29 Augusti

Va på spinning igår med syster! va helt okey men musicen va katastrofalt dålig! Fick ingen energi alls till att träna till de hon spelade! Phu. Aja.
På kvällen kom Älsk för att äta middag hemma hos mej. Bjöd på Hawaiigratäng, va riktigt nöjd för de va supergott! : ) va hur mysigt som helst.
Idag har jag spenderat förmiddagen på stan med Syster och Selma. Unnade oss en god lunch buffe på en Kina resturang. Va riktigt gott. Ikväll blir de hög mysfaktor här. Syster o Selma kommer hit för att äta godis och se på film. Selma hyrde Djungelboken så det blir kalas! Ska väl antagligen ta oss ut till Onsjö en sväng också och se hur Mami mår.
Fick precis ett sms från Sune, träningsmatchen e inställd im. Grästorp fick tydligen inte ihop något lag. Så jäkla trist, har vart så pepp inför denna matchen eftersom jag missa den förra! Men de betyder ju att vi kan köra igång vårat pyamasparty hos Em tidigare! : )
Hoppas på att vädret håller i sej o e varmt im för då blir de antagligen till att åka o sola med Em på dagen. Skulle sitta fint. Näh nu ska jag ta disken från igår, o vänta på att sällakspet ska dyka upp!

Dagens låt: The Hives - Try it again

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback