23 December

Dax för våran mysiga tradition ikväll, våran underbart trevliga uppesittarkväll! Iår blir de fjärde året irad för mej o Frida, vi håller hårt i vissa traditioner. Ikväll blir det hemma hos Marie, ett gott gäng brudar ska samlas o äta tomtegröt o spela Bingo lotto! : )

Idag har jag vart ute på stan med Em o köpt de sista klapparna, strosade i Vänersborg så va inte allt för farligt med folk så gick smidigt. Sen va de Lunch uppe hos syster, mycket trevligt o gott. O nu har jag just gjort kolan jag ska ha med mej till mami imorrn. Hittade mej en ny fin klänning till mej själv idag också : ) Inte hel tokigt. Men nu kan jag inte bestämma mej om vilken klänning jag ska ha på mej imorrn. Haha! Det löser sig,

Ska först vara en stund hos farmor, pappa o robb kommer ner. Sen blir resten av dagen o kvällen ute hos mami. Ska bli så otroligt underbart att ha Älsk med mej igen! Känns så otroligt bra med oss <3

God Jul på er allihopa.

Love/ Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

18 December

Vart i skolan hela dagen. Trött till tusen nu, men skönt att veta att de inte e nån träff i skolan förrän i januari igen.. Men fick en glad nyhet iaf, vi får flytta till Högskolan i Trollhättan efter Jul : ) Så otroligt skönt att slippa va här i Vänersborg med alla komvux folk osv. Då blir de riktigt studentliv!
träningen igår va inte alls givande, usel från början till slut i princip. Match på lördag, vi får väl se hur de går. Dax för serien att vända nu så har spelat hälften av matcherna. Kan ju hoppas att folk skärper sej.

Ikväll ska Frida komma hit, ska bara mysa och säkert spela lite Wii o se nån film. Inte allt för ofta vi har våra myskvällar längre så det ska bli riktigt trevligt!
Imorrn ska jag och syster till Mormor o klä hennes gran. Heljen blir lugn och städad, med massa mys <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

16 December. Hemma från Prag!

Då var man hemma och tillbaka till verkligheten igen. resan har vart hur bra som helst, allt har gått kalas bra med flygena och allting!
I Lördags kollade vi på semi matchen mellan Sverige - Schweiz och vi vann. På kvällen tog vi tunnelbanan till hotellet o checkade in, la oss o spelade yatzy och somnade. Va rätt trötta efter flygresan och va som sagt uppe tidigt.

På söndag tog vi tunnelbanan in till Arenan och käkade och drack tjeckiskt öl. Kollade på Bronsmatchen och sen finalmatchen. Snacka om tryck på läktarna : D En helt otrolig upplevelse! På kvällen åkte vi tillbaka och strosade lite i Gamla stan och satte oss o käkade innan vi gick tillbaka o la oss!

På Måndagen va vi riktiga turister vill jag lova. Checkade ut från hotellet runt 11 tiden och gick ner till Gamla stan och satte oss och käkade sen gjorde vi oss redo för att fota massa vackra byggnader! Helt otroligt va vackert Prag är! Runt 16 tiden tog vi en taxi o åkte till flygplatsen. Vi är supernöjda med resan! Har vart så skönt o roligt att vara iväg bara jag och Älsk! Underbart <3

Men nu är vi som sagt tillbaka i verkligheten. Har vart iväg o städad hela badrummet i lgh så imorrn är de bara käket o alla fönster kvar sen e jag klar! Ska bli såå skönt när den e ur världen! Ikväll ska vi ta oss en kvällspromenad och sen bara kika på film. Nu ska jag hänga upp all tvätt.

     

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

12 December

Nu har Älsk just åkt iväg till en Julfest med jobbet. Syster o Selma kommer hit ikväll så ska vi baka massa gott julgodis : ) Ska bli riktigt mysigt. Så har städat som en iller eftersom Selma är känslig mot katt, hoppas de går bra att ha henne här nu bara. Efter julbaket e de dax att packa resväskan inför resan imorrn. Blir hämtade kl 8 på morgonen av Lars-Johan, flyget går kl 12 och vi är framme i Prag runt 17 tiden. Sverige spelar semi kl 19 så de blir direkt till arenan så får vi checka in på hotellet på kvällen!
på Söndag spelas bronsmatchen och finalen. Så har vi hela måndagen till att strosa runt o se lite mer av Prag. Flyget hem går 19:30 drygt så är vi hemme vid 23:30 tiden ungefär. Ska bli så skönt att åka iväg bara jag och älsk, men lite nervös e jag allt. Har ju inte vart iväg på egen hand förrut! : ) Men de ska nog gå bra!
Lite tråkigt bara att jag dragit på mej en jobbig flrkylning, nyser varannan minut och är helt tjock i huvudet/halsen. Men jag överlever!

Nu ska jag äta nått innan dom kommer. Vi hörs när vi är hemma igen!
Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

10 December

Allt flyter på riktigt bra just nu känns det som. Tiden går fort fram och redan på lördag åker vi till Prag. Börjar få lite resfeber, har ju inte vart ute på vifft på egen hand nått speciellt! : ) Men de ska nog gå bra förhoppningsvis.

Imåndags va jag och Marie ute och shoppade, va en riktigt trevlig dag. Kvällen blev lite som den blev, ingen träning för våran del så vi fick roa oss med att spela wii fitness. Skit skoj verkligen, kvällen avslutades med en Beck film.
Igår tog jag mej en promenad in till stan o uträttade en del ärenden, träffade på Kalin så fick mej lite spontant sällskap! Inte allt för ofta vi ses privat nu, finns ingen tid över till mycket just nu.

Idag har jag packat o flyttat sen 7 i morse, så nu känner jag mej gött sleten. Ska snart bädda ner oss o kolla på Erik o Mackan. Så sjukt roliga killar det dära! : ) Imorrn e de dax att bära lådor igen med syster, hoppas få med de mesta förrutom Tvn och andra saker som ska skruvas ner. Känns skönt att snart vara av med lägenheten faktiskt, men jag har trivts otroligt bra i min etta mitt i stan! Men snart har vi en ny fin tvåa centralt så de känns skönt : ) Näh ska ta på mej pyamas och ladda inför en ny dag!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 December

Inte suttit mycket alls vid datorn det senaste, har så mycket annat just nu. PLuggade som en gnu förra veckan så nu kan jag jag vara ledig från skolan hela denna veckan. Det behövs, ska tömma hela lägenheten innan fredag är det tänkt.

I fredags va jag och Älsk o kika på Elfhögs herrar när de spelade, på kvällen blev det god middag och den senaste Saw filmen. Va skönt med en lugn kväll hemma. I lördags stressade vi upp och åkte till Överby för att köpa present till hans bror, sen snabt hem för att göra sej redo för Wiliams dop. Va ett jätte fint och trevligt dopkalas måste jag säjja. Älsk åkte på Julfest med jobbet på kvällen. Frida hjärtat kom hit o vi bakade julgodis. Herregud säjjer jag bara vi e inte dåliga vi inte  : ) Knäckbaket va nog de roligaste på lääänge : D Hahaha!
I går va vi o åt middag hos mami, sen åkte vi o köpte Wii Fitness, skit skoj spel verkligen. Blev terrade till tusen hela kvällen av muppen, men ork säjjer jag bara. Nu går hon till överdrift, det är så galet så jag tror knappt att det är sant. Men tyvärr. Phu.
Nu håller jag på o tvättar, skönt som attan med tvättmaskin i lägenheten igen! Sen ikväll blir de träning, inte sugen alls men lika bra att dra dit. Näh dax att ge katterna mat och hänga upp tvätten. Over and out folks.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 December, sitter i skolan.

Sitter i skolan och försöker få upp motivationen till att börja med ett arbete. Känns sådär roligt.
Va på spinning igår med syster, skönt som attan men sjukt dålig music tråkigt nog. Musicen gör så mycke på ett pass. Efter passet fick vi kört bort min säng och mami kom o hämtade tv-bänken som de ska köpa. Så nu börjar lägenheten eka tomhet! Ska försöka ha flyttat allting innan vi åker till Prag tänkte vi, så det bara e städningen kvar när vi kommer hem. Den ser jag inte fram emot men samtidigt så e lägenheten inte allt för stor! Men grovstäd e aldrig skoj. Börjar iaf känna mej som hemma hos Älsk nu..

Ikväll e de som sagt hemma match i Ävhögsborg kl 20. Kom fasen o kolla o hejja på oss. Ska spela mot Lidköping, o de e en match vi verkligen kan vinna. Har en rätt stor trupp uttagen för omväxlingsskull så de som har formen för dagen ska verkligen få spela och tvärtom! Känns fasen bra att de finns lite spelare att välja på! : ) För som det vart innan så har ju alla i princip fått spela o så ska de verkligen inte vara i ett damlag som spelar i 2an.
Näh får väl ta tag i mitt arbete antar jag! Och peppa mej själv inför kvällens match!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 December

Oj oj vad tiden går fort, nedräkningen har börjat till Jul bara 22 dagar kvar! Jag och syster har klarat av de flesta klapparna så jag har bara några stycken kvar at köpa till, men de får vänta tills den 23.e. De få kronorna jag har måste sparas till Prag. Just vart ute o shoppat på LIndex hel nöjd med köpet. Köpte en stickad klänning, ett skärp o knästrumpor! : ) behövdes kan jag säjja!
Blivit 2 nätter hos Älsk nu, så skönt att börja sova där. I söndags satte vi upp julstjärnor i alla fönstren och gjorde mysigt, blev kalasfint. Va mina stjärnor vi satte upp, känns bra för då känns de verkligen som mer mitt ställe också. Idag ska vi antagligen köra bort min säng, börjar bli jobbigt att knö i 90säng! Har kört bort de mesta i köket som vi ska ha framme, resten är nedpackat i lådor som ska till förrådet som vi packar upp först i nya lägenheten. Så flytten är i full gång för min del nu. Underbart.
I eftermiddag är det spinning som gäller med syster, skönt att man fick en plats till slut. Imorrn spelar vi hemma match kl 20, kom o hejja på oss! Det behöver vi.

 

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()