31 Maj

Fortfarande sjuk. Vet fasen inte hur länge de kommer hålla i sej men de lutar åt att de kan bli en kur till. Men jag hoppas inte de. Vill bara träna för tillfället. Phu.
Igår va de hur mysigt som helst, älsk va här och de va helt underbart. På kvällen va de käk och film med Frida och Em. Sen åkte Em hem och jag och Frida bäddade ner oss för ännu en film! Och de va en hur lyckad och mysig kväll som helst! Kunde inte haft en mycket bättre fredag än den som blev! Fick lite av allt som står mej närmast!
Har vart på Onsjö och grillat idag, sen va jag med Frida och Michel nu på kvällen. Hade kalas trevligt : D Men innerst inne väntade jag på något helst annat. Men dom räddade mej ganska rejält : D Tack.

Känner att man glider ifrån vissa personer mer och mer. Men vet vad de beror på, och de e nog lika bra om jag ska vara ärlig. Jag har mina värderaingar om hur man ska vara som person och det går inte riktigt ihop med hur de är osv. Men inget jag lägger så mycket energi på. Det är som det är. Nu ska jag lägga mej och kika på film och hoppas på att må bättre im. Orkar inte av sjuk i denna värmen! Phu.
Du är finast min kärlek <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

29 Maj

Änltigen har penicillinet börjat göra sej hört! Öroninflammationen är i princip borta känner bara av lite i vänstra örat. Halsen e också på väg att repa sej men lär väl ta ett par dagar till. Kan iaf äta och svälja utan större problem idag!  Har sovit hela natten inatt också Va hur skönt som helst. Dessutom så fick jag ju ett underbart slut på min kväll igår så de gjorde nog sitt också : D
I morse kom Mami och Lars-johan på snabb besök. Dom hade köpt nya träningskläder till mej. Skit fina och passade kalas. Dom e allt bra att ha föräldrarna! <3 Vet inte vad jag skulle göra utan dom två.
Nu när jag fått nya frächa träningskläder e jag ännu mer sugen på att dra mej upp till SkidStugan och springa, men de får vänta nån dag till antar jag. Fasen helt galet hur beroende man blir av sin träning när man väl går in för den. Kan inte fatta hur jag kunde vara så slapp för bara ett år sedan. Phu! Och att träningen gör sånt resultat gör de ju bara ännu roligare! : )
Har inte mycke kläder kvar i garderoben som passar! Känns hur bra som helst. Nu ska jag ta tag i att laga nån mat, borde städa lite också men får känna lite på de. Haha. Ikväll hoppas jag att Älsk kommer. <3 Imorrn är det mys med Frida som gäller för hela slanten! : ) Inte helt fel de heller! Haha

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

28 Maj

Jag fattar inte hur jag lyckas men på ett eller annat sätt gör jag de tydligen. Inte ofta man åker på halsfluss, öroninflammation och feber på samma gång. Men som jagsa klart Therese lyckas!  Har iaf vart och fått penicillin och är inne på min andra dag! Så nu äntligen börjar jag känna att det lättar. Men ont som tusan har jag i halsen, va ju ingen vanlig halsfluss utan självklart en kraftig! Phu. läkaren ville inte att jag skulle träna på ca 10 dagar. Ork med det. Men antagligen kommer jag inte kunna hålla mej så länge. Vi får se hur det går : ) Känner ju redan nu att min kropp inte pallar att vara utan träning! Haha.
Har haft en hur mysig kväll som helst. älsk va här och myste till en film! Va underbart, kan inte beskrivas med ord. Men det är helt klart kärlek på den högsta nivån! : D TokKära e vad vi är! <3 Det var såå mysigt! : )
Nu ska jag ta och göra mej iordning för sängen. Hoppas på att få några timmars sömn inatt iaf. Inte vart mycket av den varan de två senaste nätterna. Dax för kudden.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

25 Maj

Hade en hur trevlig kväll som helst hos Kalin i fredags. Firade att hon fyllt år. Spelade Kubb och va en hel del folk som satt och pratade och hade allmänt trevligt. Va riktigt lyckat. Igår va det kalas hos mormor, va också mysigt men jag va riktigt bakfull så jag kände mej inte allt för social. På kvällen blev det långpromenad med Frida och sen Eurovision song contest finalen. Kan inte säjja att jag tyckte att rätt låt vann, men den va helt okey. Finland va en av mina favoriter faktiskt.
Idag började jag och Frida dagen med att dra på oss träningskläder och gå en promenad på 2½ timma. Va riktigt skönt. Sen åkte jag med syster med familj ut till Onsjö för att fira Mami på MorsDag.

Denna veckan som varit har varit en av mina hemskaste veckor på länge. Jag är helt säker på oss men samtidigt så kom "detta" mitt upp i allt. De hade jag helst sluppit som man säjjer så.. Men det ska lösas, det är jag säker på. Men det är bara så jobbigt just nu. Det värsta är att jag får mina tvivel emellanåt, fast jag egentligen inte behöver ha det. Men ibland räcker inte orden till, så är det bara. Detta tär så fruktansvärt på oss båda två det vet jag. Vi båda längtar så otroligt mycket, vi vill ingenting hellre. Vi är så säkra på oss. Men väntan är galen, men snart så det vet vi båda. Framtiden är våran, och det är viktigast. Våran kärlek är den bästa <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

21 Maj

Blev klar med Barn och Ungdomspsykologin igår. Så nu har jag mina första 30 högskolepoäng! Slutexaminationen gick kalas. Det firade vi lite smått igår. Frida och Kalin kom hit, vi tog oss ett par glas vin och spelade spel och hade allmänt trevligt. Michel kom förbi en sväng också. E ju inte allt för långt mellan våra lägenheter! : ) E kalasbra att bo så nära varandra, hur skönt som helst.
Vaknade och hade ett lagom trevligt bakrus. Phu. Kändes mindre skoj men det va bara att gilla läget. Har kikat film nu på dagen, va precis på Kvantum med Frida och handlade lite smått. Ska byta om här om ett litet tag. Har våran första inomhusträning ikväll. Ska bli riktigt skoj. Men känns ju inte som man är på topp efter gårdagen men jag hoppas verkligen jag klarar av att göra bra ifrån mej ändå. Hoppas på mycket spel. Ikväll kanske jag får finbesök : ) Hade vart riktigt mysigt, men vi får se beror ju på när jag e hemma osv. Men jag håller tummarna.
Jag älskar dej, du är den finaste <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 Maj

Haft en jätte bra kväll ute på Onsjö. Jag, Mami, syster, Emil och Selma käkade tacos och myste. Kollade ju självklart på hockeyn men den gick ju inte så vidare bra. Tyckte vi kunde matchat vissa spelare liite bättre men men. Gjort är gjort!
Passade min ögonsten Selma igår eftermiddag. Vi fick fin besök av Kärleken. Va riktigt trevligt som vanligt. Kan inte med ord beskriva hur du får mej att känna. Vi har varit så trasiga utan varandra, nu är vi äntligen på god väg att bli hela igen. Känns så otroligt bra, vi vet att vi har en jätte ljus framtid som väntar. Längtar så otroligt mycket <3 Vi vet nu att vi inte klarar oss utan varandra, att vi tillsammans delar det finaste två människor kan dela. Att vi dessutom är bästa vänner och har otroligt roligt ihop är våran fasta grund, som vi båda saknat nu under en tid. Vi vet nu vad som är viktigt. <3
På kvällen igår va jag på Olearys med Innebandyn och käkade. Va riktigt trevligt, känns som det är ett bra gäng ändå, Så verkar väl som jag kommer stanna. Har ju varit riktigt sugen på att komma tillbaka och nu känns det riktigt bra. Kenth e väldigt positiv också så de e kul.
Har bestämt dejt med min finaste i drömmarna så de e dax att sova nu! 

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 Maj

Kunde inte haft en underbarare kväll än den jag hade igår. Du kom som en överraskning så som jag pratat om! Du är helt underbar. Ditt sätt att se på mej, dina mjuka kyssar och kramar, hela du är helt helt underbar : ) Va det mysigaste på mycket länge. Din födelsedag idag också! : D Grattis Älsk <3
Kan man höra ihop mer än så som du och jag gör?! Jag tror inte de. Vi är lycka och kärlek tillsammans.
Jag svävar på rosa moln just nu! Tack älsk. Nu är det bara en liten detalj som du behöver lösa, sen är det bara vi.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

13 Maj

Har haft två helt underbara dagar. Igår va den bästa dagen på riktigt länge. Va iväg i med min kärlek hela eftermiddagen och kvällen. Va hur bra som helst. Vi båda va hur nöjda som helst. Satt och skrattade och hade hur roligt som helst, som om allt var som vanligt och ingenting hade hänt. Nu vet vi verkligen att framtiden kommer bli helt underbar. Vi båda längtar så otroligt mycket, och är så säkra på varandra! Kan inte beskriva hur bra det känns. Men jag saknar dej varje sekund jag inte är med dej. Vi är den finaste kärleken du och jag <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

12 Maj

Har haft en så otroligt bra helj. Blev lite festande både fredag och lördag. Det var riktigt längesen man körde på i två dagar i rad! Men som sagt det var riktigt lyckat. I fredags va de lite kubb på Skräckland med ett gäng sen gick vi hem till mej innan de blev TG. Lördag styde vi upp nere på Skräckland återigen. Satt på en bygga och drack vin och tjötade innan vi som vanligt hamnade hos mej ett gäng! Blev ett jädrans kalajs och sen gick vi till TG. Jag va nog den lyckligaste i fredags skulle jag tro! Kändes som jag svävade på moln, allt du sa! Helt otroligt. Men självklart fick jag min svacka igår kväll. Men de va väl inte så konstigt om man tänker på hur du beter dej. Nu är det nog. När ska du själv förstå att du måste sätta ner foten rejält, att de inte funkar att bara prata lite snällt?. Nu har de gått tre månader extra, du har slösat bort tre månader av ditt och mitt liv på något som inte betyder någonting för dej. Det är dagar som du aldrig kommer få tillbaka, saker som du aldrig kommer få ogjorda!  Jag förstår bara inte hur du står ut, när du säjjer allt du säjjer och känner så som du känner. Det är helt ofattbart för mej.
Jag vet iaf att min kropp inte orkar mer, varken fysiskt eller psykiskt. Jag vet bara inte vad jag ska göra för ingenting spelar någon roll. Du säjjer allt man vill höra men vart är handlingen?
Ska hela sommaren slösas bort? Ska du ge mer minnen till den personen som ni ska dela? Jag är så förvirrad men ändå inte. Men denna situationen är ohållbar, de måste du också insett nu. Hur mycke mer tid behöver du? Det finns ingen mer tid att ge.. Phu.

Nu kommer Frida snart från sin intervju så ska vi ta oss en promenad. Sen måste jag sätta mej och plugga på min a-uppsatts. Ska få allting helt klart tills på Onsdag då vi ska sammanställa arbetet. E träning ikväll med laget men funderar på att springa själv nu under dagen. Jag får se. Näh nu ska jag göra mej redo för en promenad!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

9 Maj

Har haft en riktigt usel natt. Inte sovit många timmar alls, legat och tänkt och sen va de för varmt ena stunden och när jag tog bort täcket blev de för kallt! Ork med sånt. Så nu har jag vart vaken ett par timmar redan.

I Onsdags va jag iväg och tränade med Elfhögs damer i Trollhättan. Hade utomhusträning uppe på skidstugan. Va riktigt tufft, men kommer vara ganska hård nu dom första veckorna. Lika bra de så man kommer igång. Kändes riktigt bra och det är ju kalas att det är Kenth som ska vara tränare också : D Han gillar jag.
Fick träffa min kärlek igår en stund på eftermiddagen. Allting brast, men det var kanske lika bra att få ut allting. Kändes bra att du förstog allting, hur jag känner och mår. Att det tär så fruktansvärt på mej att gå runt i denna väntan. Kändes bra att jag såg dina tårar när jag bröt ihop. Nu vet jag att du är lika säker som mej på oss och våran kärlek. Känns så otroligt bra, nu är det bara att hoppas att bromsklossen försvinner snarast. Men det måste den, jag vet att du kämpar men nu får du bli hårdare. Vi längtar så oerhört mycket efter varandra hela tiden. Det är dax att vi slutar sakna varandra nu och börjar bygga på våran framtid. Vi är kärlek.
Igår eftermiddag och kväll hängde jag med Frida och Em. Vi satt vid vårat ställe vid vattnet och glassade i solen. Sen blev de Tv och sällskapsspel hos mej. Hade kalas trevligt, de behövde jag! Försökte planera heljen lite bättre också men de gick lite så där. Haha! Ska försöka spela Kubb någon av dagarna men inte spikat något. Nu ska jag göra mej iordning för jag och Frida ska upp till Ursand och glassa i solen!  Sen ikväll får vi se vad vi hittar på, men någonting blir de iaf. Jag saknar dej min kärlek så det gör ont inom mej. Du är den finaste jag vet <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

7 Maj

Hade en riktigt bra kväll igår med Frida hjärtat. Vi va ute och gick långpromenad och sen satte vi oss på torget och observerade Mr Bäckan. Haha! Helt otroligt hur en människa kan bli så helt utom kontroll. Han har nog inte så bra koll på någonting skulle jag tro. Sen blev de Hemmafruarna mys och då dök Chrillie upp också. Sen gick jag och Frida ut på en nattpromenad och självklart kom Bäckan och skrämde livet ur oss så vi va tvugna att springa över bilvägen! : D Men lite action dör man inte av!

Har vart i skolan nu på förmiddagen sen åkte jag med Frida till Överby. Hittade en riktigt fin tröjja som jag blev kär i! Köpte den så nu e jag fattigare än en kyrkråtta! Men pengar e inte allt säjjs det ju! Ikväll ska jag åka iväg till Trollhättan och träna försäsong med Elfhög laget. Ska bli både roligt och intressant och se om det är något för mej. Jag saknar innebandyn riktigt mycket så hoppas det känns bra. Kenth är tränare så det borde inte bli annat än bra! Trivdes
 som fisken när han tränade oss damer här i Vbg. När jag kommer hem så sitter Frida här i soffan och väntar på mej! Ska kika frusna män söker kärlek och Top model. Kan inte berätta det många gånger nog hur mycket Frida betyder. Jag är verkligen lyckligt lottad.
Pratade med min kärlek för en liten stund sen. Känns så bra men det rä en liten bit kvar. Det känns mindre roligt! Är ändå redan Maj och det borde verkligen inte vara en väntan fortfarande. Men nu är det närmare än någonsin. Det är så underbart att höra allt fint du säjjer, och vi båda vet hur underbart allt kommer bli. Men jag trodde verkligen inte att det skulle finnas en så tragisk och patetisk människa i världen som henne. Det är bortom min förståelse. Att inte ha någon självrespekt alls det är helt galet. Jag är glad att jag är den jag är och att jag aldrig mer i hela mitt liv kommer ha något med dej att göra igen. Det var mitt livs misstag att ta dej så nära in på livet. Det är en läxa jag verkligen lärt mej mycket av. Jag är starkare än dej på alla plan, det vet jag med all säkerhet. Det vet du också!

Nu ska jag plocka iordning lite här hemma och ta fram träningskläder så det är klart och göra mej redo för min första fys träning utomhus för denna säsongen! : D

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 5 Maj.

Började dagen med att cykla upp till skidstugan och springa en runda. Va riktigt skönt men otroligt varmt. Trodde jag skulle flyta bort i slutet, men tur att man har nerförsbacke hela vägen hem sen! : D Annars hade de vart liite jobbigare! Efter träningspasset kom Em och Frida hit. Vi tog oss en långpromenad sen köpte vi med oss lite mat och satte oss nere vid vattnet och åt och pratade av oss! Em åkte hem och jag och Frida hade mys hemma hos mej! Kollade på film och sen på Outsiders. Känns äntligen som gamla tider igen när Frida är hemma. Hon har alltid varit en som man kan ventilera sej med och hon kan alltid få mej att skratta. Med henne har jag aldrig tråkigt eller längtar bort! Hon är helt klart Guld värd.

Jag har tänkt en hel del idag sen vi pratade och kommit fram till en del saker iaf. Jag måste hålla mej fast vid detta nu också och så måste det vara. För jag skrev allt jag menade och nu är det verkligen på tiden. Kärlek ska inte behöva vara så kompliserad, jobbig och smärtsam. När två människor vet att dom älskar varandra och vill leva tillsammans varför ska det finnas en stor bromskloss som sätter stopp? Det är bara att ta bort bromsen och leva det livet man vill. För det finns ingen mening med att slösa bort sina dagar på något som man verkligen inte vill. Man vet aldrig hur många dagar man har kvar. Varje dag är värdefull. Jag vet vad jag vill med mitt liv och jag vet att jag kommer kämpa till 110% för att få allting att fungera. Nu är det dax att vi kan börja bygga på någonting bra, jag ser ljust på framtiden. Och jag vet att vi båda vill så oerhört mycket. Nu är det dax för vår tid.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Back in the game.

Nu är jag tillbaka med en ny blogg. Kunde inte ha kvar min sesam84 blogg pga lite olika omständigheter! Men nu är jag tillbaka som sagt med en ny blogg med massa intressant om mej och mitt liv : D Haha.

Vad har hänt sen jag senast bloggade då? Joo en hel del. Bor själv i min mysiga etta mitt i centrum. Pluggar på Högskolan Väst och umgås med mina underbara nära och kära. Träningen har kommit tillbaka till mitt liv och betyder oerhört mycket. Det är under tiden jag tränar som jag klarar av att tänka på annat helt och hållet. och självklart är det ett pluss att jag tappat så många kilon som jag gjort också : D  Mitt liv va ett enda stort kaos område för ett par månader sen men nu har saker och ting börjat ordna upp sej på riktigt för mej. Och jag tror och känner på mej att framtiden kommer bli riktigt ljus tillsammans med en som jag håller så otroligt kär. : D Min drömprins!

Jag har växt något enormt som människa under de senaste månaderna. Från dag ett då jag va ett totalt vrak så har jag myntat meningen "man är alltid starkare än man tror". Och det stämmer verkligen. Jag trodde inte jag skulle klara av en dag men man klarar sej alltid på ett eller annat sätt. Och här sitter jag nu och har min egna lägenhet och klarar mej utmärkt på egen hand. Jag hade inte klarat det utan min familj och mina underbara vänner som som har funnits där från första stund. Tack till alla. Ni vet vilka ni är! Men självklart har jag alltid haft en tomhetskänsla efter honom, tänkt varje dag på att det en dag ska bli vi igen! Alla vet att vi hör ihop. Så nu känns det som sagt som mitt liv ordnar upp sej på ett mycket bra sätt. Bara att vänta ett litet tag till så kommer allt vara kalas bra sen!
  Känns så otroligt underbart att höra allting du säjjer. Hur du tänkt och tyckt under den tiden vi varit ifrån varandra. Att du kommit på så mycket positiva saker. Jag uppskattar vartenda ord du säjjer. Jag har väntat så långe på att få höra dom här sakerna, ett tag trodde jag att jag aldrig mer skulle ha någon kontakt med dej. Men vi överlever inte utan varandra, det vet vi nu! <3

 Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()