30 Juni

Grattis till mej på min födelsedag! : D

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

29 Juni

Har haft en hur bra helj som helst! I fredags satt vi hemma hos mej jag syster och Pernilla. Spelade ölspelet och shottade Tequila som aldrig förr. Och till slut hade vi klarat av hela flaskan! phu. Sen gick vi ut och skakade rumpan rejält på TG. Efter TG hamnade vi på en efterfest hemma hos Björn. Va trevligt. Jag och Erika knatade hem och kom inte isäng förrän klockan va närmare 5 på morgonen! : )
Vaknade med värsta bakfyllan, kände mej inte nykter för fem öre och de värsta va att jag visste att jag skulle på alkoholen igen om ett par timmar! Kände mej ur form om man säjjer så.
Men jag fixade till de ganska bra ändå! Efter 3 cider va jag igång och allt kändes på topp igen! Folk kom och gratulerade mej och jag fick finfina Indiska kuddar av tjejerna! Tusen tack <3
Sen hamnade vi återigen på TG. Men va inte alls lika bra drag där som dagen innan!

Idag har jag inte gjort något av värde. Fick städat i morse innan Em drog sej hemmåt. Sen har jag bara legat i soffan och sovit och haft ångest för att jag inte tränat på 4 dagar! Phu..Men får ta en löprunda im när jag vaknat! Sen måste jag plugga ett par timmar innan det rä dax för Släktkalas ute hos Mami! : ) Ska bli trevligt. HerreGud 24 år. Jag börjar bli gammal! Haha. Näh nu ska jag återgå till fotbollen och somna i soffan så jag kommer upp i normal tid im!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

25 Juni

Vart uppe sen 7 i morse, hade tvättstugan innan de va dax för en RoadTrip till Karlstad. Skulle lämna Selma hos sin farmor. Så nu har jag just kommit hem. Ska snart iväg på SpelarMöte med Innebandyn. Hoppas alla kommer så vi kan styra upp laget och få lite ordning och reda på torpet! phu. Vissa är ju fasen katastrof! efter mötet e de bara att dra vidare till Onsjö för att käka våfflor och kolla på fotboll med familjen. Så idag är det en riktig familje dag! : D

Midsommar va kalas bra! Va hemma hos Frida och Michel ett gäng och festade rumporna av oss rent ut sagt : D Blev lite smått chockad dagen efter när jag blev påmind att jag va sekunder ifrån att raka av allt mitt hår! Jaa på HUVUDET!!! Phu. Tur att någon fick mej på andra tankar. Snacka om ångest om jag vaknat upp utan mitt hår. Haha. Fy fasen, tänk vad alkohol kan göra med folk. Haha. Men va iaf en hel lyckad Midsommar! Fast slutet va ju inte de bästa men de ordnade upp sej till slut. Nästa festande blir på Lördag. Då blir de födelsedags kalajs för mej! Så de ska bli riktigt skoj. Ska försöka dra oss vidare till Sand på kvällen. Tror de kommer bli alla tiders!

Näh nu ska jag plocka ner sakerna jag ska ha med mej och göra mej iordning för att gå bort om 20 minuter.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

19 Juni

Kollade självklart på fotbollen igår, men de va då fasen inget å titta på vill jag lova! Va fan pysslade vi med på plan egentligen? Jag va toksäker på att vi skulle komma vidare när vi bara hade Ryssland kvar! Räckte ju tilloch med med ett oavgjort resultat! Men ikke. Katastrof dåligt, helt klart!
Klarade av med bravur att sträcka framsida lår igår på träningen när vi hade intervall. Fan jag fattar inte att jag ska lyckas med allt! Men som tur va märkte jag i morse att de inte va en stor sträckning som tur va! Men kan inte springa idag utan får vänta tills im så den inte blir värre.

Idag blir de inte mycke gjort. Ska träffa Sara och Em och ta svängen om Bolaget så vi får ladda upp oss innan morgondagen. Sen har jag i bakhuvudet att jag måste plugga. Vill inte.. Phu. Men måste verkligen ta mej i kragen annars kommer jag ha sjukt mycke i slutet av juli början av augusti. Och de vill jag inte..

Är otroligt glad idag : ) Underbart älsk.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 Juni

Har börjat plugga på min sommarkurs Indiska Religioner nu. Hämtade ut alla mina böcker igår, de va inte roligt för blånboken vill jag lova.
Jag och Frida började planera Midsommar igår lite smått. Nu är jag riktigt sugen och förväntansfull på fredagen kan jag säjja. Jag tror de kommer bli kalas bra! Har planerat massa lekar osv. Så jag hoppas de blir riktigt roligt. Kan ju hoppas på att vädret e på våran sida så vi kan vara ute ett tag också, de vore inte helt fel! Men självklart har vi en plan B om de skulle vara regn. Då blir de en massa roliga inomhuslekar! Jag ser mest fram emot Marshmallows leken :P Haha! Ska bli så roligt.

Igår va de en sjukt bra dag för övrigt. Fick reda på en glad nyhet. Kunde inte sluta hoppa och studsa av glädje vill jag lova! : ) Skadeglädje är ju dessutom den sanna glädjen eller hur?! : ) Detta kommer bli det bästa någonsin, lätt! Vi har väntat så länge på detta Älsk <3
Nu ska jag ta och diska och plocka undan lite här. Älsk kommer om ett tag sen ska jag träffa syster för en promenad på SkidStugan!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 Juni

Jag älskar dej så otroligt mycket! Kan inte beskriva med ord hur du får mej att känna. Alla underbara ord du säjjer får man att bli varm i hela kroppen. Men dina ögon säjjer mer än tusen ord! Du är mitt hjärta Älsk <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

13 Juni

Fick finbesök i morse : ) Va mysigt den stunden vi fick. kl 08:00 blev de en långpromenad med Frida. Kom massa skrikande studenter på en mängd olika vagnar och lastbilar! Gud vilken rolig dag dom har framför sej idag! Nästan så man bli liiite avundsjuk. Skulle gärna göra om min student, var helt klart en av de lyckligaste dagarna i mitt liv!


I Tisdags va de ett jädra kalasande. Satt hos mej och förfestade och gick sen ner till pråmen för att hejja fram Sverige och det gick ju kalas. SEn hamnade vi hos mej igen och spelade spel och drack. Va en jätte trevlig kväll. Onsdagskvällen va hur mysig som helst. Kikade på Fotboll med Älsk och käkade bärpaj : ) Va underbart. Men som sagt stunderna med dej är dom bästa! <3


Ska träffa Frida om ett par timmar här på dagen. Ska kika på film och bara tjöta lite. Äta jordgubbar och glass : ) Ikväll ska jag vara barnvakt, blir ju liite extra pengar iaf. Kan ju vara skönt för på Lördag blir de kalas. Ska kolla på fotbollen och käka antingen på Italia eller Pråmen med ett gäng. Sen blir de till att festa loss på TG på kvällen. Ska bli kul att gå ut, e riktigt sugen. Grädden på moset är att få träffa dej en stund förståss hjärtat! Sättet du tittar på mej säjjer mer än tusen ord! Helt ofattbart hur du får mej att känna <3 Nu ska jag lägga mej och se på film. Fick inte många timmars sömn inatt och av uppe tidigt. Så ska ta igen mej lite nu! Haha :P Det låter de.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 Juni

Har vart Vatten och Vis festivalen här i Vänersborg i heljen. Men jag faktiskt lyckats hålla mej nykter hela heljen! I fredags va jag på lite födelsedagsfika hos Erlandsson, de va trevligt. På kvällen hade jag mys med Älsk. Va en otroligt bra kväll. Och bättre kommer det bli! <3 Jag är helt tokigt kär.
Igår blev de långpromenad i hettan på morgonen. Sen kom Em och vi hängde på stan ett bra tag och kikade på folk. Vi beslöt oss för att käka ute, vi valde thaimat! Vet inte om de va värt alla cash för vi åt knappt nått. Blev mätta med en gång, men gott va de! Efter käket gick vi hem till Frida och Michel, dom satt och förfestade så vi spela kort och tjöta. Så det har vart en riktigt chill helj faktiskt. Skönt att slippa vakna med en bakfylla på en helj för omväxlings skull! : D

Idag blir de nog inte många knop gjorda. Frida kommer hit vid 15 tiden så ska vi kika på Hemmafruarna! Sen vet jag inte vad det blir. Borde verkligen ta tag i att städa lite så det får jag nog göra lite senare. En promenad blir de också.
Imorrn börjar min sommarkurs Indiska religoner. Ska bli såå intressant, fast litteraturen e nog ganska svår. Phu. Men de ska nog gå vägen. Näh nu ska jag dra på mej mina träningskläder och gå ut och powerwalka! : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

5 Juni

Blev som sagt en mycket tidig morgonpromenad med Frida i morse. Gick upp till Öxnered stationen och hämtade bilen. Efter de blev de en snabb dusch innan det blev en roadtrip till Uddevalla. Vi som kombination e ju fan klockrent : D Haha. Åkte till Deval och köpte lite nya träningskläder och fick mej äntligen en tunn jacka som jag så länge letat efter. Sen åkte vi till Willys för att handla lite. Ska ju äta god middagt och ha mys imorrn med Älsk, som jag längtar. <3
Ska snart ut på stan för att köpa något till Erlandsson, ska på lite födelsedagsfika där imorrn.
På lördag blir de nog lite småkalajs skulle jag tro. E ju Vatten och vis festivalen här så de kommer ju vara en hel del folk ute i rörelse. Så vi ska nog dra oss ner till Skräckland och ta oss lite vin på en filt eller nått! Kan bli riktigt trevligt. Man får ju passa på när det väl händer nått här. Annars är det inte så stora planer utan tar det mest som de kommer. Men helt underbart vet jag att vi kommer ha det imorrn kväll. Som jag längtar <3

Näh ska sortera lite tvätt nu, har tvättstugan hela eftermiddagen och kvällen. Phu. Men det måste bli gjort de också : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

4 Juni

Hade en hur trevlig kväll som helst igår. Satt hemma hos mej och drack lite vin och spelade kort. Sen tog vi oss ner till pråmen och satt där och pratade. Va riktigt trevligt, hur mysigt som helst att sitta där! Kommer nog bli en hel del kvällar där framöver nu när EM sätter igång också! : ) Frida sov över här inatt, vi vaknade upp och bestämde oss för att käka lunch på stan. Efter de va vi helt slut, så vi la oss i soffan och kollade på film. Phu. Nu ikcäll har jag haft Älsk här. Hur mysigt som helst, så underbart att vara i dina armar! <3 Det är verkligen så rätt allting med oss, vi kan inte bli säkrare än vad vi är. Känns så otroligt bra.

Im blir de morgonpromenad med Frida kl 8. Sen blir de frukost och en dusch innan vi drar iväg till Uddevalla! Ska åka till Deval och kika lite kläder och strosa runt. Ska bli roligt. Vill att det ska bli fredag nu tack : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 Juni

Jag och Frida drog på oss våra träningskläder och gick en hurtig långpromenad i morse. Gick vid vattnet runt roddklubben osv! Sen träffade vi på en jädra gassig gubbe på vägen också : D Han e för underbar min Älsk. Jao. Känns som jag äntligen börjar bli frisk. Nu är jag bara tjock i huvudet och förkyld. På Onsdag börjar MP köra sina utomhuspass så då har jag tänkt köra mitt första träningspass efter att ha legat sjuk. På Torsdag e de inomhusträning med laget och de vill jag gärna inte missa. Hoppas bara jag blir av med min förkylning tills dess. Ork att gå runt å vara sjuk i denna värmen! Nej tack nu får det vara nog!

Ska träffa Frida och Michel sen för att ta en glass i solen på stan. Sen ska jag ha möte kl 15:30. Annars e de inga planer alls för resten av dagen. Får se vad som dyker upp. Borde verkligen ta tag i att storstäda här hemma men de ska jag nog göra im! : D Skjuter gärna på de så länge de går för tillfället. Näh nu ska jag göra mej iordning här.
I Love love love you Älsk <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()