31 Juli

Igår va jag helt nöjd med min insatts! Blev en löprunda/powerwalk på dryga 45 minuter sen va de bara att gå vidare till Fridas utomhuspass. Så 2 timmars träning gjorde att kroppen kändes helt okey. Mindre bra att jag inte hann ta en löprunda idag på morgonen, hade velat kompensera allt drickande ikväll! Men får ta igen det imorrn.
Efter träningen gick jag och Frida bort till Em och chillade till massa Tv gotta. Och min kväll avslutades med att mitt magont gick bort. Skönt att vi fick prata ut, men ändå känns inte allt helt hundra men det är okey ändå. Jag förstår men jag är otålig. Allt är egentligen bra men jag vrider och vänder på saker och ting så jag blir tokig. Det är så fruktansvärt onödigt för de är bara jag som får lida av ingenting.

Har iaf hunnit med bolaget nu på förmiddagen. Gick dit med Michel och inhandlade oss lite gotta inför kvällen. Så nu har jag just käkat mej en bra middag och ska snart bli hämtad av syster för vi ska åka upp till Carina och Morgan för att fira Kusin Anna med lite fika. Efter de blir de snabbt hem för att göra mej iordning inför kvällen. E ju tradition att gå på Rydell & Quick. Kommer lätt bli rokk, de e jag helt inställd på! : ) Det blir vad man gör det till som man säjjer!

Nu ska jag göra mej klar för att åka iväg ett par timmar! Hade hellre legat och solat och badat men hoppas vädret håller i sej så jag kan göra de im! Peace out.

Sötaste bilden på mej och min ögonsten <3
Sötaste bilden på mej och min underbara ögonsten <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

29 Juli

HerreGud sikka underbara dagar jag haft den senaste tiden! Igår blev det en heldag ute på Gaddis med Em. Va där runt 10 tiden på morgonen och åkte hem vid 16:30 tiden på eftermiddagen. Va hur varmt som helst så vi badade mängder i gånger. Det värsta va när vi skulle i och bada och vi ser en Gädda vara 3 meter från stranden! Det galna var att den inte rörde sej n'r vi försökte skrämma iväg den! Fick ropa dit några småkillar som jagade iväg den. Men den va seg som attan och fortsatte att vara vid strandkanten. Så det var nått galet med den för hur många gäddor ligger på grunt vatten nära strandkanten! Phu. När vi väl kom hem på eftermiddagen såg vi hur rödbrända vi blivit! Jag va som ett vandrande stoppljus. Men de va inget å snacka om, för idag va jag på de igen! Legat ute på Onsjö hela dagen i solen. Så skönt att vara där när man kan svalka sej i deras stora pool. Så de har återigen vart en underbar dag!
Im har jag inga planer på dagen men jag tror jag cyklar ut till Onsjö och passar på att gotta mej en dag till när de väl e sol. På kvällen blir de träning och efter passet blir de till att träffa Frida och Em. Ska gratta Frida lite för hon har fyllt år idag hjärtat!
på torsdag blir de fest, e u vänersborgsfestivalen och som vanligt så spelar Rydell och Quick på torsdag! Så de blir rokk. Näh nu blir de till att lägga mej i soffan och kolla på TV. Ska bli underbart att slippa ställa klockan tills im, och få sova ut.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

27 Juli

Igår va jag äntligen ute och fick köpt mej nya badkläder. Det var verkligen på tiden kan jag säjja. De andra va slitna och alldeles för stora! Phu. men nu har jag nya fräsha och fina serru. På eftermiddagen åkte jag med Erika med familj till Sikhall och badade. Var hur varmt som helst i vattnet, blev riktigt förvånad! Men hur skönt som helst att vara där och bada och gotta sej. På kvällen blev de chill med Em. Blev inte riktigt som vi tänkt oss men vi överlevde den kvällen också, som alla andra kaos kvällar!

Idag har vi vart på Skara sommarland från kl 10-19! Så vi va där från att de öppnade tills de stängde. Va underbart väder och hur roligt som helst! Näsat gång vi åker ska vi vara utan barn har vi sagt, så vi kan åka allt vi vill och inte behöva ta hänsyn till småttingar! : ) Men vi va mer än nöjda med dagen iaf! De senaste dagarna har verkligen varit full rulle och det känns kalas. vart ute i solen hur mycke som helst, så tiden den har sprungit iväg.
Imorrn blir de Gaddis med Em från tidig morgon till kväll e de tänkt. Lika bra att passa på att sola och bada, man vet ju aldrig när det blir så här bra dagar igen! Så vi ska ha med frysväska med mat och grejjer så det kommer bli mys.

Näh nu ska jag sova! Fått ställa klockan flera dagar i rad nu, och ska göra de im igen! Och dessutom har jag inte kommit isäng före kl 03 på över en vecka så nu e de dax att bädda ner mej i soffan!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

23 Juli

Dagen började inte alls så som jag ville att den skulle göra. Jag kände en klump i magen direkt när jag vaknade från den sömn som jag knappt fick mej. Men det visade sej till slut att det inte alls var så illa. Jag måste sluta låta mina tankar springa iväg på det viset. Men det är inte så lätt efter allt.
Jag har just pratat med Älsk, underbart att höra hans röst. Jag tror jag har kommit på vad som måste göras nu. Jag måste bli den Therese som alla känner. Hon som är stark och står på sej i alla lägen.

Åkte iaf till Liseberg idag! och har vart där hela dagen. Jag Selma Erika och Jimmi. Va hur varmt som helst och hur bra som helst. selma är den mest orädda ungen jag någonsin stött på! Hon brås bannemäj på mej : D Hon blev skit sur när hon inte fick åka den stora berg ochdal banan, och balder! Men Flume riden va hennes absoluta favorit! : ) Hur rolig dag som helst, som också har avslutats på ett bra vis till slut efter alla svägningar!
Nu är det dax att sova och ladda upp för en hel dag i solen på Sikhall med Erika och Selma imorrn.

        
        

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

21 Juli

Då va Fallens dagar heljen över för detta året också. I fredags satt vi och festade lite smått hemma hos mej. Sen gick vi bort till Marcus och spelade wii och fortsatte partajja där!
lördag va den dagen vi slog på stort. Samlades ett stort gäng hemma hos Em och förfestade utan dess like. Så jädra lyckat! Sen åkte vi in till Trollhättan och lyckades splittras i massa små grupper och hittade inte varandra igen! Jag höll mej till Älsk Frida och Michel! Sen åkte vi hem och jag och Älsk köpte mat och hamnade hemma hos mej. Underbart. Njöt av varje sekund, va den mysigaste och bästa natten/kvällen på länge.
Så fallens heljen har vart otroligt lyckad! De tror jag allihopa håller med om!

Nu är det bara att ta tag i träningen igen så man jobbar bort allt dåligt man unnat sej i heljen : ) Va just ute på en lång powerwalk runda med Frida. Blir löpning ikväll. Im ska vi ut till Onsjö och sola och bada. Ska passa på nu när Mami och dom är i Sthlm. Ska bli skönt. Näh nu ska jag leta fram nån film och slappa lite. Älsk <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

17 Juli

Jag börjar undra hur jag hanterar vissa saker just nu. Detta är inte den Therese som alla känner. Näh detta trodde jag inte om mej själv ens. Ganska chockerande när man ser på de med ett annat perpektiv. Jag skulle aldrig i min vildaste fantasi kunna tänka mej att jag skulle göra och handla på detta viset i situationer som denna. Man slutar aldrig att förvånas.. Men nu är det dax att jag blir den Therese som alla nära och kära känner! : D Jag ser fram emot att bli mitt gamla jag igen. : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

16 Juli

Klockan 9 i morse bar de av till Borås Djurpark med Erika, Selma och Emil för en heldag i parken med alla möjliga djur. Roligast var såklart som alltid alla olika aporna! : ) Fick även se för första gången när lejonen matades! Va en kalas trevlig dag, helt klart! Klarade oss precis från regnet också så vi hade turen på våran sida.

Nu ikväll har jag art med Frida hjärtat. Va underbart att äntligen träffa henne igen. Känns som en evighet sen, så det är riktigt skönt att ha henne hemma igen! Vi gick bort till Markus där han och Anders satt och drack öl. Vi fick spela Nintendo Wii för första gången! Mario Kart va lätt de roligaste spelet. Hade en kalas trevlig kväll där borta.
Vi har börjat smida planer inför heljens festande också! Vi ska in rejält i dimman vill jag lova!

Nu blir de till att bädda ner sej i soffan och kika film. Min älsk är den finaste jag vet <3

Här har vi äntligen anlänt!  jag och Selma hjärtat        

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 Juli

Ställde klockan för att åka med syster upp till skidstugan för en löprunda imorse. Gick kalas, känner verkligen av att jag förbättrat mej enormt mycket! Skit skönt.

Igår hade jag och Em änltigen en helkväll tillsammans! Va så längesen så de va verkligen på tiden! Gick och inspekterade hennes nya lägenhet! Och den av verkligen hur mysig som helst, kände mej "hemma" där efter några minuter! : ) Gick och handlade lite mat och godis och satte oss i min soffa och pratade om allt som va värt att pratas om. Hann med att kolla på en film också! Och helt plötsligt va klockan över 01 på natten och vi ansåg att de va dax för sängen! Va en jätte mysig och välbehövd kväll för oss båda.

Imorrn bär det antagligen av till Borås djurpark. Ska bli mysigt och roligt. Brukar vara där minst en gång per år. Gillar verkligen den platsen. Har mycket fina minnen därifrån dessutom! <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

10 Juli

Blev till att hänga med Em ett tag idag under dagen. Tog oss en promenad och fick pratat av oss. Blir ju inte att vi hinner ses så mycke nu för tiden när hon jobbar heltid. Va trevligt med en catch up iaf. Träffade Frida en snabbis också, gick och hämtade hennes tågbiljetter och köpte en blomma till hennes mamma. Im åker hon till Sthlm över heljen! Kommer bli tomt utan henne i närheten, men jag hoppas dagarna går snabbt! Jag hoppas min helj blir så bra som jag vill!

Borde känna mej jätte glad idag! Men jag gör inte de konstigt nog. Jag vet inte varför men jag blir helt klart orolig över att jag inte känner mer. Men jag har väl fortfarande min försvarsposition på on. Jag avvaktar helt enkelt. Det ska bli intressant att se hur allting kommer utvecklas nu. Jag e livrädd samtidigt som jag vet att detta är det vi vill. Men man kan som sagt aldrig veta till 100% hur framtiden blir. Men vi tror och hoppas otroligt mycket. Så förhoppningsvis kommer det gå så bra som det bara kan!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

9 Juli

Måste ta mej i kragen vad gäller mitt snusande. Det har gått helt överstyr! Haha. Höll ju upp i 2 veckor och kände mej ändå okey. de va väl humörsvägningarna som va de värsta, men de kände ju mest omgivningen av : ) Sen föll jag tillbaka, men sa till mej själv att en dosa skulle räcka i minst 3 dagar. Jaa och de gick ju säkert bra har jag hört! Näh jag måste verkligen ta tag i detta på allvar! Varken hälsan eller min ekonomi tillåter detta! : D Ska ta mej ett snack med Frida så vi får komma överrens om något tillsammans!

Va uppe på skidstugan och sprang en runda med syster igår kväll. Gick verkligen över förväntan. Har ju ändå legat på latsidan och bara vart ute och powerwalkat de senaste 10 dagarna. Men nu ska jag ta tag i löpningen igen, och det kändes riktigt skönt att de gick så bra igår. Ikväll blir de utomhuspass på MP med Syster och Chrillie. Så får vi se om Frida jobbar eller hakar på. Ska iaf bli skönt med lite grupp träning. Saknar de nu när vi har uppehåll med innebandyn.

Ser fram emot heljen som tusan. På fredag blir de lugnt. Lördag hoppas vi att vädret e bra men de ser inte allt för positivt ut. Om vädret tillåter blir de antagligen tältning i skogen : D haha skulle lätt vara grymt skoj med de gänget vi skulle bli! Annars styr vi upp nått annat skoj. Kommer bli rokk hur som helst. Nu ska jag fixa mej lite käka och sen sätta mej med tentan nån timma så jag får något vettigt gjort under dagen!
Nu är vi på väg mot bättre tider. <3

Love / Therese



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 Juli

Fick äntligen börjat på min HemTenta igår. Satt i ett flertal timmar och fick iaf hälften av första frågan klar. Har tänkt fram en plan som jag brukar göra nrä jag får mina tentor. Ska göra en fråga i veckan tänkte jag. Dom e riktigt stora och varje fråga inkluderar alla 4 indiska religioner. Man ska vinkla, föklara och analysera hur mycket som helst. E en sjukt stor tenta. Men jag hoppas jag ska klara mej igenom den.
på kvällen kom Frida och Chrillie hit, vi spelade mellan tummen och pekfingret. Man får sej rejäla skratt när man spelar de, och man analyserar dom mest konstiga sakerna under spelets gång! : D Så hade en kalas mysig kväll.

Ska väl strax fixa mej nån mat! Måste komma igång med mina rutiner igen känner jag. Kommit ur min rytm helt de senaste veckorna. Ikväll blir de Skidstugan och en löprunda med Syster. Annars så har jag inga större planer. Vädret e ju inte på våran sida direkt.
Om man bara kunde haft en on/off knapp på hjärnan så hade jag gärna använt den just nu. Tror min hjärna blir överkokt vilken sekund som helst för tillfället. Vissa saker är verkligen helt bortom min förståelse. Hoppas iaf att heljen som kommer blir underbar. Vore så kalas med tältning och shit : )
Du och jag älsk <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 Juli

Just vart ute på min dagliga PowerWalk runda. va riktigt varmt idag så jag svettades rumpan av mej! Phu. Men jädrar va skönt det är. Så får vi se om jag går på Motionspalatsets utomhus pass ikväll eller om det blir en löprunda.
Igår va jag på Överby och fick shoppat lite med syster. Köpte en Indisk kudde till soffan, ett linne och en tröjja. Sen blev de storhandling av mat.
Resten av denna dag borde jag ägna åt min Hinduistiska bok som borde bli färdigläst, har drygt 320 sidor kvar! Phu. Sen e de bara yttligare 5 böcker som ska läsas. Vet inte riktigt hur jag ska hinna. Men det löser sej väl antar jag som allt annat brukar göra.
Im lutar de åt att det blir Gaddis, bad och sol skulle sitta fint! Näh nu ska jag sätta igång och läsa några sidor iaf innan jag ska laga mej lite middag.
I love love love you sweetie <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 Juli

Jag längtar så det gör ont i hjärtat på mej. Jag vill inte behöva vänta en sekund till på att reparera allt som är trasigt. Men jag har intagit min försvarsposition nu, så just nu är det lättare än på länge. Tiden får väl utvisa antar jag.
Tänk att det skulle behöva bli såhär för att du skulle inse vad riktig och äkta kärlek är. Men bättre sent än aldrig säjjer man ju, inte sant?! Phu. : )

Vill tacka alla som gratulerat mej på min födelsedag igår. Tusen tack. Fick mej äntligen min fina Tv bänk som jag så länge pratat om. Blev kalas fint, så nu är jag nöjd. Jag har sagt till mej själv att ta mej i kragen när det gäller plugget. Men idag har jag också lyckats skjuta på det. Aja imorrn får det bli till att lusläsa massor! Får se hur det går med den saken.



Jag är kär och vill bli lycklig nu tack.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()