Älsk duktig o tränade ett pass så jag passade på att ta en promenad med Frida hjärtat. Sen kom Älsk igen o vi la oss på våra platser i soffan o fortsatte där vi slutade Haha. Blev massa film o mys. Helt underbart!

Har sagt upp min lägenhet nu! : ) Hade en som va här o kollade på den tidigare idag. Hoppas hon inte vill ha den. Linda i laget vill jätte gärna ha den så jag hoppas hon får den. Hon kan flytta in redan 1 januari så de vore toppen! Allting känns så otroligt bra nu, ordning o reda på saker o ting! Det är på tiden.

Idag har de vart fika med pernilla uppe på Katrinedal. Mysigt. Jag o selma spelade spel : ) Sötnos. Sen har jag suttit med min Kvantitativa tenta i ett par timmar. Kom en bra bit på vägen så känns bra! Men den e så jäkla tråkig! Vill bara bli av med den. Näh nu ska jag dona lite här hemma innan jag ska bege mej till träningen!

     

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

DrunkMaster

Blir HalloweenFest hos Sandra ikväll sen TG. Detta kan sluta hur som helst : D
Rock on!
Natten ska spenderas med Älsk <3 Underbart.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 November

Då var en veckas skolarbete klart med massa föreläsningar och seminarium. Har faktiskt haft riktigt skoj, Ja o Patrik roar oss bäst vi kan! Haha. Fårr 2 tentor som ska göras inom kort och 2 uppgifter. Ska försöka sätta mej o plugga med den första uppgiften ett tag idag så man e igång.
Igår va jag på ett spinning pass direkt efter skolan, sen hade jag o Em lite Idol chill. Skönt att bara ta de lugnt vissa heljen. På natten fick jag finbesök <3

Idag vet jag inte hur det blir, e bjuden på en Halloween fest men vet inte om jag e så sugen på de faktiskt. Men samtidigt kan de nog bli riktigt skoj. Har ju vin hemma så behöver ju inte bli en dyr kväll. E väl planerat att de blir TG efter förfesten. Jag får ta mej en funderare. Älsk ska ändå ha pokerkväll med jobbet så han kommer på natten. Så kan ju egentligen festa loss jag med. Aja de löser sig.
Hade tänkt träna idag men självklart är alla pass inställda på Sportlife, e ju röd dag eller nått. Irriterande när vi väl har en spelledig helj. Näh ska kolla klart en film jag började med igår sen blir de till att plugga lite.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()