29 Augusti

Va på spinning igår med syster! va helt okey men musicen va katastrofalt dålig! Fick ingen energi alls till att träna till de hon spelade! Phu. Aja.
På kvällen kom Älsk för att äta middag hemma hos mej. Bjöd på Hawaiigratäng, va riktigt nöjd för de va supergott! : ) va hur mysigt som helst.
Idag har jag spenderat förmiddagen på stan med Syster och Selma. Unnade oss en god lunch buffe på en Kina resturang. Va riktigt gott. Ikväll blir de hög mysfaktor här. Syster o Selma kommer hit för att äta godis och se på film. Selma hyrde Djungelboken så det blir kalas! Ska väl antagligen ta oss ut till Onsjö en sväng också och se hur Mami mår.
Fick precis ett sms från Sune, träningsmatchen e inställd im. Grästorp fick tydligen inte ihop något lag. Så jäkla trist, har vart så pepp inför denna matchen eftersom jag missa den förra! Men de betyder ju att vi kan köra igång vårat pyamasparty hos Em tidigare! : )
Hoppas på att vädret håller i sej o e varmt im för då blir de antagligen till att åka o sola med Em på dagen. Skulle sitta fint. Näh nu ska jag ta disken från igår, o vänta på att sällakspet ska dyka upp!

Dagens låt: The Hives - Try it again

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

28 Augusti

Gjorde mitt första träningspass efter sjukdom igår. Va inställd på att ta de lugnt men jag vet hur jag är och de gick som de gick! Helana höll koll på mej så de kändes bra. Sista kvarten satte hon mej, ville spara mej till matchen på lördag. Ska bli så skoj att änltigen spela match. Min 5e dag med penicillin idag, betat av hälften av tabletterna!
Igår kväll va de final av Project runway så vi samlades hos mej och hejjade fram Christian, som självklart kammade hem segern.
Ikväll blir de ett spinningpass med syster. Efter de blir de middagsmys <3. Ska bli underbart att känna din närhet. På Lördag är det pyamasparty med skräcktema hos Em, laddat upp med massa nya skräckisar. Jag och Kalin ska dit o sova över, ska bli såå roligt! Hade övervägt att gå med Syster o Pernilla på bartömning o Tg om jag inte käkat mitt penicillin, men men. Hållt mej ifrån alkohol snart hela månaden, känns bra men är allt sugen på lite Vin o cider! : )
Nu ska jag återgå till min städning o ladda upp inför träningen! Underbart att kunna träna igen. Otroligt vad mycke träning kan göra för en människa : D


Dagens låt: Breaking Bennjamin - Follow me



Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

25 Augusti

Läskigt vad instabil hela jag har vart under denna heljen. Börjat gråta utav minsta lilla, men nu känns allting mycket bättre. Börjar bli mej själv igen.
Tog mej en lugn promenad med Em i förmiddags, va otroligt skönt att komma ut en sväng. Planerade heljen som kommer lite smått, ser verkligen fram emot den!
Igår låg jag i soffan hela dagen och kvällen, kurerade mej med te och tabletter! : ) På kvällen pratade jag med Älsk, va hur bra och skönt som helst.
Sista veckan nu innan jag börjar skolan! Känns lite motigt faktiskt om jag ska vara ärlig. Men det blir ju lätt så när man vart ledig en längre tid! Men ser fram emot att sätta igång, öven om jag vet att det kommer bli tufft! Ska åka med syster till biblioteket o låna böcker im förhoppningsvis. Vill komma undan att köpa de flesta böckerna eftersom vi endast kommer använda dom i några veckor innan de blir nya. Hoppas jag har en bra klass också, så man kommer trivas.

Ikväll kommer Frida hit efter sitt pass vid 19 tiden, ska bara ta en catch up och ta de lugnt. Kan inte göra så mycket mer. Vill bara bli frisk och återgå till min träning. Känns katastrof att jag inte tränat på en hel vecka! Urk. Min kropp gillar de inte! Hoppas kunna träna på onsdag redan men det återstår att se. Pratade just med Helena (Assisterande tränaren) det skulle va utomhus först och sen inomhus med teknik! Så att köra inomhus med lite teknik borde jag kunna göra lite lugnt. Vill verkligen va frisk så jag kan spela på lördag.

Har börjat tänka väldigt mycke på min framtid, på vad jag verkligen vill ha uträttat! Jag vill sätta igång med allt det nu, vill inte vänta en sekund till! Kunde inte tro detta om mej själv, men oj oj <3
Nu kommer snart Top model så ska återgå till Tvn som vart min bästa vän den senaste tiden.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

24 Augusti

Igår va ren katastrof! Kunde inte röra huvudet i princip o halsen va igenbommad! Fick ingen luft och salivet fick jag spotta i en kopp. Mami tog med mej till Jourcentralen i Thn och där fick jag hjälp direkt. Dom tog massa olika prover, lyssnade på mina lungor osv. Blodprovet visade inget bra kan jag lova, värdet skulle ligga på runt 8 och jag hade 130!!! Jag fick medicin direkt. Dom kunde inte fatta att Vårdcentralen bara hade skickat hem mej. I morse började halsen släppa. Jag kan prata utan att de känns allt för ansträngande och jag kan svälja. Kunde äntligen äta mat i morse! Gud så gott. : )
E inte halsfluss jag har utan någon elakartad baketrie som angripit kroppen, så det blir vila och penicillin i 10 dagar nu framöver. Känns iaf skönt att jag fått medicin nu, va orolig ett tag. Men nu ska jag väl sakta men säkert bli bättre.

Ska bädda ner mej i soffan nu och sätta på någon lättsam film så jag får sova ett tag! Är dödstrött. Saknar ihjäl mej efter din närhet älsk. <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

22 Augusti

Halsen känns som en enda stor klump som gör sjukt ont. Fick bli ett besök på Vårdcentralen i morse, självklart fick jag min mardrömsläkare Salonen.. Uscha ger inte mycke för henne efter alla besök efter mina svåra excem. Självklart gick de åt skogen idag med. Jag är helt säker på att det är Halsfluss, har haft de en mängd gånger o vet hur de känns, men enligt henne va de bara en inflammation i halsen. Så jag ska gå på Ipren o alvedon och en munskölj hela heljen och återkomma på Måndag om det inte blivit bättre. Phu. Hon dumförklarade mej i princip de få minutrarna jag va inne hos henne. Kärring.
Inte fått mej många timmars sömn inatt, men lyckades iaf somna när jag kom hem från besöket i 2 timmar. Har så ont så jag inte ens vill svälja mitt egna saliv! Fan så jäkla jobbigt.

Ikväll kommer Em o Kalin kommer hit för att ha lite tjejkväll. Ska spela spel o kika film osv! Ska bli trevligt, kanske jag kan tänka på lite annat än att det är så fruktansvärt synd om mej : ) Missar ju matchen im o de känns lagom roligt. Men ska åka med in och hejja på dom iaf. Hoppas innerligt att halsen blir bättre snart, orkar inte gå så här hela heljen. Vill att de ska bli söndagkväll dessutom! <3

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

20 Augusti

Så otroligt typiskt att jag ska dra på mej massa tokigheter o bli sjuk nu när träningen känns som bäst. Har träningsmatch på lördag och vill inget hellre än att spela! Hade hoppats på att kunna träna lite lugnt idag på inomhusträningen men lika bra att kurera mej några dagar till så kanske jag har turen på min sida och kan vara kry tills på lördag. Ska iaf åka med Kenth in och kolla på träningen.

Saknar värmen och solen något fruktansvärt. Våra få dagar som va varma va helt underbara. VinKvällarna på skräckland, kalas, Kubb, pråmen o stranden m.m. Ska sommaren bara ta slut här? Kommer det bli en dag till man kan sola och bada? Uscha allting känns väldigt depp just nu! Jag har inte fått nog av sommarvärmen än!

                     

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

19 Augusti

Har verkligen hur ont som helst i min nacke/hals, det värsta är att jag börjar få ont i halsen när jag sväljer också. Känns ju säkert roligt, vill absolut inte bli sjuk o tappa min träning. Blev värre efter att jag va på ett spinningpass igår. Borde ju tänkt längre än näsan räcker men som vanligt gjorde jag inte de! Fick frossa på kvällen och satt nerbäddad och drack te och kolla film med Frida hela kvällen! E väl någon infektion jag har i kroppen, ska kurera mej med vila osv idag så den försvinner så snart som möjligt. Ska sitta i seketariatet med Sandra ikväll när Elfhögs herrar spelar, ska ju ändå kolla så kunde liak gärna sitta där o vara lite nyttig! : )

Jag är så jävla förbannad. Fattar inte att folk som säjjer att dom "hatar" mej och inte vill ha med mej att göra orkar lägga tid och energi att snoka runt på mina sidor och ringa runt till varandra och snacka massa skit. Det dom säjjer är ju inte ens sanning. Så nu har jag blivit tvungen att ha kod på min blogg. Känns ju lagom skoj. Patetiska as är vad ni är! Den dagen jag ser er kommer jag inte dras för att säjja några väl valda ord till er! Inte lika feg som er! Fy fan säjjer jag bara. Väx upp. Jag blir tokig. Nu ska jag ner o hämta tvätten strax! Phu vet inte vart jag ska göra av all ilska för tillfället!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 Augusti

Matchen mellan Elfhög och Walkersborg gick inte riktigt som jag trodde. loosade med 2 bollar om jag inte minns fel. Men Älsk kan verkligen vara nöjd med sin insatts! HerreGud va han glänste på plan. Va han som behöll lugnet och styrde spelet, riktigt bra!
på kvällen blev de GirlsNight hemma hos mej! Jag Frida och Em kikade film och spelade spel. Vi va som 3 säckar potatisar! hur trötta och sega som helst, och utan anledning att vara de också. Konstigt det dära. : )
På förmiddagen idag kollade jag och Em när Elfhög spelade mot Vänersborg. Gick ju som förväntat i den matchen men blev mindre målskillnad än jag trodde så de va ju bra! Pratade massa med Nina också, kändes jätte bra o roligt! Fick höra saker som verkligen värmde!

Har just haft Mami på besök en stund. Hon fick komma med Ipren och Diclofenac, har dragit på mej nån muskelinflammation/sträckning i nacken/halsen. Gör skitont verkligen, kunde inte sova många timmar alls inatt! Hoppas tabletterna hjälper!
Ikväll ska jag få finfrämmat : ) Jao! Underbart.. <3
Im är det spinning som står på schemat! Ska dit ett helt gäng så de ska bli skoj.
Nu ska jag göra mej en ny kopp te och sätta mej i soffan och mysa under en filt till en film!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

16 Augusti

Blev en vilodag igår. Min sträckning spökade en hel del. Om jag nu ska spela innebandy denna säsongen känns de säkrare att vila lite extra så jag slipper dras med en sträckning under seriespelet!
Va med Frida hela kvällen igår. Satt nere på Skräckland och det blev en skit jobbig situation! Phu. Men kändes som vi löste de bra ändå. Satte oss hemma hos Frida och Michel på kvällen och spelade spel. Va riktigt trevligt.
Ska iväg och kolla när Elfhögs herrar spelar match mot Walkersborg strax, deras första träningsmatch för säsongen! Ska bli intressant å se hur dom spelar, och hur de går för Älsk. Dom spelar mot Vänersborg im, hoppas dom jämnat ut sej lite nu inför denna säsongens spel. 
Ikväll blir de GirlsNight med spel osv! Känns kalas att de händer något iaf. Frida har självklart fallit tillbaka på snusen! Och det underlättar absolut INTE för min del! Känner på mej att jag kommer köpa en dosa när vi ska åka iväg nu! Phu. Jävla skit, de som ändå känts bra! Men jag kanske ska köra på de jag sagt från början?! Då klarar jag de nog iaf! Äh vi får se. Nu ska jag strax ner å hämta tvätten innan det är dax att göra sej klar för att åka. Kalin ska köra, så de kan nog gå hur som helst :P Haha! Näh då! Peace out.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

14 Augusti

Denna dagen har känts ganska meningslös. Från att jag har mått bra i 2 dagar så blev de självklart en enorm svacka. Jag har väntat på den, jag kan ju inte må perfekt 3 dagar i rad! Phu.
Va ute och gick med Em i förmiddags, en sån jävla dum grej som blockera mej helt. Mitt humör gick från kalas till katastrof på några sekunder. Så jävla onödigt säjjer jag bara! Fan att du inte fattar bättre. Jag blir helt jäkla tokig, vet inte vart jag ska ta vägen med mej själv ibland!
Va iaf otroligt skönt att komma iväg på ett spinning pass på kvällen! Räddade min dag. E verkligen endast under träningen som jag mår helt bra! Tränat 4 pass så här långt denna veckan! Känns helt okey.
Im blir de förhoppningsvis en löparrunda på skidstugan om min sträckning känns okey. lördag e de vila som gäller! Måste ha en vilodag i veckan iaf.
Dax att bädda ner sej i soffan och vänta in en ny dag med nya möjligheter! Sov sött mina vänner <3


Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

13 Augusti

Började gårdagen med att ta en powerwalk på morgonen. Eller morgon och morgon klockan va runt 13 tiden! : ) På kvällen blev det till att åka på ett spinning pass med Syster och Erland. Hur skönt som helst. E verkligen hur nöjd som helst med spinning passen på Sportlife i Thn. Instruktörerna, musicen och allt runtomkring är hur bra som helst. På kvällen blev de lite Girlsnight hemma hos mej. Em Kalin och Frida anslöt sej och vi spelade spel och skrattade utan dess like. Och jag som hade sån träningsvärk i  magen efter måndagsne Core träning! : ) Haha! Men roligt va de.
Idag va vi ute på Onsjö allihopa, blev att vi käkade middag där så de va skönt att slippa laga middag hemma. Passade på att vila en stund innan de va dax att åka till Thn för att träna med laget. Gick hyffsat att spela idag, mindre bra på övningarna. Måste verkligen hooka om min klubba. Blev helt galen. Lyckades givetvis dra upp min sträckning i baksidalår/skinka. Lagom skönt vill jag lova. E tredje gången jag drar upp den nu.
Kvällen har jag avslutat med att prata med Älsk i phonen. Va så skönt att få prata ut om innebandyn med honom. Han om någon kan komma med tips/råd och coacha mej när det handlar om innebandy. Han har alltid funnits där vid sidan om, så de va skönt att få prata ut med honom om mina tankar och funderingar. Även skönt att höra hur de går o känns för honom. Han e ju också ny i Elfhög. Va för en gångs skull ett 100% bra samtal. : ) Vi är så säkra. Och jag ska fokusera på att må bra den närmsta tiden, som jag vet kommer gå förlorad. Finns ingenting att må dåligt över egentligen. Måste få mitt hjärta och hjärna att samarbeta lite bättre bara!
Im blir de spinning på kvällen med Erland, ska bli intressant o se hur det går med min sträckning! Nu ska jag ägna mej åt tjejerna i Sex and the city, och försöka komma isäng innan 3 inatt för omväxlings skull! Sov gott.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 Augusti

Frida hjärtat ringde och väckte mej imorse. hon kom hit och vi myste i soffan hela dagen. Kollade på film efter film och drack massa te! Va hur mysigt som helst när regnet slog mot rutan utanför. Jag kände att jag behövde en heldag med bara henne efter gårdagens slut på dagen. Med henne så känns allt så mycket lättare, känns som jag inte bär på allt de jobbiga ensam! Jag är så fruktansvärt glad att jag har henne i mitt liv, jag kommer göra allt för att aldrig förlora henne. Hon får mej att må bra! De här senaste dagarna har kännts riktigt tunga.. Men jag vet vad de beror på, det är inte vilka dagar som helst. Phu. Det gör ont i hjärtat när jag tänker på det.

Nu på kvällen har jag vart iväg i Trollhättan och haft ett fys-pass med innebandyn. Fick schema över hur våran träningshelj kommer se ut i september. Jag får se hur det blir med allt. Men jag kan inte släppa hur underbart det är att träna, jag mår så otroligt bra under den tiden.
Nu sitter jag här framför datorn med en kopp te och vill bara bli trött så jag kan sova. Imorrn är det spinning på kvällen som gäller, så på dagen får det bli en powerwalk runda om regnet håller sej borta. Nu ska jag vidare till mina vänner i Sex and the city!


Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

10 Augusti

Nu har jag gråtit ut dagens kvot av tårar. Jag förstår inte att tårar aldrig tar slut, så många som jag gråtit men ändå finns det alltid fler som väntar på att få komma ut. Huvudvärken tar kål på mej, pulserar så jag knappt hör James Blunts röst i högtalarna. Jag vill bara bli hel igen, på rikigt. Jag hoppas jag når fram till den dagen. Ingen kan förstå fullt ut hur jag mår, varför jag handlar som jag gör. Jag har ständigt tårarna bakom ögonlocken, fast det är ingen som ser det. Alla tror att allting är bra för att jag skrattar och ler. Det har gått 1 år denna heljen. Men ingen har frågat hur jag mår..

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 Augusti

Fredagkväll och jag sitter ensam i min lägenhet! Det är inte ofta det händer måste jag säjja. Men jag är helnöjd med att jag rä ensam! Varit fullt ös hela veckan. Tränat alla dagar och på kvällarna har jag vart med Em och Frida så inte hunnit slappa ensam i soffan på flera kvällar!
Började dagen med att bli väckt av Em, klockan var iofs 12:20 när hon ringde så jag ska väl inte klaga. Vi träffades och gick o handla. Sen började självklart regnet ösa ner så vi tyckte de passade bra att kolla skräckfilm mitt på dagen! Så vi bunkrade upp med mat och godis, drog ner rullgardinen och myste i soffan!
Sen fick hon snabba sej hem för att fixa matlåda till natten.

Jag har tänkt något fruktansvärt mycke i 2 dagar. Jag kan inte förstå vad som hänt. Jag vet vad som hänt men kan verkligen inte förstå att allt detta kunde hända. Helt ofattbart, att de kunde hända just oss. Vi som alltid varit så säkra på varandra! Jag hoppas att vi båda har blivit starkare av denna otroliga måtgång. Jag vet att jag har blivit betydligt starkare än vad jag var innan allt detta hände. Så på något vis så behövde något hända, för att jag skulle ta tag i mej själv. Jag skulle aldrig vilja byta bort denna tiden jag haft för mej själv. Jag har lärt mej så otroligt mycket, om mej själv framförallt! Jag vet att jag klarar mej själv, kan stå på egna ben och att det är så viktigt att kunna känna sej stolt över sej själv. Och jag kan gå med huvudet högt och veta att jag inte gjorde något fel, att jag inte är orsaken till att det blev som det blev. När jag tänker på hur jag handlat genom hela denna tiden så kan jag verkligen se tillbaka på det och vara stolt! Jag har inte betett mej illa och dåligt på något vis! Jag har blivit den sociala Therese som jag gömde undan förrut, jag är glad, öppen och positiv! Jag tog tag i mitt viktproblem och kämpade på med mat och träning varje dag! Jag bestämde mej och jag lyckades! Idag är det -21kg som visas på vågen! Jag är stolt över mej själv..

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

7 Augusti

Denna veckan har verkligen präglats av träning! Känns kanon att ta tag i mitt liv på allvar. Slutat snusa var en av de viktigaste punkterna på min lista och jag har nu avklarat 4 dagar utan snus! Och konstigt nog är suget inte så stort trotts allt. Vi får se hur det går med den saken, fortsättning följer..
I måndags o tisdags va de spinning som stog på schemat med syster. Hur skönt som helst och underbara instruktörer båda dagarna! Igår va de inomhusträning med Elfhög och det kändes riktigt bra med klubba och boll. Självklart blev de radarparet Hansson/Appel som va de starka backparet : )
Och idag på dagen har jag vart med Mami i gymmet och nu ikväll är det dax för ett spinningpass med Mami och syster! Hur skönt som helst. Så det känns kalas! Har tränat 4 av 4 dagar än så länge. Jag mår bra!

Love / Therese

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Woohoo : )

Fick precis veta att jag kom in på utbildningen jag sökte! Psykiatrisk omvårdnat på Högskolan Väst. Så nu vet jag vad jag ska ägna mej åt i minst 2 år framöver!

Grattis till mej : )

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

5 Augusti

Min andra dag utan snus idag! Och jag måste säjja att det har gått över förväntan. Höll mej ganska sysselsatt igår så jag skulle slippa tänka så mycke på de! Kvällen va den jobbigaste delen av dagen! Va riktigt sugen innan jag skulel sova! Men jag klarade mej galant! Va iaf på Spinning på kvällen med syster på Sportlife i Thn, och passet gick skit bra, så jag va supernöjd med min insatts. På kvällen hade jag och Sandra mys med film och lite godis hemma hos mej. Kände mej totaldepp på dagen så vi bestämde oss för att sitta och tjöta och kika film! Kollade på Hancock, den va helt okey. Vi hade dessutom en hel del att prata ut om! : D Hon får mej fasen alltid att skratta så jag får ont i magen!

Idag blir de chill på dagen, ska snart laga mej lite käk sen ikväll blir de ett Aerobic pass på Sportlife och antagligen film med Em ikväll. Känns bra att ha saker att göra om kvällarna så jag kan hålla fingrarna borta från min mobil. Nu ska jag klara det så är det bara. Det ska bli jävligt intressant och se reaktionen. Jag har ju som sagt inget att vara orolig över. Jag har fått alla svar jag behöver ha för att kunna vara stark. Nu är det bara att köra mitt race. Fokus Therese!! : )
Har fått för mej att jag inte ska dricka nån mer alkohol nu under hela augusti, utan bara fokusera på träningen och maten! Känns som ett bra val, vi får se hur det går! Näh nu ska jag fixa mej käk.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

4 Augusti

Då har Vbg festivalen vart här istan nu då! Och 2 dunderlyckade kvällar lyckades vi spika in! I torsdags började vi med att förfesta nere på Skräckland ett gäng. Va hur mysigt som helst! Sen gick vi in på området och rokkade loss till Rydell & Quick. Lyssnade inte alls mycke på musicen utan njöt av sällskapet som jag inte umgåtts med på så lång tid! Va underbart att träffa allihopa och höra att dom faktiskt saknat mej!  Kvällen slutade på bästa tänkbara sätt för våran del. Så otroligt mysigit. Kan inte med ord beskriva den känslan som var i luften, vi båda var helt förtrollade av varandra! <3
På Lördag blev de förfest hemma hos Em med massa tjejer. Sen bestämde vi oss för att gå in och rokka loss till The Poodles haha! Men även denna kvällen blev hur bra som helst. Träffade alla från torsdagen även denna kvällen! Erland knödde fram mej ända fram till scenen och drog upp mej på sina axlar : D Haha! Hela bandet kollade på mej o skratta! Yeah dude! Jag kan jag! : )

Idag är det måndag igen. Och denna dagen känsn jävligt seg ska jag säjja. Regnar och regnar. Ser inget slut på regnet heller. Ska iväg på spinning med syster lite senare, det är de enda som är inplanerat!
Bara så ni vet IDAG slutar jag snusa! Hejja på mej nu gott folk! Det kan jag behöva. Peace out.

Love / Therese

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()